Διαφημίσεις

Συγκλονιστικά όσα δήλωσε μιλώντας στη σημερινή εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» και στον Γρηγόρη Σερέτη ακροάτρια του Focus FM 103,6.

«Επειδή κάποια στιγμή τόλμησα να καταγγείλω ως επιθεωρητής, να βγάλω πόρισμα για μία απάτη εκατομμυρίων (…) με πήγαν μετά από 41 χρόνια, μετά από 25 επιτελικές θέσεις, 6 χρόνια επιθεωρητή, εργάτρια στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ αυτή τη στιγμή επιμένει ότι είμαι απαραίτητη για να ανοίγω κιβώτια στο φαρμακείο» σημείωσε. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, «Έδωσα τον αγώνα μου για να μη πληρωθεί συγκεκριμένος φαρμακοποιός και εταιρεία. Πήγανε με νύχια και με δόντια, διέρρηξαν το γραφείο μου, έκαναν άλλο πόρισμα, πήραν όλο το υλικό που είχα κάνει, (…) και πήγαν πλήρωσαν τον φαρμακοποιό».

«…πρέπει λέει να είμαι εργάτρια στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ…γιατί ελέγχω, δεν αφήνω τίποτα από το 2001.. το 2014 έβγαλα αυτή την απάτη την οποία ο Εισαγγελέας την έβαλε αρχείο, πού βασίστηκε δεν ξέρω» δήλωσε κάνοντας λόγο για «παραδικαστικό κράτος»

«Δεν αντέχω άλλο… έφτασα στην αυτοκτονία, νοσηλεύτηκα 2 εβδομάδες στο ψυχιατρείο γιατί φώναζα ότι θέλω να πεθάνω, κανένας δεν με άκουγε, έστειλα επιστολή στον ΠΘ ότι θα αυτοκτονήσω… αδιαφόρησε πλήρως…» ανέφερε.

«Ξεπέρασα τα όρια της φτώχειας… δεν μπορώ να ζήσω, φλερτάρω πάλι με την αυτοκτονία» είπε.

Ακούστε εδώ:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “«ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» – ΞΕΣΠΑΕΙ ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΟΠΥΥ”
  1. Έτσι, σ΄αυτή τη χώρα διώκονται όσοι θέλουν να εργάζονται και να ζούν με αξιοπρέπεια, όσοι πραγματικά προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον, και επιβραβεύονται οι απατεώνες, οι κλέφτες και οι γλύφτες της εξουσίας των ανδρεικέλων. όχι και να αυτοκτονήσεις κορίτσι μου, μη τους κάνεις τη χάρη. Ούτε στο ψυχιατρείο να πάς.!

  2. Οὐδεμία ἔκπληξις! Τά ἄκρως διεστραμμένα, διεφθαρμένα, ἀντίχριστα καί ἀνθελληνικά κόμματα κάμνουν ὅ,τι μποροῦν γιά νά καταστρέψουν τήν χώραν καί κάθε τίμιον Ἕλληνα.

  3. ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΈΡΕΙ. ΚΆΝΕ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ΚΆΝΕ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΣΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο,ΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ. ΟΎΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ ΚΡΑΤΆΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΟΎΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΟΎΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΉ! Ο ΘΕΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΊΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΎΧΕΣΑΙ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *