Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:55 - 29/05/2022

Αν καταλαβαινεις τι ειπωθηκε εδω σε παρακαλω εξηγησε το και σε μενα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αν καταλαβαινεις τι ειπωθηκε εδω σε παρακαλω εξηγησε το και σε μενα

Σουπερ λυσαμε μαζι ενα βιντεο που μαγειρευτηκε , οντως ο μπουρλα μιλαει για το ποσοι θα ειναι ικανοι να εχουν το φαρμακο της εταιριας με βαση το οικονομικο θεμα , ευχαριστω τον φιλο που μου απαντησε …το βιντεο με το κανονικο διαλογο απο κατω /…καλη δουλεια η απο πανω για καποιο λογο καποιοι θα εχουν φαει τον χρονο τους να το διαμοιραζουν παντου !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Η φραση του εχει κοπει. Αυτο που ειπε στην πραγματικοτητα ηταν: “…we will reduce the number of people in the world who cannot afford our medicines by 50%”. Kαμμια σχεση με το πετσοκομμενο που ακουγεται στο βιντεο. Καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι σε τετοια θεματα, αλλιως το αποτελεσμα διακινησης τετοιων βιντεο εχει το αντιθετο αποτελεσμα και υπονομευει την αντισταση στους χασαπες… Ολοκληρο το οριζιναλ βιντεο της ομιλιας του Μουρλα εδω (2:50-03:00): http://www.youtube.com/watch?v=9ccd3L

    • Κατοχικά Νέα 05/29/2022 @ 1:14 ΠΜ

      Μου δειχνει οτι το βιντεο δεν υπαρχει ακομα , αρα μας λετε οτι ειναι ενα βιντεο που καποιοι το διακινουν κομμενο ωστε να βγαζει αυτο το νοημα;…

  2. Οντως τωρα βγαζει αυτο το μηνυμα, περιεργως. Αλλα το βρηκα και εδω: https://www.youtube.com/watch?v=9ccd3LMNMl8 Ναι, αυτος που το πετσοκοψε και το διακινησε πιθανον το εκανε για να γελοιοποιησει ολους εμας που πιθανον με τη σειρα μας να το διακινησουμε. Κλασικη τακτικη…Το εψαξα πριν το διακινησω για να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι μουφα.

    • Κατοχικά Νέα 05/29/2022 @ 1:47 ΠΜ

      Ναι απαντησα οτι ειναι τελικα κομμενο και ραμμενο , σε ευχαριστω για την προσφορα σου !

  3. Αρα το 50% θα παει λογο μη χρησης των φαρμακων τους (εμβ0λια) και οι υπολοιποι θα πανε απο τα φαρμακα.
    Κακο ψοφο να\χουν τα λαμογια!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*