Ôçí ÐáñáóêåõÞ 18 Ïêôùâñßïõ 2019, ï Áñ÷çãüò ôïõ Ãåíéêïý Åðéôåëåßïõ Óôñáôïý, Ãåþñãéïò ÊáìðÜò ðáñÝóôç óôçí ôåëåôÞ ïñêùìïóßáò ôùí ðñùôïåôþí Óðïõäáóôþí ÔÜîçò 2022 «Ô÷çò (ÐÂ) ÄçìÞôñéïò ÊùóôÜêçò» ôçò Ó÷ïëÞò Ìïíßìùí Õðáîéùìáôéêþí (ÓÌÕ), ðïõ ðñáãìáôïðïéÞèçêå óôçí Ýäñá ôçò Ó÷ïëÞò, óôá Ôñßêáëá. Ï Áñ÷çãüò, óôï ÷áéñåôéóìü ðïõ áðçýèõíå óõíå÷Üñç ôïõò ðñùôïåôåßò ÓðïõäáóôÝò, ãéá ôçí åðéëïãÞ ôïõò íá êáôáôá÷èïýí óôç Ó÷ïëÞ êáé ôïõò åõ÷Þèçêå íá Ý÷ïõí êáëÞ óôáäéïäñïìßá óôï ÷þñï ôùí Åíüðëùí ÄõíÜìåùí. Ïñêßóôçêáí óõíïëéêÜ 170 Ðñùôïåôåßò ÓðïõäáóôÝò, åê ôùí ïðïßùí 22 áðü ôçí Êýðñï. Óôçí ôåëåôÞ, ðáñÝóôçóáí åðßóçò ï Õöõðïõñãüò ÁãñïôéêÞò ÁíÜðôõîçò ê. Êùíóôáíôßíïò ÓêñÝêáò, ï ÄéïéêçôÞò ôçò 1çò ÓÔÑÁÔÉÁÓ, ÁíôéóôñÜôçãïò Êùíóôáíôßíïò Öëþñïò, åêðñüóùðïé ôùí ðïëéôéêþí êáé èñçóêåõôéêþí áñ÷þí ôçò ðåñéï÷Þò, áíôéðñïóùðåßåò óôåëå÷þí áðü ôéò ¸íïðëåò ÄõíÜìåéò êáé ôá Óþìáôá Áóöáëåßáò, êáèþò åðßóçò óõããåíåßò êáé ößëïé ôùí Ðñùôïåôþí Óðïõäáóôþí. (Eurokinissi/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ ÕÐ.ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÌÕÍÁÓ)
Διαφημίσεις

Κάποιοι θέλησαν να κάνουν την δική τους φάρσα, τυπώνοντας και διανέμοντας έντυπο υλικό για δήθεν επιστράτευση στα Ιωάννινα.
Μία ολόκληρη γειτονιά στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων αναστατώθηκε όταν το πρωί κάτω από τις πόρτες των διαμερισμάτων βρήκε το συγκεκριμένο έντυπο, σύμφωνα με πληροφορίες από το epiruspost.gr.

Ως αποστολέας φέρεται η «Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου» με τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αποδέκτες όλοι οι άρρενες μεταξύ 18 και 45 ετών οι οποίοι καλούνται να παρουσιαστούν στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο.

Η ανάγνωση μέχρι αυτού του σημείου προκαλεί αναστάτωση. Η συνέχεια όμως βάζει σε υποψίες ότι πρόκειται για κακόγουστη φάρσα καθώς αναφέρεται ότι θα πρέπει να έχουν έγγραφη δήλωση από την αστυνομία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων ενώ όσοι υπηρέτησαν στο ναυτικό θα πρέπει να παρουσιαστούν στο κοινοτικό κέντρο στο Νησί των Ιωαννίνων!

Τι αναφερόταν στο έντυπο «επιστράτευσης» που διανεμήθηκε στα Ιωάννινα

«Η επιθετική ενέργεια προς τον Ουκρανικό λαό που παρόμοιά της έχουμε δει μόνο στη Σερβία, την Βοσνία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, τη Σομαλία, τη Συρία, τη Λιβύη, το Κόσοβο και αλλού μας βρίσκει αποτροπιασμένους αλλά ταυτόχρονα και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε εχθρική απειλή εσωτερική ή εξωτερική. Για όλους τους παραπάνω λόγους…. Καλούμε όλον τον άρρενα πληθυσμού μεταξύ 18 και 45 ετών να παρουσιαστεί στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο με το απολυτήριο στρατού και έγγραφη δήλωση από την αστυνομική υπηρεσία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων» αναφέρεται στο έγγραφο.

Το ίδιο το περιεχόμενο δείχνει ότι πρόκειται για φάρσα και μάλιστα κακόγουστη υπό τις παρούσες συνθήκες που ήδη αναστάτωσε πολίτες.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Κακή φάρσα στα Ιωάννινα! Τοιχοκόλλησαν υποτιθέμενα έντυπα επιστράτευσης λόγω του πολέμου στην Ουκρανία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *