Διαφημίσεις

Νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα παρακολούθησης τις τρεις τελευταίες εβδομάδες και βρισκόταν σε καταστολή, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου…

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών, άφησε στο Νοσοκομείο «Υγεία» στην Αθήνα η υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η Αιμιλιανίδου νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα παρακολούθησης τις τρεις τελευταίες εβδομάδες και βρισκόταν σε καταστολή, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών σήμερα η κατάσταση της διαπιστώθηκε πως ήταν μη αναστρέψιμη.

Η Αιμιλιανίδου είχε αισθανθεί έντονους πονοκεφάλους και μετέβη σε νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Η κατάσταση της κρίθηκε κρίσιμη και μεταφέρθηκε με αεροπλάνο ασθενοφόρο στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια της πτήσης έπεσε σε κώμα.

Στο «Υγεία» υποβλήθηκε σε εγχείρηση για περιορισμό του αιματώματος. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να ξαναβρεί τις αισθήσεις της. Πριν λίγες μέρες την επισκέφθηκε στην Αθήνα ο Κύπριος Πρόεδρος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της, εκφράζοντας την ανησυχία του.

Στις 4 Απριλίου 2013 διορίστηκε Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη από τον Απρίλιο του 2013. Παρέμεινε στη θέση αυτή και στην Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη 2018.

Προηγουμένως η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπηρέτησε ως Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, ενώ είχε να επιδείξει μια πλούσια σταδιοδρομία που ξεκίνησε το 1979 στο Τμήμα Τελωνείων στο οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις. Επιπλέον, διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1954 στη Λευκωσία. Αδελφός της ήταν ο Ουράνιος Ιωαννίδης, ο οποίος υπηρέτησε την Κυβέρνηση Γλαύκου Κληρίδη από τη θέση του υπουργού Παιδείας. Σπούδασε νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια απέκτησε δίπλωμα μάρκετινγκ από το Cyprus Institute of Marketing

Η αείμνηστη υπουργός ήταν παντρεμένη με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Αιμιλιανίδη, ο οποίος απεβίωσε στις 24 Νοεμβρίου του 2017, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί τον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη.

viralgreece.eu



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Νεκρή η υπουργός Ζέτα Αιμιλιανίδου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *