12:55 - 21/07/2022

Γ.Μαγιορκίνης: «Να κάνετε την 4η δόση & τα 2 νέα εμβόλια που έρχονται για διαφορετικές παραλλαγές του Covid-19»!

Διαφημίσεις

Καταπληκτική «επιστημονική» άποψη – Γ.Μαγιορκίνης: «Να φοράτε μάσκα στην τουαλέτα των μπαρ & μετά να την βγάζετε»!
Ο καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, εξέφρασε μία ακόμα καταπληκτική «επιστημονική» άποψη για την επιστροφή στην χρήση μάσκας.

Όπως είπε «αν κάποιος είναι 20 ετών και θέλει να πάει σε μπαρ για ποτό, δεν θα του πω να μην πάει. Όμως, ας έχει μια μάσκα μαζί του, να την φορέσει όταν θα πάει στην τουαλέτα, που θα έχει συνωστισμό ή να φοράμε μάσκα όταν μπούμε στο καράβι ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς».

Δηλαδή στο μπαρ δεν έχει συνωστισμό αλλά στην τουαλέτα που θα πάει μόνος του θα έχει!

Ο καθηγητής δεν έμεινε εκεί αλλά προχώρησε και σε απίστευτες και ακατανόητες δηλώσεις για τους εμβολιασμούς: ζήτησε να κάνουν οι πολίτες την τέταρτη δόση του προηγούμενου εμβολίου και να εμβολιαστούν με τα δύο νέα εμβόλια που έρχονται για τις παραλλαγές του Covid-19!

Δηλαδή οι πολίτες θα κάνουν 4η δόση και θα εμβολιαστούν με δύο ακόμα εμβόλια; Πόσο ασφαλές θα είναι κάτι τέτοιο; Ήδη το πρώτο εμβόλιο με τις τρεις δόσεις βάση των ξαφνικών θανάτων νέων ανθρώπων που έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, είναι ύποπτο ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτές τις απώλειες ζωής.

Όλα μαζί σωρευτικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τι αποτέλεσμα μπορεί να έχουν;

Για τα νέα εμβόλια είπε πως θα έρθουν σε δύο χρόνους, καθώς «το εμβόλιο για την Όμικρον1 το περιμένουμε πιο σύντομα, ενώ το εμβόλιο για τις Όμικρον4 και Όμικρον5 θα έρθει πιο αργά, προς το τέλος του έτους».

Συνεπώς για να αντιμετωπιστούν όλες οι παραλλαγές θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες και τα δύο και έχοντας ήδη πίσω τους 3, ή 4 ή και 5 δόσεις του πρότερου εμβολίου.

«Εγώ ακολουθώ τις προτάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών», είπε ο κ. Μαγιορκίνης, προσθέτοντας για την τέταρτη δόση του εμβολίου πως «πρέπει να την κάνουν όλοι όσοι είναι άνω των 70 ετών, όσα άτομα ηλικίας 6-70 ετών έχουν υποκείμενα προβλήματα υγείας, ενώ όσοι είναι κάτω των 60 ετών θα πρέπει να συζητήσουν με τον γιατρό τους».

Ερωτηθείς για την υποπαραλλαγή «Κένταυρος» της μετάλλαξης Όμικρον, ο Καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ είπε πως «στοιχεία για αυξημένη μεταδοτικότητα υπήρχαν μόνο στην Ινδία, όπου η υποπαραλλαγή Όμικρον5 δεν είναι κάποια ιδιαίτερη μεταδοτικότητα».

Απάντησε πως «επόμενο κομβικό χρονικό σημείο για έξαρση κρουσμάτων είναι τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, οπότε ο κόσμος θα αρχίσει να χρησιμοποιεί κλειστούς χώρους».

pronews.gr

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. να κανει οσα θελει αυτος στον εαυτο του, το μπανακι του και τον σκασμο …..

  2. αυτος εχει φατσα αλβανικη για ελληνας δε μου φενετε

  3. Γιωργος 07/21/2022 @ 4:52 ΜΜ

    Μαγιορκινη αντε γ… Σε εχουμε γραμενο εσενα και τα αλλα σκουπιδια στα α…

    • Παιδιά να τα γράφετε κανονικά..ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΎΡΟΣ..δεν θα κάνουμε τίποτα με το ζόρι..αν θες μαγιορκινη έλα να μου το κάνεις εσύ..αν έχεις τα αρχιδια

  4. Εμείς στη Κρήτη λέμε “Είπαμε τση γρας να κλασει, κι αυτή εκωλοχεστηκε…” Άσε μας κουκλίτσα μου, μας τα χετε κάνει νταούλια

  5. Μαγισσα 07/22/2022 @ 8:22 ΠΜ

    Α ναι βέβαια είναι για το καλό μας. Όλα για το καλό μας πλέον σαυτόν τον τόπο. Και η μη ενίσχυση των οικογενειών να κάνουν κι άλλα παιδιά και η αντικατάσταση του Έλληνα με αλλοδαπούς κι αυτή βρε κουτα για το καλό μας είναι. Τι νομίζατε? Ότι θέλουν να μας ξεκινούν? Κι όλοι αυτοί που περπατάνε νέοι άνθρωποι παιδιά και πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα εεεεε θα έτυχε τι νομίζατε από τα εμβόλια ότι είναι??? Βρε δεν μας παρατάς ήσυχους αρχιλαμογιοαρακινη κ συ κ το σιναφι σου? Δεν το κάνουμε λεμε

  6. Καθ' οδόν 07/22/2022 @ 6:18 ΜΜ

    @KOSTAS… έτσι! Και όχι μόνο αυτός.

  7. Καθ' οδόν 07/22/2022 @ 6:20 ΜΜ

    …Ψάξε λίγο για την προέλευση του πρώτου του ονόματος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*