Διαφημίσεις

Απάντηση στην κριτική που δέχεται σχετικά με τον χειρισμό της πανδημίας έδωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και ο χρόνος ο καλύτερος γιατρός».

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός τόνισε ότι «ο σοφός λαός μας λέει ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και το γέλιο το καλύτερο φάρμακο», προσθέτοντας ότι μετά την πάροδο του χρόνου που θα χρειαστεί να βρεθούν ΜΕΘ για τους ασθενείς, πολλοί από αυτούς μπορεί να έχουν θεραπευτεί από μόνοι τους, αν δεν έχουν αναχωρήσει για τον άλλο κόσμο .

Παράλληλα, ο υπουργός επεσήμανε ότι έχει δώσει εντολή το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων να διαβάζει τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό στους ασθενείς, ώστε να γελάνε και να βελτιώνεται άμεσα η κατάσταση τους.
Αναφορικά με τη θητεία του μέχρι σήμερα, ο υπουργός αναφέρθηκε σε σειρά αποφάσεών του που βελτίωσαν την ζωή των πολιτών, όπως την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ για την ανεύρεση κρεβατιών, καθώς και το γεγονός ότι χιλιάδες πολίτες θεραπεύτηκαν από τον κορωνοϊό περιμένοντας στην ουρά για PCR.

Τέλος, αναφορικά με τους αντιεμβολιαστές, ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να αναιρεθούν τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί αν εμβολιαστούν ή αν προκηρυχθούν εκλογές, οποιοδήποτε από τα δύο συμβεί πρώτο.

tovatraxi.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
3 σχόλια στο “Πλεύρης: Πιστεύω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και το γέλιο το καλύτερο φάρμακο”
  1. Εγώ αντιεμβολιαστης μέχρι να πεθάνω..αλλά και εσύ ένα δουλικό χωρίς ψυχή..και θες να λέγεσαι και Έλληνας πουστρακο..τι φοβάσαι μωρη αδερφή;μην πεθάνεις;έτσι έκαναν οι πρόγονοι σου μωρη κολομπα;μην τολμήσεις και ξαναπιάσεις στο κωλοστομα σου τους Έλληνες δουλικο ε δουλικο

  2. Πλεύρης: «Πιστεύω ότι …»

    Σχόλιον: Ἡ πολιτεία σου δείχνει ὅτι τό μόνο πού πιστεύεις εἶναι ἡ … καρέκλα! Παραιτήσου, φύγε τό ταχύτερον!

  3. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, το γέλιο το καλύτερο φάρμακο κι η πούτσα η καλύτερη θεραπεία, θα τη φάτε και θα ‘ναι κρύα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek