ψευδής καταγγελία βιασμού
Διαφημίσεις

Λίγες ημέρες πριν γνωστοποιήθηκε η καταγγελία της 25χρονης από τον Αλμυρό για βιασμό από τον πρώην της στις τουαλέτες μιας ταβέρνας την περασμένη Παρασκευή. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθησε εισήγηση για ιατροδικαστική εξέταση στην 25χρονη.

Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα ανακάλεσε την καταγγελία της, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά ότι η ερωτική τους πράξη σούπα μίσο έγινε με πλήρη συναίνεση. Φυσικά, η 25χρονη ανακάλεσε την καταγγελία της μόνο αφού η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι δεν υπήρξαν ίχνη βίας, εκδoρές ή οποιοδήποτε άλλο δείγμα βιασμού. Αρχικά, είχε καταθέσει ότι όταν εκείνη πήγε στις τουαλέτες, ο 27χρονος πρώην της την ακολούθησε και στη συνέχεια την κλείδωσε μέσα, την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Στην κατάθεσή του, ο 27χρονος δήλωσε ότι η γυναίκα τον πλησίασε, ενώ ήταν με την παρέα του και του ζήτησε να κάνουν συναινετικό σεξ. Αφότου ανακάλεσε, λοιπόν, η 25χρονη, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος δίχως περιοριστικούς όρους. Όμως, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, έτσι κι αλλιώς! Και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή θα παύσει η κατηγορία εναντίον του!

Με λίγα λόγια, παρά το γεγονός ότι ήταν μια ψευδής καταγγελία, παρά το γεγονός ότι η 25χρονη ανακάλεσε και κατέθεσε εκ νέου… η μοίρα του νεαρού και πάλι είναι αμφίβολη! Αυτά τα αισχρά περιστατικά ήρθε να καθιερώσει το MeToo, με το τεκμήριο αθωότητας του άντρα να… πηγαίνει περίπατο! Σύντομα, με τη νέα τάξη των πραγμάτων που επιβάλλει το μίσανδρο κίνημα που ονομάζεται “φεμινισμός”, οποιαδήποτε ερωτική πράξη θα μπορεί νομικά να θεωρηθεί “βιασμός”.

Πηγή: Gobeawesome



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

5 σχόλια στο “Κι άλλη ψευδής καταγγελία βιασμού – Έχει παραγίνει το κακό”
  1. Τώρα με μια αγωγή μπορεί να της πάρει πολλά χρήματα για τη ψεύτικη μήνυση που του έκανε. Έχει κερδίσει ήδη την αγωγή δηλαδή, το θέμα είναι τι ποσό θα της ζητήσει. Επειδή του κατέστρεψε την καριέρα, τη ζωή και την υπόληψη, το ποσό της αγωγής θα μπορούσε να είναι αστρονομικό. Πρέπει κι οφείλει να την ξεσκίσει οικονομικά για να μάθει ότι δεν κάνει να παίζουμε με το θέμα του σεξουαλικού βιασμού, διότι η πράξη της προσβάλει κι υποβαθμίζει τη σοβαρότητα των αληθινών περιπτώσεων.

  2. Οι Εξυπνοι….οσοι απο τους κουτους Ελληνες εχουν απομεινει κ εχουν νου ακομα εχουν ηδη καταλαβει τι παει να γινει….

    1. Συμβαίνει ήδη. Πανδημία ψευδών καταμηνύσεων, αυτόματη αναίρεση του τεκμηρίου αθωότητας – δίχως καν στοιχεία ή αποδείξεις για την καταγγελία. Αρκεί ένα ψέμα για να βρεθείς πίσω από τα κάγκελα και να καταστραφεί η ζωή σου για πάντα. Αυτό ουρλιάζουν οι φεμινίστριες με το MeToo. “Εγώ αδερφή μου σε πιστεύω”. Εκφοβισμός προς τη Δικαιοσύνη είναι. Απαιτούν με απλά λόγια να καταλήγει ο κάθε άντρας φυλακή. Και το έχουν ήδη καταφέρει…

  3. Απλοϊκό το σχέδιο. Με τον ενσπειρωμενο εκφοβισμό, επιτυγχάνεται αντιπαλότητα μεταξύ των φύλων, επιδιώκεται ο περιορισμός των συνευρέσεων, ακόλουθα και η προθυμία αναπαραγωγής. Ως αποτέλεσμα, συμπεριφορά που συναθροίζεται σε όσες υποδαυλίζουν την μείωση του γήινου πληθυσμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek