Διαφημίσεις

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) σε πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στη Φιλαδέλφεια, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Δεκατέσσερα άτομα, από όσα γνωρίζουμε, χτυπήθηκαν από πυροβολισμούς και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία», είπε ο επιθεωρητής Ντ. Φ. Πέις σε δημοσιογράφους.

«Τρεις από αυτούς τους ανθρώπους, δύο άνδρες και μία γυναίκα, διαπιστώθηκαν νεκροί με το που έφτασαν σε νοσοκομεία, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς», πρόσθεσε.

Ο Πέις δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι οι αστυνομικοί που αναπτύχθηκαν στο σημείο «παρατήρησαν πολλούς ενεργούς ενόπλους να ανοίγουν πυρ εναντίον του πλήθους» στην πολυσύχναστη περιοχή Σάουθ Στριτ της Φιλαδέλφειας.

«Μπορείτε να φανταστείτε ότι υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι που κυκλοφορούσαν, όπως κάθε Σαββατοκύριακο, στη Σάουθ Στριτ, όταν σημειώθηκαν αυτοί οι πυροβολισμοί», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον ενός από τους ενόπλους που πυροβολούσαν αλλά δεν είναι γνωστό αν αυτός χτυπήθηκε.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Σύμφωνα με τον Πέις, δύο περίστροφα βρέθηκαν στο σημείο και η αστυνομία πρέπει να περιμένει μέχρι το πρωί για να εξετάσει τις εικόνες από τις κάμερες παρακολούθησης των γύρω επιχειρήσεων που έκλεισαν το βράδυ του Σαββάτου.

Η έρευνα προχωρά ενώ η κατάσταση παραμένει ρευστή με «πολλά αναπάντητα ερωτήματα», πρόσθεσε.

Μετά από τη σφαγή σε ένα σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας στις 24 Μαΐου, όπου σκοτώθηκαν 19 μικρά παιδιά και δύο δάσκαλοι, έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 20 συμβάντα με πυροβολισμούς με πολλά θύματα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το αρχείο της ένωσης Gunviolence.

tomanifesto.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και 11 τραυματίες από πυροβολισμούς στη Φιλαδέλφεια”
  1. Εχω γίνει πολύ καχύποπτος !
    Σκευτομουν μήπως θέλουν αρχικά στις ΗΠΑ και αργότερα και αλλου να φέρουν σε εφαρμογή νόμο άρσης της οπλοχρησίας ;
    Δεν είναι ότι δεν διαφωνώ .. ειδικά οπως η χρήση του υπάρχει στις ΗΠΑ .
    Θα φτάσουμε ομως έτσι ποιο κοντά στα λόγια του Πατροκοσμά που είχε πει : θα σας πάρουν τα όπλα , αν έχετε δυο , το ένα να δώσετε το άλλο να κρατήσετε .. ένα όπλο είπε θα σώσει 10 ζωές ( ως αμυντικό μέσο φυσικά αναφερόταν ο αγιος) ..!
    Δεν ξέρω εχω γίνει καχύποπτος !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *