Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:05 - 26/06/2022

G7: Η Μ. Βρετανία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Ιαπωνία θα απαγορεύσουν τις εισαγωγές ρωσικού χρυσού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Βρετανία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Ιαπωνία θα απαγορεύσουν τις εισαγωγές ρωσικού χρυσού στο πλαίσιο νέων κυρώσεων που θα επιβάλουν στη Ρωσία σε απάντηση για την εισβολή της στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα η Ντάουνινγκ Στριτ, πριν από την σύνοδο κορυφής της G7 που αρχίζει σε λίγες ώρες στη Γερμανία.

«Τα μέτρα αυτά θα πλήξουν άμεσα τους Ρώσους ολιγάρχες και θα επιτεθούν στην καρδιά της πολεμικής μηχανής του Πούτιν», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος θα μετάσχει στην τριήμερη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών στις Βαυαρικές Άλπεις.

Η απαγόρευση αυτή αναμένεται να τεθεί σε ισχύ προσεχώς και θα αφορά τον πρόσφατα εξορυχθέντα ή εξευγενισμένο χρυσό. Δεν θα επηρεάσει τον χρυσό ρωσικής προέλευσης που είχε εξαχθεί προηγουμένως από τη Ρωσία, διευκρινίζει η βρετανική κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της.

«Ο Πούτιν σπαταλά τους πόρους του σε αυτόν τον ανώφελο και βάρβαρο πόλεμο. Θρέφει το εγώ του σε βάρος του ουκρανικού και του ρωσικού λαού», πρόσθεσε ο Τζόνσον. «Οφείλουμε να στραγγίξουμε τις χρηματοδοτήσεις του καθεστώτος του Πούτιν. Αυτό κάνουμε με τους συμμάχους μας».

Η Ρωσία είναι σημαντική χώρα παραγωγής χρυσού και οι εξαγωγές της αντιπροσώπευαν σχεδόν 15 δισεκατομμύρια ευρώ το 2021, σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ.

Η απαγόρευση του χρυσού στις λονδρέζικες αγορές, που αποτελούν σημαντικό χρηματοπιστωτικό κέντρο για το εμπόριο πρώτων υλών, θα έχει «έναν τεράστιο αντίκτυπο στην ικανότητα του Πούτιν να αντλήσει κεφάλαια», σημειώνει η βρετανική κυβέρνηση.

Αυτό θα πλήξει ιδιαιτέρως τις ρωσικές ελίτ που μπορούσαν να αγοράσουν χρυσό «για να προσπαθήσουν να παρακάμψουν τις δυτικές κυρώσεις», καταλήγει.

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 06/26/2022 @ 9:50 ΜΜ

    Στον υπόλοιπο κόσμο κανονικά οι συναλλαγές με τον Ρωσικό Χρυσό! Μωρέ “τους έκαναν την μούρη κρέας” χα χα χα χα χα!

  2. Ξυσε τ’αρχιδια με γκασμα.Τρεχουν και δεν φτανουν.

  3. Φιλε ΑΙΚ ναχανε και αρχιδια ολα καλα…..αυτοι ολοι τραβανε τι κολοτριχες τους με το καυλι που τους εχει χωσει ο πουτιν!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*