Διαφημίσεις

Με έγγραφό του, το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι σε περίπτωση που στις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές δεν επαρκούν οι δικαστικοί λειτουργοί, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι για να πλαισιώσουν τα εκλογικά τμήματα, θα μπορούν να διορίζονται στις θέσεις αυτές μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι ή υπάλληλοι της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, που είναι πτυχιούχοι Νομικής (με βαθμό τουλάχιστον Β’) ή πτυχιούχοι άλλων σχολών που κατέχουν θέση προϊσταμένου τμήματος.

Για την εφαρμογή της απόφασης, οι Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών πρέπει να αποστείλουν στους εφόρους των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, προέδρους των Πρωτοδικείων, ονομαστικές καταστάσεις όλων των μονίμων δημοσίων πολιτικών υπαλλήλων της περιφέρειάς τους, των μονίμων υπαλλήλων της Nομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που μπορούν να διοριστούν αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής.

Προκειμένου λοιπόν να γίνει έγκαιρα ο διορισμός των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής στα εκλογικά τμήματα που θα συσταθούν για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, οι Γ.Γ.Περιφερειών θα πρέπει να έχουν αποστείλει τις λίστες με τα ονόματα μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Εξάλλου, με απόφαση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου, συγκροτείται στο υπουργείο Εσωτερικών επιτροπή για την κατάρτιση πινάκων πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

Έργο της ανωτέρω επιτροπής είναι ο έλεγχος των αιτήσεων συμμετοχής και η κατάρτιση πινάκων κατά κωδικό θέσης και ειδικότητα, στους οποίους θα καταχωρηθούν οι υποψήφιοι για πρόσληψη σε εφαρμογή των προβλεπόμενων κατά σειρά κριτηρίων εγγραφής, σύμφωνα με το Ν. 2190/1994 και τις οδηγίες του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η ανωτέρω επιτροπή, που θα απαρτίζεται από τρεις ανώτερους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών, θα είναι άμισθη και θα συνεδριάζει εντός ωραρίου εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *