ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Μαρτυρία-ΣΟΚ για το ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ 7χρονο παιδί που πέθανε στη Θεσσαλονίκη: «Είχε κάνει το ΕΜΒΟΛΙΟ πριν από λίγο καιρό»

· Κατοχικά Νέα

Δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Μάριο, θα πουν σήμερα το απόγευμα, η οικογένειά του, φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν τη ξαφνική απώλεια του παιδιού.

Το αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι με τους γιατρούς να δίνουν «μάχη»για να το κρατήσουν στη ζωή χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρνουν.

«Οι γιατροί έδωσαν τρεις ώρες μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν λίγο καιρό αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα κι ο πόνος μας είναι μεγάλος» λέει στο protothema.gr ο θείος του μικρού Μάριου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο μικρός είχε πυρετό με αποτέλεσμα να μεταφέρει το παιδί του με ασθενοφόρο, την Τρίτη το πρωί στα επείγοντα του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Όπως λέει, ο ίδιος, ο Μάριος είχε ήδη αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του, με τους γιατρούς να κάνουν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να το σώσουν.

Μάταια, όμως. Ο Μάριος πέθανε και η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει απαντήσεις για τη ξαφνική απώλεια του παιδιού.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Ιπποκράτειο, Γιώργος Δόντσιος,το επτάχρονο παιδί προσήλθε το πρωί της Τρίτης στα εξωτερικά ιατρεία της παιδιατρικής, με υψηλό πυρετό και σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση.

«Κατά τη διάρκεια της ανάνηψης από τους παιδιάτρους και τους παιδοεντατικολόγους του νοσοκομείου, έριξε κορεσμό, αιματοκρίτη και, τελικά, μετά από περίπου δυόμιση ώρες προσπαθειών δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή», τόνισε.

(πηγή:protothema – φωτο:intime)

el.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Καταιγίδα και έντονα σύννεφα στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Νέα επιδείνωση του καιρού από Τετάρτη 30/9 – Επιστρέφουν βροχές και φθινοπωρινό σκηνικό

Ενεργειακή υποδομή και θαλάσσια ηλεκτρική διασύνδεσηΔΙΕΘΝΗ

Ελλάδα–Κύπρος: Προχωρά η ηλεκτρική διασύνδεση – NAVTEX και πόντιση καλωδίου στο επόμενο στάδιο

Παλιό θέατρο ως συμβολική εικόνα για την ηθοποιό Ελένη ΠροκοπίουΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η ηθοποιός Ελένη Προκοπίου – Μια από τις χαρακτηριστικές παρουσίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

3 απαντήσεις στο “Μαρτυρία-ΣΟΚ για το ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ 7χρονο παιδί που πέθανε στη Θεσσαλονίκη: «Είχε κάνει το ΕΜΒΟΛΙΟ πριν από λίγο καιρό»”

  1. Και η κοπελιτσα η 12χρονη.Αλλιως τα βοθροκαναλα θα ελεγαν οτι δεν εμβολιαστηκε[Σας ειπα οτι ειναι κρετινοι,συνεχεια ξεμπροστιαζονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *