12:32 - 16/07/2022

TΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Αναντίρρητα η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ δυσκόλεψε τη ζωή των Ελλήνων καθότι η άνευ προηγουμένου ακρίβεια είναι η μόνιμη επωδός της καθημερινότητάς τους και πριν να ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία (βλέπε υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, υπέρμετρη αύξηση στις τιμές των τροφίμων και των καυσίμων)!

Και χωρίς ξεδιαντροπιά η κυβέρνηση προσπαθώντας να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, να φανεί αρεστή και νομίζοντας ότι απευθύνεται σε άτομα με χαμηλή νοημοσύνη «μοίρασε φύκια για μεταξωτές κορδέλες» (βλέπε Fuel Pass και Power Pass)!

Έτσι, παρείχε 40 ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων, που είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στον κυκεώνα της ακρίβειας που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία!

Αν πραγματικά η κυβέρνηση εννοούσε ότι ήθελε να βοηθήσει τους Έλληνες έπρεπε να μειώσει τον ειδικό φόρο στα καύσιμα που είναι αδικαιολόγητα μεγάλος!

Επίσης, εκτόξευσε τους λογαριασμούς του ρεύματος των Ελλήνων καθιερώνοντας τη ρήτρα αναπροσαρμογής και οδηγώντας τους στην απελπισία και τώρα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα θα τους επιστέψει ένα μικρό ποσό από το όλον ποσό που πλήρωσαν!! Πραγματικά μνημείο αγυρτείας από την κυβέρνηση της ΝΔ!

Ειδικά, η επιστροφή χρηματικών ποσών, με τη διαδικασία του Power Pass, αποτέλεσε άνευ προηγουμένου φιάσκο!

Τα εκκαθαριστικά της ντροπής, που αναρτήθηκαν χθες στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, προκάλεσαν δικαιολογημένα την οργή των πολιτών, καθότι δεν συμπεριλάμβαναν τους λογαριασμούς ρεύματος που εκδόθηκαν τον Ιούνιο και περιελάμβαναν, για αρκετούς, τα μεγαλύτερα ποσά που κλήθηκαν να πληρώσουν!

Η κυβέρνηση δεν το γνώριζε αυτό και κλήθηκε εσπευσμένα μετά τις κατακραυγές των πολιτών να προβεί σε επιδιόρθωση και να συμπεριλάβει και τον Ιούνιο;

Άρα, είτε προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τους πολίτες, είτε αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση ακολουθεί ανερμάτιστη πολιτική και κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι παλινωδίες !

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος

oimos-athina



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΣΤΑΥΡΟΣ 07/16/2022 @ 2:55 ΜΜ

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΣΕ ΔΕ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΒΓΗΚΕ -36,75.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?

  2. Για να μην σας πουλανεμαγκια τα πουλημενα δημοσιογραφικα πορνιδια και τα ΝΔκαφρικα τρολ,το βαρελι κατεβηκε στα 100 δολλαρια,ενω η βενζινη παραμενει 2,30[Θεσ/νικη]Το κοστος παραγωγης ενεργειας,απο 12 εως 18 η ωρα ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ λογω ηλιοφανειας,καιμη Κυπρος κατηργησε την ρητρα και. τον φορο στα καυσιμα.Μιλαμε για ληστεια ολκης.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*