Διαφημίσεις

Ο Μητσοτάκης έκανε την Ελλάδα εχθρό της Ρωσίας…
Η Μόσχα αποφάσισε να απελάσει Έλληνες διπλωμάτες μετά τις ελληνικές κινήσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τόσο με απελάσεις Ρώσων διπλωματών, όσο και με αποστολή όπλων στην Ουκρανία, απαγόρευση ρωσικής τέχνης και μη επαρκούς προστασίας Ρώσων πολιτών από επιθέσεις που δέχτηκαν στην Ελλάδα.

Πέραν τούτου στο Κρεμλίνο κλήθηκε η Ελληνίδα πρέσβης.

«Η Αθήνα επέλεξε σαφή γραμμή καταστροφής των πολυετών διμερών σχέσεων στον εμπορικό-οικονομικό, επενδυτικό, ενεργειακό και άλλους τομείς», υποστήριξε νωρίτερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, χαρακτηρίζοντας την επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης «αδιέξοδη».

Συγκεκριμένα, απατώντας σε ερώτηση του ρωσικού κρατικού πρακτορείου ΤΑΣΣ, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο διάλογος Ελλάδας και Ρωσίας, όπως και εάν οι δύο πλευρές συζητούν τρόποι αποτροπής της επιδείνωσης των διμερών σχέσεων, ο Γιούρι Πιλιπσόν, διευθυντής της δ’ ευρωπαϊκής διεύθυνσης του ρωσικού ΥΠΕΞ, υποστήριξε ότι στην Ελλάδα «διακηρύχθηκε η τάχιστη άρνηση των ρωσικών ενεργειακών πόρων, αν και αυτό ήδη οδήγησε σε σημαντική αύξηση τιμών στην ελληνική αγορά», ενώ «“ακυρώνεται” ο ρωσικός πολιτισμός, επισήμως ανακοινώθηκε η διακοπή κάθε πολιτιστικής-ανθρωπιστικής συνεργασίας με τη Ρωσία», την στιγμή, που «σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης το 56% των Ελλήνων θα ήθελαν να διατηρήσουν τις παραδοσιακές σχέσεις με την Ρωσία».

Ο αρμόδιος διευθυντής του ρωσικού ΥΠΕΞ (και) για τις ελληνορωσικές σχέσεις είπε επίσης ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας «μεταξύ των πρώτων απέστειλε στην Ουκρανία εξοπλισμό, τον οποίο οι ένοπλες δυνάμεις της καθημερινά χρησιμοποιούν εναντίον αμάχων πολιτών του Ντονμπάς, ενώ εκεί διαβιεί πολυάριθμη ελληνική κοινότητα» – η οποία ζει σε καθεστώς τρόμου, κινδυνεύοντας από τους νεοναζί Αζόφ, όπως αποκάλυψε προσφατα ρεπορτάζ της «Εστίας» – και ισχυρίστηκε ότι «υπάρχουν στοιχεία ότι υπό το πλαίσιο των μαζικών καθημερινών πυρών του Ντονιέτσκ και άλλων κατοικημένων περιοχών, μεταξύ των οποίων και το έδαφος της Ρωσίας, ήδη συζητώνται νέες αποστολές στο καθεστώς του Κιέβου στρατιωτικού εξοπλισμού, που διαθέτει η Ελλάδα».

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Η Ρωσία απελαύνει Έλληνες διπλωμάτες – Κάλεσε την Ελληνίδα πρέσβη στο Κρεμλίνο”
  1. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ Η Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

  2. Αφού αυτή η κυβέρνηση απέλασε πρώτα τους Ρώσους διπλωμάτες και την είχε πιάσει αντιρωσική υστερία. Ύστερα όλα τα άλλα θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός, που είναι ρωσόφιλος και υποστηρίζει τον Πρόεδρο Πούτιν, αλλά αυτό δεν μετράει. Είναι σαν το δολάριο, που σε λίγο δεν θα έχει αντίκρισμα πουθενά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *