18:26 - 14/07/2022

Προσωρινή διαταγή Δικαστή επαναφέρει ανεμβολίαστο υγειονομικό ψυχολόγο

Διαφημίσεις

Προσωρινή διαταγή Δικαστή επαναφέρει ανεμβολίαστο υγειονομικό ψυχολόγο.

Στην Ιταλία απόφαση του Δικαστηρίου της Φλωρεντίας επαναφέρει μια ανεμβολίαστη ψυχολόγο που ήταν σ΄αναστολή εργασίας.

Με έκτακτη διαταγή,( πρέπει να είναι διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) το Δικαστήριο ανέστειλε προσωρινά το Διάταγμα του Συλλόγου των Ψυχολόγων της Τοσκάνης που απαγόρευε σε υγειονομικό από την Πιστόια να ασκήσει το επάγγελμά της ως ψυχολόγος επειδή δεν ήταν εμβολιασμένη

Μια ψυχολόγος από την Τοσκάνη που τέθηκε σε αναστολή από την επαγγελματική της τάξη επειδή δεν συμμορφώθηκε με την υποχρέωση εμβολιασμού που επιβάλλει ο νόμος στα υγειονομικά επαγγέλματα επιστρέφει στην εργασία της με προσωρινή διαταγή.

Στις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει η ακροαματική διαδικασία όποτε το Δικαστήριο θα εισέλθει στην ουσία ης υπόθεσης ακούγοντας και το Σύλλογο των Ψυχολόγων.Η ακρόαση επί της ουσίας για να συζητηθεί η ανάκληση, η επιβεβαίωση ή η τροποποίηση της διάταξης περί αντεξέτασης ορίστηκε από την δικαστή Zanda για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Δεν είναι η πρώτη διαταγή για την ανάκληση της αναστολής από την εργασία στην Ιταλία. Η δικαστής επικαλείται σχετική νομολογία και παραθέτει διάφορες αποφάσεις που εκδόθηκαν από τα δικαστήρια της Πάντοβα (Απρίλιος 2022), του Sassari (Ιούνιος 2022), του Velletri (Δεκέμβριος 2021) και της Ρώμης (Ιούνιος 2022) καθώς και των TARs της Λομβαρδίας, του Πιεμόντε και της Ρώμης.

Το κείμενο του Δικαστηρίου της Φλωρεντίας έχει προκαλέσει διαμάχη γι αυτό το παραθέτουμε αυτούσιο……στο παρακάτω link

(Είμαστε σε επεξεργασία του δικαστικού εγγράφου …..)

H είδηση όπως τη μεταδίδει το radioradio.it:” Η 6η Ιουλίου 2022 θα γίνει μια σημαντική ημερομηνία. Το δικαστήριο της Φλωρεντίας ενέκρινε μια ποινή που ακυρώνει τη διάταξη που ελήφθη από το Τάγμα των Ψυχολόγων της Τοσκάνης εναντίον ενός από τα μέλη του, με το σκεπτικό: «η αναστολή του επαγγέλματος κινδυνεύει να θέσει σε κίνδυνο τα κύρια περιουσιακά στοιχεία του ατόμου, όπως το δικαίωμα στη διατροφή και το δικαίωμα δουλειά “.

«Αυτός ο δικαστής έκανε ό,τι έπρεπε να κάνουν οι κριτές, δηλαδή να εξακριβώσει την υλική αλήθεια. Διαπίστωσε το θεμελιώδες: αυτοί οι πειραματικοί οροί (όπως τους ορίζει στην διαταγή) δεν εμποδίζουν τη μόλυνση, πράγματι επαναλαμβάνει πολλές φορές ότι όσοι έχουν υποβληθεί σε θεραπεία 3 φορές με αυτές τις ουσίες μπορεί να μολυνθούν, να αρρωστήσουν και να μολύνουν άλλους. Δηλώνει επίσης ότι υπάρχουν δημόσια δεδομένα ότι αυτές οι ουσίες οδηγούν σε πολύ σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα». Έτσι σχολιάζει ο δικηγόρος Renate Holzeisen.

Άρθρο 32 και κίνδυνοι για το ανθρώπινο γονιδίωμα

«Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον και καταδεικνύει το μέγεθος αυτής της απόφασης είναι ακριβώς η αναφορά που κάνει η δικαστής στην περίοδο του ναζιφασισμού όπου αναδεικνύει και υπενθυμίζει σε όλους το άρθρο 32 του Συντάγματός μας όπου μιλάει για το απαραβίαστο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. του γεγονότος ότι κανένας δεν μπορεί να υποβληθεί σε θεραπεία χωρίς την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του».

Η δικαστής μάλιστα αναφέρει τον κίνδυνο αλλαγής στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Γνωρίζουμε με βάση μελέτες που έχουν ήδη βγει (αναφέρομαι σε αυτή του Πανεπιστημίου του Μάλμε στη Σουηδία) που έδειξαν ότι, για την ουσία Comirnaty της BioNTech, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος – ειδικά με την επανάληψη της θεραπείας – ότι μπορεί να υπάρξει μια αντίστροφη μεταγραφή αυτού του RNA που εγχέεται στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και επομένως μια μετάλλαξη στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Σε όλα αυτά αναφέρεται και ο δικαστής γιατί είναι πλέον επιστημονική απόδειξη.”

Ακριβώς έτσι μεταδίδει την είδηση και σχολιάζει το περιεχόμενο του εγγράφου το ιταλικό radioradio.it. Ανεξάρτητα αν κάποιος διαφωνεί ή συμφωνεί σημασία έχει ό,τι εμπεριέχεται στην Διαταγή ( έγγραφο) που εξέδωσε η Δικαστής.

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Το οτι η Δικαιοσυνη εδω,υπηρετειται κυριως απο μισθαρνα πορνιδια και χεσμενες κοτες,το ξερει κι ο δεκαχρονος γυιος μου.Το οτι οι νομικοι συμβουλοι των νοσοκομειακων με αναστολη και αυτων που προσφευγουν στο καμπαρε του ΣτΕ,υπολειπονται γνωσεων,στρατηγικης και ευφυιας,το εχουμε ξαναπει[Δεν θα τους θεωρησω πουλημενους,παρ’ολο που εχω εμπειρια]

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*