Διαφημίσεις

Χωρίς λόγια:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
8 σχόλια στο “Τελικά το ΕΜΒΟΛΙΟ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ;;; Νέο ΒΙΝΤΕΟ ξεμπρόστιασμα”
  1. Τι να πεις τώρα..ο ένας ο αρχιμαλακας δημοσιογράφος ο δημόσιος υπάλληλος των καναλιών το δουλικό..η άλλη η καργια που ψωνίζει στην Κουμουνδούρου..όλα καλά πάνε σε αυτήν την χώρα

  2. Πόσο απροκάλυπτα μας κορόιδεψαν και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν… Ο Θεός ας μας ελεήσει…Ο καιρός σφόδρα εγγύς… Αλίμονο τους…

  3. Ελα πουτανιτσες χαπατα.Πειτε ευθεως οτι ειναι υποχρεωτικο,γιατι αλλα λετε στην επισημη ιστοσελιδα και μερικα ρεμαλια απο σαςΠειτε το τωρα,μετα την αποφαση του Εφετειου,να σας γαμησουμε τη μανα,να σας παρουμε και τα σωβρακα.

  4. δε μας εφταν οι δικοι μας ακατοικιτοι μας εφεραν και κυπριους… ενας στο υπουργειο χαρδαλεια κι εναν να μας μπολιασει… οτι κακο φουστηδες στο κεφαλι ςης κυπρου στα δεινα που έρχονται.. οσο για την ποντια ειναι μου@αρα εχει ελαφρυντικο.. αντε και συνουσιαστητε μσσονμποις αντ μουναρ γκερλσ.

  5. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αυτή η γυναίκα στα δεξιά της εικόνας είναι καυλομουνάρα! Μόνο εγώ παθαίνω όταν βλέπω το γλυκό προσωπάκι της; Είναι έρωτας!!!! Τώρα αν είναι διάβολος ως πολιτικός, τι να πω… Ουδείς τέλειος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek