βίαιες γυναίες
Διαφημίσεις

Η θέση εξουσίας – ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας – ανέκαθεν δημιουργούσε απαράδεκτες έως και επιθετικές συμπεριφορές προς τις πιο αδύναμες θέσεις. Τις περισσότερες φορές η Δικαιοσύνη βρίσκεται σε θέση να κρίνει και να τιμωρήσει τους ανθρώπους που άσκησαν λεκτική ή σωματική βία στα θύματά τους. Τι συμβαίνει, όμως, όταν η επίθεση προέρχεται από γυναίκα;

Λίγες ημέρες πριν, η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Άρτας επιτέθηκε και δάγκωσε (!) 11χρονο μαθητή ΑΜΕΑ. Το νεαρό παιδί επέστρεψε στο σπίτι των γονέων του, όπου και διαπιστώθηκαν γρατζουνιές πίσω από το δεξί του αυτί, σημάδια πάλης στους καρπούς του ανήλικου παιδιού καθώς και μια… δαγκωματιά στο πόδι του!

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση κατά της Διευθύντριας του Ειδικού Σχολείου, ενώ οι δηλώσεις της σοκάρουν! Σύμφωνα με την ίδια, όταν επικοινώνησε με τη Διευθύντρια, εκείνη ομολόγησε χωρίς ενδοιασμούς ότι πράγματι δάγκωσε τον παιδί μεταμοσχευση μαλλιων μεθοδοι στο πόδι καθώς – όπως ισχυρίζεται – δέχτηκε επίθεση! Μια γυναίκα δηλαδή, δέχτηκε “επίθεση” από ένα 11χρονο αυτιστικό παιδί το οποίο – σύμφωνα με την ίδια – την κρατούσε από τα μαλλιά… και έκρινε σωστό να το δαγκώσει!

Και όλα αυτά σε ένα Ειδικό Σχολείο για ΑΜΕΑ!

Πως μπορούν πλέον οι γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες να εμπιστευτούν “ειδικά σχολεία” όταν οι ίδιοι άνθρωποι που τα στελεχώνουν γίνονται βίαιοι απέναντι σε αυτά; Η μητέρα ζητάει να αποδοθούν ευθύνες, γεμάτη απογοήτευση για την επίθεση που δέχτηκε το παιδί της.

Θα αποδοθούν όμως;

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα Δικαιοσύνης δεν αντιμετωπίζει με ίδιο τρόπο τα εγκλήματα των δύο φύλων! Σύμφωνα με στατιστική έρευνα της αμερικάνικης αρχής U.S. Sentencing Commision, οι γυναίκες δέχονται έως και 63% μικρότερη ποινή από τους άντρες για τα ίδια ακριβώς εγκλήματα! Και καταδικάζονται σε φυλάκιση έως και σε 58% μικρότερο βαθμό σε σχέση με τους άντρες.

Σύμφωνα με έρευνα της Νομικής Σχολής University of Michigan Law School του 2015, οι γυναίκες παραμένουν στη φυλακή έως και για 71% μικρότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τους άντρες, ακριβώς για τα ίδια εγκλήματα.

Και όλα αυτά δεν είναι τυχαία.

Δεν έχουν προέλθει από άλλο κόσμο.

Αποτελούν αποτέλεσμα χρόνιας φθοράς στο Σύστημα Δικαιοσύνης που έχει προκαλέσει ο φεμινισμός.

Φτάσαμε σε σημείο όπου οι γυναίκες δεν φοβούνται να διαπράξουν κάποιο έγκλημα, καθώς γνωρίζουν ότι το Σύστημα Δικαιοσύνης είτε θα τις αθωώσει, είτε αυτόματα θα ψυχιατρικοποιήσει τις περιπτώσεις τους (επικαλούμενη κατάθλιψη, επιλόχειο κατάθλιψη έως και 20 χρόνια μετά τη γέννα, κτλ) είτε θα τις “τιμωρήσει” με απίστευτα αστείες ποινές.

Τώρα τα πράγματα γυρνάνε μπούμερανγκ όμως.

Ιδού που μια γυναίκα επιτέθηκε στο παιδί μας άλλης. Θα τιμωρηθεί άραγε; Και αν ναι, με τι ποινή-χάδι;

Λειτούργησε ο φεμινισμός όπως ήθελαν οι φεμινίστριες;

Καταλαβαίνουμε πλέον πως όλο αυτό το παραλήρημα “καμία στη φυλακή” και “εγώ σε πιστεύω” που ουρλιάζουν καθημερινά οι φεμινίστριες αποσκοπεί σε πολιτική πίεση και αλλοίωση της Δικαιοσύνης;

Άραγε, καταλαβαίνουν οι ίδιες οι φεμινίστριες τι ζητάνε; Να μην υπάρχει ποινή για τις γυναίκες δολοφόνους και εγκληματίες; Θεωρούν ότι οι ίδιες και οι οικογένειές τους θα είναι πιο ασφαλείς αν οι εγκληματίες αυτές κυκλοφορούν ελεύθερες ή/και δεν τιμωρούνται;

Το πιο χαρακτηριστικό από όλα τα παραδείγματα, προέρχεται από την αρχι-ιέρεια του μεταμοντέρνου φεμινισμού, την Patricia O’Brien.

Η O’Brien, η οποία έχει επηρεάσει σε απίστευτο βαθμό τις φεμινιστικές θέσεις, τους φεμινιστικούς νεολογισμούς ακόμη και το MeToo, είχε δηλώσει σε άρθρο της:

“Πρέπει να σταματήσουμε να φυλακίζουμε τις γυναίκες. Για το οτιδήποτε”

 

 

Και φυσικά, όπως κάθε φεμινιστικό άρθρο / σύγγραμμα, ξεκινάει με έναν παραλογισμό: πρέπει να σταματήσουμε να φυλακίζουμε τις γυναίκες, καθώς οι φυλακές είναι κατασκευασμένες για τους άντρες (!)

Τέτοιους παραλογισμούς και παραληρήματα έχει φέρει ο φεμινισμός, οι οποίοι δυστυχώς φαίνεται να επηρεάζουν τη Δικαιοσύνη. Αν αναρωτιέστε γιατί, δείτε πόσο έχει εργαλειοποιηθεί ο φεμινισμός πολιτικά τα τελευταία χρόνια.

Εσείς, αν κυκλοφορούσαν έξω γυναίκες δολοφόνοι, θα νιώθατε ασφαλείς για εσάς και τους ανθρώπους σας;

Ο παραλογισμός του φεμινισμού πάντως δεν το νιώθει…

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek