ΔΕΗ
Διαφημίσεις

Μια απίστευτη κατάσταση έζησε στη Δράμα ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάτσας, ο οποίος καλείται να πληρώσει 33.357€ για έναν (1) μήνα κατανάλωση! Συγκεκριμένα, βρέθηκε προ εκπλήξεων όταν έλεγξε τον λογαριασμό της ΔΕΗ για γραφείο 45 τετραγωνικών, για τη χρονική περίοδο 9/2 έως 9/3.

Ο ίδιος δηλώνει ότι του φαίνεται σαν “Πρωταπριλιάτικο αστείο, 19 μέρες μετά την Πρωταπριλιά”, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με χιούμορ. Συνέχισε, προσθέτοντας:

«Επικοινώνησα άμεσα με τον τοπικό αντιπρόσωπο, ο οποίος μου εξήγησε ότι προφανώς πρόκειται για ρεβυθια κοκκινιστα λάθος, λόγω αναβάθμισης που γίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές και από άλλους πολίτες, οι οποίοι φέρονται να έχουν παραλάβει λογαριασμούς 40 και 50.000 ευρώ».

Όπως αναφέρει, στην αρχή προσπάθησε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία την κατάσταση, καθώς μπορεί να ήταν κάποιο λάθος στα “μηδενικά”. Για παράδειγμα να ήταν 35.000 αντί για 35 ευρώ. Ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκε ότι όντως αυτός ήταν ο τελικός αριθμός, επικοινώνησε άμεσα με τους υπεύθυνους.

Να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι η σελίδα της ΔΕΗ για ηλεκτρονικές πληρωμές είχε “πέσει” για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν ένα εξωφρενικό ποσό, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις με πολύ λιγότερα ποσά, τα οποία και πάλι δεν αντιστοιχούν στην πραγματική κατανάλωση. Καλούμε, λοιπόν, τους πολίτες να παρακολουθούν την κατανάλωσή τους, να γνωρίζουν την χρέωση της κιλοβατώρας από τον εκάστοτε προμηθευτή και να ελέγχουν και να διασταυρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΔΕΗ λογαριασμός



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

Μια σκέψη στο “Δράμα: του ήρθε ΔΕΗ… 35.357€!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek