ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Γ.Μαγιορκίνης: «Να κάνετε την 4η δόση & τα 2 νέα εμβόλια που έρχονται για διαφορετικές παραλλαγές του Covid-19»!

· Κατοχικά Νέα

Καταπληκτική «επιστημονική» άποψη – Γ.Μαγιορκίνης: «Να φοράτε μάσκα στην τουαλέτα των μπαρ & μετά να την βγάζετε»!
Ο καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, εξέφρασε μία ακόμα καταπληκτική «επιστημονική» άποψη για την επιστροφή στην χρήση μάσκας.

Όπως είπε «αν κάποιος είναι 20 ετών και θέλει να πάει σε μπαρ για ποτό, δεν θα του πω να μην πάει. Όμως, ας έχει μια μάσκα μαζί του, να την φορέσει όταν θα πάει στην τουαλέτα, που θα έχει συνωστισμό ή να φοράμε μάσκα όταν μπούμε στο καράβι ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δηλαδή στο μπαρ δεν έχει συνωστισμό αλλά στην τουαλέτα που θα πάει μόνος του θα έχει!

Ο καθηγητής δεν έμεινε εκεί αλλά προχώρησε και σε απίστευτες και ακατανόητες δηλώσεις για τους εμβολιασμούς: ζήτησε να κάνουν οι πολίτες την τέταρτη δόση του προηγούμενου εμβολίου και να εμβολιαστούν με τα δύο νέα εμβόλια που έρχονται για τις παραλλαγές του Covid-19!

Δηλαδή οι πολίτες θα κάνουν 4η δόση και θα εμβολιαστούν με δύο ακόμα εμβόλια; Πόσο ασφαλές θα είναι κάτι τέτοιο; Ήδη το πρώτο εμβόλιο με τις τρεις δόσεις βάση των ξαφνικών θανάτων νέων ανθρώπων που έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, είναι ύποπτο ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτές τις απώλειες ζωής.

Όλα μαζί σωρευτικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τι αποτέλεσμα μπορεί να έχουν;

Για τα νέα εμβόλια είπε πως θα έρθουν σε δύο χρόνους, καθώς «το εμβόλιο για την Όμικρον1 το περιμένουμε πιο σύντομα, ενώ το εμβόλιο για τις Όμικρον4 και Όμικρον5 θα έρθει πιο αργά, προς το τέλος του έτους».

Συνεπώς για να αντιμετωπιστούν όλες οι παραλλαγές θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες και τα δύο και έχοντας ήδη πίσω τους 3, ή 4 ή και 5 δόσεις του πρότερου εμβολίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ ακολουθώ τις προτάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών», είπε ο κ. Μαγιορκίνης, προσθέτοντας για την τέταρτη δόση του εμβολίου πως «πρέπει να την κάνουν όλοι όσοι είναι άνω των 70 ετών, όσα άτομα ηλικίας 6-70 ετών έχουν υποκείμενα προβλήματα υγείας, ενώ όσοι είναι κάτω των 60 ετών θα πρέπει να συζητήσουν με τον γιατρό τους».

Ερωτηθείς για την υποπαραλλαγή «Κένταυρος» της μετάλλαξης Όμικρον, ο Καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ είπε πως «στοιχεία για αυξημένη μεταδοτικότητα υπήρχαν μόνο στην Ινδία, όπου η υποπαραλλαγή Όμικρον5 δεν είναι κάποια ιδιαίτερη μεταδοτικότητα».

Απάντησε πως «επόμενο κομβικό χρονικό σημείο για έξαρση κρουσμάτων είναι τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, οπότε ο κόσμος θα αρχίσει να χρησιμοποιεί κλειστούς χώρους».

pronews.gr

triklopodia.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

8 απαντήσεις στο “Γ.Μαγιορκίνης: «Να κάνετε την 4η δόση & τα 2 νέα εμβόλια που έρχονται για διαφορετικές παραλλαγές του Covid-19»!”

    • Παιδιά να τα γράφετε κανονικά..ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΎΡΟΣ..δεν θα κάνουμε τίποτα με το ζόρι..αν θες μαγιορκινη έλα να μου το κάνεις εσύ..αν έχεις τα αρχιδια

  1. Εμείς στη Κρήτη λέμε “Είπαμε τση γρας να κλασει, κι αυτή εκωλοχεστηκε…” Άσε μας κουκλίτσα μου, μας τα χετε κάνει νταούλια

  2. Α ναι βέβαια είναι για το καλό μας. Όλα για το καλό μας πλέον σαυτόν τον τόπο. Και η μη ενίσχυση των οικογενειών να κάνουν κι άλλα παιδιά και η αντικατάσταση του Έλληνα με αλλοδαπούς κι αυτή βρε κουτα για το καλό μας είναι. Τι νομίζατε? Ότι θέλουν να μας ξεκινούν? Κι όλοι αυτοί που περπατάνε νέοι άνθρωποι παιδιά και πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα εεεεε θα έτυχε τι νομίζατε από τα εμβόλια ότι είναι??? Βρε δεν μας παρατάς ήσυχους αρχιλαμογιοαρακινη κ συ κ το σιναφι σου? Δεν το κάνουμε λεμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά