Διαφημίσεις

Κυρίες και Κύριοι της Πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου ανεξαρτήτως Χρώματος , Θέσεως κ,λ,π .

1. Θα έπρεπε σήμερα και όχι αύριο όλοι μαζί είτε υπό την Προεδρία της Προέδρου της Δημοκρατίας , είτε υπό την Προεδρία του Προέδρου της Βουλής , όλοι μαζί να είχατε καθορίσει την Κόκκινη Γραμμή στα Εθνικά Θέματα και να είχατε προχωρήσει στην κοινή διακήρυξη προς όλους ( ΗΠΑ , ΝΑΤΟ, Ε.Ε , ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ , και προπάντων έναντι των Τούρκων ) ότι η Ελλάδα δεν δέχεται απειλές , δεν παραχωρεί ούτε χιλιοστό εθνικού Εδάφους ( είτε στον Αέρα , είτε στην Θάλασσα , είτε στο Έδαφος )
και όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την Κόκκινη Γραμμή θα βρει απέναντί του όλο τον Ελληνικό Λαό.
Με το να βγάζετε χάρτες , να λέτε στα Διεθνή φόρα το τι ακριβώς συμβαίνει δεν βγαίνει απολύτως τίποτα διότι βλέπετε ότι ( ΗΠΑ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε ) τι λένε ” Βρείτε τα και καθίστε και συζητήστε ”
ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ?

2. Μετά από αυτή την ενέργεια θα έπρεπε να βγείτε όλοι μαζί και να δώσετε κοινή Συνέντευξη τύπου και να εξηγήσετε στον Ελληνικό Λαό τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί πήρατε όλοι μαζί αυτή την απόφαση , και να ετοιμάσετε τον Λαό για οτιδήποτε.

3. Η Επόμενη απόφαση θα έπρεπε να είναι η άμεση μεταφορά όλων των Προσφύγων από τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου , από τα Δωδεκάνησα , και από τον Έβρο , σε χώρους τέτοιους οι οποίοι δεν θα ήταν πρόσφοροι να δίνουν στοιχεία στους Τούρκους , διότι είναι γνωστή η εκμετάλλευση των Προσφύγων από τους Τούρκους και πολλοί από αυτούς είναι πράκτορες των Τούρκων .

4. Να δοθεί η εξουσιοδότηση στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις σε συνεργασία με την Αστυνομία , το Λιμενικό , την Πυροσβεστική να είναι σε άμεση ετοιμότητα προκειμένου να απαντήση σε κάθε είδους προβοκάτσια από την Τουρκία .

Κυρίες και Κύριοι εάν δεν είστε σε θέση να υπερασπίσετε τα Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα με πράξεις και ενέργειες που κανένας δεν θα μπορέσει να αμφισβητήσει τότε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ” Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ “”
  1. πολυ σωστα αυτα που γραφεις ξεχασες μονο το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. !!! αυτο βεβαια απευθυνεται σε ολους εκτος απο τους πολιτικους μειοδοτες. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ.!!! οταν τελειωσει ο πολεμος θα εχουμε αποσπασματα θανατου, κρεμαλες και οτι αλλο για την ηθικη αποκατασταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *