Διαφημίσεις

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 30ης Μαΐου, όταν η μητέρα του παιδιού και το θύμα, μία 41χρονη, καυγάδισαν έξω από το σπίτι της οικογένειας
Κοριτσάκι 10 ετών συνελήφθη στις ΗΠΑ ύστερα από τον θανάσιμο πυροβολισμό γυναίκας, η οποία είχε έντονη διαφωνία με τη μητέρα της ανήλικης, σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Ορλάντο.

Το παιδί τέθηκε υπό την επιμέλεια του Τμήματος Παιδιών και Οικογενειών της Φλόριντα και η γενική εισαγγελέας των κομητειών Όραντζ και Οσιόλα επεσήμανε πως το γραφείο της «θα εξετάσει τα πραγματικά περιστατικά, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας του παιδιού».

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για απαγγελία κατηγοριών από το γραφείο μας» σημείωσε σε σχετική ανακοίνωση, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για «μία από τις πιο τραγικές υποθέσεις» που έχει αναλάβει στα 22 χρόνια της καριέρας της.

Σύμφωνα με το CNN, η μητέρα της 10χρονης έχει, επίσης, τεθεί υπό κράτηση.

Η τραγωδία

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 30ης Μαΐου, όταν η μητέρα του παιδιού και το θύμα, μία 41χρονη, καυγάδισαν έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Η μητέρα φέρεται να γρονθοκόπησε την 41χρονη, όπως επεσήμανε ο σύντροφός της ο οποίος ήταν παρών.

Εκείνος επιχείρησε να τις χωρίσει και αρχικά τα κατάφερε, αλλά η μητέρα επιτέθηκε εκ νέου στη φίλη του, όπως είπε. Στη συνέχεια, είδε το παιδί να κρατά ένα μαύρο όπλο και να «πυροβολεί μία, δύο φορές». «Δεν έπρεπε να χτυπήσει τη μαμά μου» φέρεται να φώναξε η μικρή.

Η 41χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

in.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΗΠΑ: Συνελήφθη 10χρονη για τη δολοφονία 41χρονης”
  1. αυτα τα “προ.βληματα” που βγαίνουν για να βρεθεί η λύση και να γραφτεί
    ο κατ-άλληλος νομος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek