Διαφημίσεις

Με το όνομα Μαρία, η καταγγέλλουσα και φίλη ακροάτρια του σταθμού, περιέγραψε στον Focus Fm και το Στέφανο Δαμιανίδη την περιπέτεια που έζησε όταν κλήθηκε να βοηθήσει ως νοσηλεύτρια, έναν ασθενή με πολύ σοβαρή χρόνια πάθηση.

“Η οικογένεια είχε αναρτήσει αγγελία στο διαδίκτυο. Είχαμε επικοινωνήσει αρκετές φορές προτού βρεθούμε από κοντά και μέσω τηλεφώνου και μέσω mail , ποτέ όμως δεν είχε γίνει συζήτηση για το εμβόλιο. Την πρώτη ημέρα που ανέλαβα καθήκοντα ρωτήθηκα εάν έχω εμβολιαστεί. Όταν απάντησα αρνητικά και εξήγησα ότι έχω απολυθεί από τη δουλειά μου, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η αλλαγή της στάσης της συζύγου του ασθενή. Άλλαξε ακόμα και ο τόνος της φωνής της. Έντρομη μου είπε ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτεί, γιατί φοβάται και μου άνοιξε την πόρτα να φύγω. Ένιωσα πολύ ταπεινωτικά. Έχω βιώσει την απόρριψη από τον εργασιακό μου χώρο αλλά και την απόρριψη της κοινωνίας”, ανέφερε.

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Συγκλονιστική μαρτυρία από Νοσηλεύτρια σε αναστολή: “Ως ανεμβολίαστη βίωσα απόρριψη και από τον εργασιακό μου χώρο και από την κοινωνία””
  1. Δεν πειραζει κοπελια,οταν καποιοι πολυεμβολιασμενοι μας αφησουν χρονους,τοτε θα καταλαβεις.Προς το παρον,αυτοι θα αρρωσταινουν με το τιποτε και συ[οπως και γω]θα περασεις και εαν,τον κοβιντ,χωρις να το καταλαβεις.

  2. Αν ήμασταν σε παλαιότερες δεκαετίες θα σου έλεγα ότι “κάποια στιγμή θα περάσει και αυτός ο φασισμός σε αυτή τη μπανανία -δημοκρατια που ζούμε”. Όμως με την ραγδαία εξέλιξη του τεχνοφασισμου, δεν μπορώ να σου πω ότι “θα παραστεί, λίγη υπομονή”. Δυστυχώς χρόνο με τον χρόνο, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα και η τανάλια του σάπιου/σατανοκρατουμενου συστήματος θα σφίγγει για όλους όσους είναι απέναντι από αυτό. Προσευχή και νηστεία και ας ελπίσουμε ο Θεός να μας δίνει δύναμη και υπομονή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *