17:27 - 25/05/2022

ΜΗΔΕΝ θάνατοι ή τραυματισμοί από ευλογιά σε 40 χρόνια, αλλά 5.755 τραυματισμοί και θάνατοι από εμβόλια ευλογιάς!

Διαφημίσεις
Όπως αναφέραμε το Σαββατοκύριακο, η νέα πανδημία που σχεδιάζεται και αναπτύσσεται για να ενσταλάξει το φόβο και να πουλήσει περισσότερα εμβόλια είναι ο ιός της “πανώλης των πιθήκων”. Βλέπε:
Το Βέλγιο είναι η πρώτη χώρα που εισάγει υποχρεωτική καραντίνα 21 ημερών για όσους προσβληθούν από τον ιό της μαϊμού, μετά την καταγραφή τριών κρουσμάτων στη χώρα. (Πηγή.)
Εμβόλια που έχουν ήδη εγκριθεί από τον FDA υπάρχουν ήδη για την ευλογιά, και τα ίδια αυτά εμβόλια, όπως λέγεται στο κοινό, θα προστατεύσουν τους ανθρώπους και από την ευλογιά της μαϊμούς.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι απελευθερώνει εμβόλια κατά της ευλογιάς για νέα κρούσματα μαϊμουδοπανώλης στις ΗΠΑ, τα οποία μέχρι σήμερα ανέρχονται σε ΕΝΑ κρούσμα και σε λίγα άλλα “ύποπτα”.
Αξιωματούχοι των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δήλωσαν τη Δευτέρα ότι ο οργανισμός απελευθερώνει δόσεις εμβολίου κατά της ευλογιάς ως απάντηση στα λίγα πρόσφατα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων που έχουν εντοπιστεί στις ΗΠΑ
Δεδομένου ότι αυτά τα εμβόλια κατά της ευλογιάς υπάρχουν ήδη, έκανα μια αναζήτηση στην κυβερνητική βάση δεδομένων VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) για να δω πόσοι τραυματισμοί και θάνατοι έχουν αναφερθεί μετά από εμβολιασμούς κατά της ευλογιάς, δεδομένου ότι η ευλογιά έχει υποτίθεται ότι έχει εξαλειφθεί στις ΗΠΑ εδώ και πάνω από 40 χρόνια, χωρίς καμία γνωστή περίπτωση να έχει οδηγήσει σε θανάτους ή τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων 40 και πλέον ετών.
Τα εμβόλια κατά της ευλογιάς έχουν προκαλέσει 5.755 περιπτώσεις που έχουν κατατεθεί, συμπεριλαμβανομένων 18 θανάτων, 91 μόνιμων αναπηριών, 3.088 επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά και 851 νοσηλειών, για μια ασθένεια που δεν υπάρχει πλέον στις ΗΠΑ.
Και αυτό δεν είναι ένα εμβόλιο που έχει χορηγηθεί σε πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν. Δεν είναι ένα εμβόλιο που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα εμβολίων του CDC για τα παιδιά, και στα στατιστικά στοιχεία που παρέχονται από τον ιστότοπο Health Resources & Services Administration για τις συνολικές δόσεις εμβολίων που χορηγήθηκαν μεταξύ 2006 και 2014, δεν αναφέρεται ούτε εκεί.
Σύμφωνα με το CDC, το εμβόλιο κατά της ευλογιάς έχει συστηθεί μόνο “για συγκεκριμένους πληθυσμούς που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο επαγγελματικής έκθεσης σε ορθοπυξικούς ιούς”.
Έτσι, προφανώς αυτές οι αναφερθείσες περιπτώσεις τραυματισμών και θανάτων μετά από εμβόλια ευλογιάς προέρχονται από μια πολύ μικρή ποσότητα εμβολίων ευλογιάς που δόθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων 40+ ετών.
Υπάρχουν δύο εμβόλια κατά της ευλογιάς που έχουν εγκριθεί σήμερα από τον FDA (ACAM2000® και JYNNEOSTM), και ένα τρίτο (Aventis Pasteur Smallpox Vaccine) που “είναι ένα ερευνητικό εμβόλιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επείγοντα περιστατικά ευλογιάς υπό τον κατάλληλο ρυθμιστικό μηχανισμό (δηλαδή, Investigational New Drug application [IND] ή Emergency Use Authorization [EUA]).”
Ένα από αυτά τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια κατά της ευλογιάς, το Jynneos, εγκρίθηκε μόλις τον Σεπτέμβριο του 2019 και φέρεται να καλύπτει εκτός από την ευλογιά και την πανώλη των πιθήκων. Παράγεται από τη Bavarian Nordic, και το 2019 η κυβέρνηση των ΗΠΑ τους έδωσε 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσουν 28 εκατομμύρια δόσεις στο “εθνικό απόθεμα” για την “ενίσχυση της εγχώριας βιοάμυνας και της παγκόσμιας ασφάλειας της υγείας”.
Αυτές οι δόσεις προστέθηκαν προφανώς σε αυτό το “εθνικό απόθεμα” πριν καν τις εγκρίνει ο FDA. (Πηγή.)
Είναι από αυτό το “απόθεμα” που το CDC απελευθερώνει τώρα κάποιες στο κοινό για να αντιμετωπίσει το “ξέσπασμα” της ευλογιάς των πιθήκων στις ΗΠΑ που έχει μολύνει ένα άτομο.
Το Jynneos και το Bavarian Nordic δεν είναι καν καταχωρημένα ακόμη στο VAERS, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα ΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟ εμβόλιο που πρόκειται να διανεμηθεί σε ανθρώπους στις ΗΠΑ με βάση μια άλλη ψευδή “πανδημία”. Το μόνο που έχει προς το παρόν είναι η έγκριση του FDA βάσει μελετών πριν από την κυκλοφορία του, αλλά προφανώς καμία εμπειρία από την πραγματική χρήση του στο κοινό.
Τα εμβόλια ευλογιάς φέρουν ΖΩΝΤΑΝΟ ιό
Δεδομένου ότι έχουμε πλέον τα στοιχεία της μαζικής απάτης και της εγκληματικής πρόθεσης να διαπράξουμε βλάβη και δολοφονία με την κυκλοφορία των εμβολίων COVID-19, είναι συνετό να αντιμετωπίσουμε με πολύ σκεπτικισμό αυτή τη νέα ενέργεια των διεφθαρμένων κυβερνητικών υπηρεσιών υγείας του έθνους μας για την κυκλοφορία αυτών των εμβολίων ευλογιάς, τα οποία φέρουν ζωντανό ιό.
Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσο λίγα κρούσματα ευλογιάς επί του παρόντος, θα μπορούσαν τα εμβόλια να είναι το πραγματικό όχημα για την εξάπλωση μιας νέας εκδοχής της “ευλογιάς των πιθήκων” στον υπόλοιπο πληθυσμό;
Το CDC παραδέχεται ότι τα άτομα που εμβολιάστηκαν πρόσφατα με το υπάρχον εμβόλιο ευλογιάς που έχει εγκριθεί από τον FDA μπορούν να μεταδώσουν τον ιό του εμβολίου σε άλλους.
Δεδομένου του κινδύνου μετάδοσης του ιού της εμβολίας από πρόσφατα εμβολιασμένα άτομα μέσω ακούσιου εμβολιασμού, η μη επείγουσα χρήση του ACAM2000 αντενδείκνυται επίσης σε άτομα με οικιακές επαφές με ιστορικό ή παρουσία ατοπικής δερματίτιδας, άλλων ενεργών απολεπιστικών δερματικών παθήσεων (π.χ., έκζεμα, εγκαύματα, εμπέτιγκο, ανεμοβλογιά, έρπητα, σοβαρή ακμή, σοβαρή δερματίτιδα από πάνα με εκτεταμένες περιοχές απογυμνωμένου δέρματος, ψωρίαση ή νόσο Darier [keratosis follicularis])- καταστάσεις που σχετίζονται με ανοσοκαταστολή (π.χ, HIV/AIDS, λευχαιμία, λέμφωμα, γενικευμένη κακοήθεια, μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων ή θεραπεία με αλκυλιωτικούς παράγοντες, αντιμεταβολίτες, ακτινοβολία, αναστολείς TNF ή κορτικοστεροειδή σε υψηλές δόσεις [δηλ, ≥2 mg/kg σωματικού βάρους ή 20 mg/ημέρα πρεδνιζόνης ή το ισοδύναμό της για ≥2 εβδομάδες], λήπτες μεταμόσχευσης αιμοποιητικών βλαστικών κυττάρων <24 μήνες μετά τη μεταμόσχευση ή ≥24 μήνες, αλλά με νόσο μοσχεύματος κατά ξενιστή ή υποτροπή της νόσου, ή αυτοάνοσο νόσημα [π.χ. συστηματικός ερυθηματώδης λύκος] με ανοσοανεπάρκεια ως κλινική συνιστώσα), οικιακές επαφές ηλικίας <1 έτους και οικιακές επαφές που είναι έγκυες (κατηγορία σύστασης: A, τύπος τεκμηρίωσης 2 [πλαίσιο]). Οι οικιακές επαφές περιλαμβάνουν άτομα με παρατεταμένη στενή επαφή με τον δυνητικό εμβολιαζόμενο (π.χ. σεξουαλικές επαφές) και άλλα άτομα που ενδέχεται να έρθουν σε άμεση επαφή με το σημείο εμβολιασμού ή με δυνητικά μολυσμένα υλικά (π.χ. επιδέσμους ή ρούχα). Η ACIP δεν συνιστά επίσης τον μη επείγοντα εμβολιασμό με ACAM2000 για παιδιά και εφήβους ηλικίας <18 ετών.
Και μαντέψτε ποια είναι μία από αυτές τις παρενέργειες που έχει κοινή παρενέργεια με τα εμβόλια COVID-19;
Η μυοπερικαρδίτιδα έχει επίσης συσχετιστεί με το ACAM2000 και εκτιμάται ότι εμφανίζεται σε ποσοστό 5,7 ανά 1.000 πρωτογενείς εμβολιαζόμενους με βάση δεδομένα κλινικών δοκιμών.
Ναι, η αποδυνάμωση της καρδιάς με αποτέλεσμα καρδιακές παθήσεις είναι επίσης μια παρενέργεια των εμβολίων κατά της ευλογιάς.
ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γορίλλας 05/25/2022 @ 5:59 ΜΜ

    Μη μιλάς. Ξυπνάς το πίθηκο. Εχει ακόμη ωρες υπνου ο πίθηκος. Μέχρι να ανέβει η βενζινη στα 5 ευρω το λιτρο και ο πιτογυρος στα 20….. Παιζει να κατέβει απ το δεντρο του τοτε για να μας πει οτι δε ψηφιζει ξανα Μητσοτάκη… Ο ανθρωπος δεν έγινε απο το πίθηκο τελικά αλλα ο πιθηκος εγινε απο μαλακες ανθρωπους. Μενουμεσπιτηδες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*