13:50 - 02/06/2022

Οταν μιλας για μικρα παιδια δεν πρεπει να χρησιμοποιεις τον νεο ορο της “Ξαφνικιτηδας” αλλα την σωστη ελληνικη λεξη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

..και οταν μιλας για αριθμους θα πρεπει πρωτα να αναρωτηθεις ποιοι βγαζουν τα νουμερα σαν σωστα στοχεια ωστε εσυ να κανεις μια αναρτηση ! Αυτο για της σελιδες που βγαζουν το αρθρο (και εμεις το αναδημοσιευσαμε ως οφειλουμε για ερευνα απο ολους ) …!

Οι θεση μας λοιπον σε αυτη την πληροφορια του πεδιου ειναι ξεκαθαρη …δεν υπαρχει ξαφνικα στο θανατο ενος παιδιου ..και παντα υπαρχει ενας δολοφονος για το θανατο ενος παιδιου !…

Το ποιος ειναι αυτος θα πρεπει επιτελους καποιοι να κανουν την δουλεια τους …γιατι αυτο θα συνεχισει και οσοι ΔΕΝ κανουν την δουλεια τους σημερα θα σταθουν διπλα στους Εγκληματιες αυριο σε ενα λαικοτατο δικαστηριο!

Stranger,,,

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Δυστυχως,αγαπητοι,η σημασια του “κηδομαι”ειναι αγνωστη για πολλους γονεις.Γιατι το να εισαι κηδεμονας δεν ειναι δικαιωμα,αλλα υποχρεωση.Το να φτανεις ομως,οντας ιατρικως ασχετος,κοντρα στις ενδειξεις παρενεργειας των σκευασματων,χωρις αλλη αιτια,να αποφαινεσαι οτι ο ξαφνικος θανατος νεαρου,και υγιεστατου αθλητου, παιδιου σιγουρα σε κατατασσει εκτος ζωικου βασιλειου.Ονειδος

  2. KALLISTRATOS FM 06/02/2022 @ 2:11 ΜΜ

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 12 ΧΡΟΝΗΣ ΩΡΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΟΘΕΤΟ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ…ΜΑΚΑΒΡΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΞΑΦΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ..

  3. Πως το ξερει ο πατερας οτι δεν φταιει το εμβολιο ???Απλα δεν μπορει να το διαχειριστει.

  4. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΡΕΙΝΖΕΡ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΘΩΛΟΥ 1000 2000 ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΑΝΕ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*