Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:14 - 22/07/2022

O.Y.A. Οι αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουμε , και θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ με την Τουρκία , όσο κι αν το αποφεύγετε !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι ανθέλληνες και οι ψευτοπατριώτες, βαφτίζουν τις προσβολές, τους εξευτελισμούς , τις ύβρεις όσιων και ιερών μας, τις υποχωρήσεις απ το ζωτικό μας χώρο σε παγκόσμια θέα και τους στρουθοκαμηλισμούς τους , σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Θεός υπέγραψε – κάποτε – την ελευθερία της Ελλάδας και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του». Ένας πόλεμος με την Τουρκιά σ αυτήν την χρονική φάση , θα μας απελευθερώσει από το παρακράτος των υποτακτικών , των κάθε λογής αρπακτικών και των προδοτών που ζουν ανάμεσά μας, θα ελευθερώσει την Κύπρο μας , γη των προγόνων μας , θα άρει τις προσβολές και τους εξευτελισμούς σε όσια και ιερά μας και ο Ελληνισμός που θα ¨σηκωθεί¨ , θα προκαλέσει γεωπολιτικό σεισμό.

«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη» , είπε το 1855 ο Βρετανός Πρέσβυς στον Τσάρο Νικόλαο Α’

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , αυτό τρέμουν και , προσπαθώντας να το αποφύγουν , μας προφυλάσσουν στην πραγματικότητα από το ενδεχόμενο ενός Ελληνοτουρκικού Πολέμου όπως λύκος προφυλάσσει το θήραμά του και με μόνη τους τακτική , να βλέπουμε την πραγματικότητα ΑΝΑΠΟΔΑ !!

Ποιος σας είπε ότι το 1821 η Πατρίδα μας Ελευθερώθηκε ; Απλά , άλλαξε αφεντικά που μέχρι και σήμερα Κυβερνούν συγκεκαλυμμένα μεριμνώντας όλα αυτά τα χρόνια να τοποθετούν σε ¨κυβερνητικές θέσεις ¨ πολιτικούς γενίτσαρους του απόλυτου ελέγχου τους.

Αυτή είναι η αλήθεια !!

Δείτε γύρω σας . Τράπεζες , λιμάνια και αεροδρόμια – γη και ύδωρ – δεν είναι Ελληνικά, «δεν πατάτε σε Ελληνικό έδαφος » , για ό,τι απολαμβάνετε πληρώνεται σα να το ενοικιάζεται , οι αποφάσεις για τη ζωή σας , για την καθημερινότητά σας , το πόσο θα φάτε και για το τί μπορείτε να κάνετε , δεν λαμβάνονται από ένα Κυρίαρχο κράτος , το μέλλον των παιδιών σας δεν είναι Ελληνικό , οι παραδόσεις και οι αξίες που κράτησαν χιλιάδες χρόνια χάνονται , η Ιστορία μας προδόθηκε , η μνήμη μας σβήνει και η ταυτότητά μας ξεθωριάζει μα το χειρότερο , φοβούμαστε να το δούμε , τρέμουμε να το διαπιστώσουμε και έτσι , ¨τρώμε αμάσητο¨ ότι μας δίνουν σπεύδοντας τυφλωμένοι και αποκαμωμένοι να ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα , φοβούμενοι να ξυπνήσουμε .

Χωρίς Ιστορία , χωρίς μνήμη και χωρίς όραμα , δεν μπορούμε , δεν έχουμε δύναμη , δεν έχουμε πίστη , και εν τέλει δεν έχουμε αύριο .

Χωρίς τιμή όμως , δεν έχουμε ψυχή και χωρίς ψυχή , δεν αξίζει να ζούμε.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!

Ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε , ήρθε η ώρα να σηκωθούμε ,έφτασε η ώρα που χρόνια ¨προετοιμάζαμε¨ , η ώρα να ξαναειπωθεί το… «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

Υγ :1-ΤΩΡΑ που η Τουρκία δεν μπορεί να εφαρμόσει το δόγμα των 2,5 Πολέμων ή θα γίνουμε – όσο κι αν δεν μπορούμε να το φαντασθούμε – η επομένη Ουκρανία

2- Τώρα πριν ο πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας, που είχε προγραμματιστεί από τις ΗΠΑ πριν από την κρίση στην Ουκρανία, αντικατασταθεί πλέον από την ΕΕ με Πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας σε χρόνο που θα αποβεί σε βάρος μας.

Κ.Χ μέλος της …

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 07/22/2022 @ 3:31 ΜΜ

    “Ένας πόλεμος με την Τουρκιά σ αυτήν την χρονική φάση , θα μας απελευθερώσει από το παρακράτος των υποτακτικών , των κάθε λογής αρπακτικών και των προδοτών που ζουν ανάμεσά μας, θα ελευθερώσει την Κύπρο μας , γη των προγόνων μας , θα άρει τις προσβολές και τους εξευτελισμούς σε όσια και ιερά μας και ο Ελληνισμός που θα ¨σηκωθεί¨ , θα προκαλέσει γεωπολιτικό σεισμό.” ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ;!

  2. Να γίνει μόνο να μας το πείτε 5 μέρες πριν γίνει για να την κοπανίσουμε από τη σκατότρυπα και να μείνετε να φάτε τα κεφάλια σας.

  3. 🇬🇷 Γρηγόριος ☦️ 07/22/2022 @ 4:44 ΜΜ

    Άνευ τήςακαταμάχητου προστασίας εκ Θεού, εις περίπτωση πολέμου,εντός 3 ημερών οι κανίβαλοι μογγολότουρκοι θά ευρίσκοντε εν Αθήναις.Μέ ποία Θεία Προστασία; μέ τάς βλασφημείας(εν λόγοις καί πράξεσι); μέ τάς εκτρώσεις; μήπως μέ τάς πορνείας, μοιχείας καί ανωμαλίας; ‘ή μήπως μέσω ναρκωτικών, αθεΐας, αιρέσεων, φόνων, κλοπών, απάτης, ψεύδους, ακραίας αποστασίας καί σαπρότητα κλήρου-λαού, αρχόντων-αρχομένων; ΜΕΤΑΝΟΙΑ πρός αναζήτηση τού Θείου ελέους καί αφήστε τά κούφια καί αίολα λόγια καί συμπεράσματα.

  4. Έχετε εξασφαλίσει τα μετόπισθεν βρε ηλ@θ@οι….!!!
    Γνωριζετε πως η πρωτεύουσα είναι περικυκλωμενη από ορδές μουσουλμάνων!!!
    Γνωριζετε πως 4.500.000 Μουσουλμάνοι βρίσκονται διασκορπισμενοι σε ολόκληρη την χώρα…..περιμένοντας το σύνθημα του ιμαμη

  5. Από τις στάχτες θα αναλάβει ποιος? Αυτό που έχει απλώσει τα μεγαλύτερα πλοκάμια πριν από το πόλεμο να ποιος!

    Κι εγώ θέλω να ξεβρωμισουμε, αλλά τη λύση θα τη δώσει ο Θεός. Το να ζητάμε τον πόλεμο από αγανάκτηση για όσα βλέπουμε γύρω μας το καταλαβαίνω. Το να ζητάμε πόλεμο σαν σχέδιο για να καθαρίσουμε την Ελλάδα, ενώ δεν ξέρουμε καν ποιος θα αναλάβει τα αποκαιδια είναι χαζό.

    Το μέλλον θα δειξει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*