18:12 - 19/04/2022

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχεις ΗΔΗ μεσα σου την τεχνολογια για την στερηση της επιλογης σου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχεις ΗΔΗ μεσα σου την τεχνολογια για την στερηση της επιλογης σου

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Και τι σας κάνει να πιστεύεται γενικότερα δηλαδή, ότι όλα αυτά δεν επαναλαμβάνουνε κάτι που ήταν εδώ απο την αρχή της ζωής στη Γη, και μάλιστα μας το δείξανε κιόλας!
    https://www.youtube.com/watch?v=ZHpJr7_5Mjg

  2. Λάζαρος 04/19/2022 @ 7:34 ΜΜ

    Οι ασφαλιστικές εταιρείες, πιθανότατα και άλλοι κλάδοι της υγείας, αλλάζουν την πολιτική τους για τους “τσιμπημένους”. Η αιμοδοσία ζητά ή παίρνει έτοιμα στοιχεία για το αν έχεις σηκώσει το μανίκι… Φυσικά, είναι και το θέμα με το αν εκπέμπεις συγκεκριμένο κωδικό… Αυτά και πολλά άλλα.

  3. Γιάννης Παπαβασιλείου 04/19/2022 @ 7:39 ΜΜ

    Οι εμβολιασμένοι είναι ήδη τελειωμένοι όσο για εμάς τους ανεμπόλιαστους λίγοι είμαστε που θα αντισταθούμε μέχρι τέλους, όσον αφορά την παγκοσμιοποίηση δυστυχώς αλλά αυτοί κάνουν τα κουμάντα, και τέλος εννοείται πως ως άντρας με εμβολιασμένη κοπέλα δεν πρόκειται να πάω και δεν περιμένω φυσικά να μου πει πως είναι αλλά ούτε και θα το καταλάβει κανένας μας τουλάχιστον όχι άμεσα πριν το κάνει μαζί της και αρπάξει το χτικιό ή μέρος αυτού, διατροφή λοιπόν, λιναρόσπορο, σπόρους κάνναβης, και τα σχετικ.

  4. ΚΑΝΕΝΑΣ 04/19/2022 @ 7:45 ΜΜ

    KAI BEBAIA EXOYN ΧΑΚΑΡΙΣΤΕΙ … AΠΛA EINAI HΛΙΘΙΟΙ … ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ , ΛΟΓΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ , ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ … ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ … ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΝΙΚΟ , ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ … ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ … ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ , ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ … Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ …

  5. Τί νά πω ρε Νικόλα, τά λένε όλα και τά δείχνουν μπροστά στα μάτια μας, αλλά ό κόσμος κοιτάζει υπνοτισμενος,δεν θέλει ( και δεν μπορεί;) να καταλάβει.οταν ξυπνήσει θα είναι αργά

  6. Πρακτωρ 04/19/2022 @ 8:38 ΜΜ

    Νίκο καλησπέρα
    Το θέμα δεν είναι αν κακώς υπάρχει ..
    Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να δουλέψει αν δεν έχει εγκριση απο πάνω.
    Χρόνια τώρα προσπαθούν να το περάσουν .
    Το ότι διάλεξαν απευθείας πολλαπλη βολή για να το περάσουν δηλώνει αδυναμια απελπισία ανυπομονησία
    Ο υπερήφανος θα ταπεινωθεί .

    Περιμένουμε άξαφνα νέα που θα αλλάξουν τα χρώματα στους κυβερνώντες.

    Στους εξουσιαστές .

    Εν αναμονή λοιπόν

    Προσευχή και μετάνοια αδέλφια
    Καλή Ανάσταση

  7. και όσοι δεν έδωσαν αμκα/αφμ/κινητό για να σηκώσουν μανίκι, τα έδωσαν αυτά για να δοκιμαστουν οι μύτες τους. Και ποιος σου λεει με απολυτη σιγουριά οτι δεν παίρνουν δειγμα αλλα αντιθέτως βάζουν κάτι που δεν φαινεται;;; και συνεχίζει ακόμα..

  8. Σκυλιαζουν οι μισανθρωποι και οι ανθελληνες διοτι διαπιστωνουν πως υπαρχουν πολλοι αφυπνισμενοι ανθρωποι ελευθεροι και αμφισβητιες σε οτι πλασαριζοταν ως δωρο εκευθεριας της ζωης ….Αυτες οι οασεις σθεναρης αντιστασης ,με τεραστιο ψυχικο και σωματικο αγωνα, θα δημιουργησουν γυρω τους την νεα αντισταση απεναντι στους βλεδυρους πολεμιους του ανθρωπινου ειδους …ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΦΙΞΤΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΑΣ ..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ..θα τα χρειαστουμε πολυ συντομα ..

  9. τι να κανω για να το αποβαλω?!

  10. Περιμενε φιλε την τεχνολογια med beds,που οταν επιβληθει(δοθει) στην ανθρωποτητα να βρεις λυση στο προβλημα σου..Εως τοτε ψαξε μεθοδους αποτοξινωσης..

  11. ξερεισ τι ! εμενα στην μεχρι τωρα οποια πληροφορια δεχτηκα ξερεισ τι του ειπε; οτι μαγκεσ απο δω και περα θα ελεγχονται ολα με τους οργανισμους που η αμερικη δουλευει απο το παντα της, πολλων ειδων γιατρων στα σχολια τους πχ, για την παρακολουθηση των χαρακτηρων τους απο τα γενοφασκια τους. στην Ελλαδα ομως αυτο δεν υπαρχει. Ακομα! μεχρι εχθες δλδ γιατι εχθεσ κατα την γνωμη μου ο μητσοσ πηρε δημοσια την εντολη να περασει στο επομενο βημα των μετρων που αποτερο σκοπο εχουν να γινουν νομοι.

  12. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 04/20/2022 @ 8:23 ΠΜ

    Μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι οτι γραφω εδω καλοπροαιρετα στο τελος μου το σβυνετε και δεν το αφηνετε για αναγωση?

  13. Φαντάζομαι τον stranger σε ρόλο Κανάκη/Δημοσιογράφου να παίρνει συνέντευξη από τον Σερβετά σε κλασικό ρόλο gay και να τον ρωτάει: “Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχεις ΗΔΗ μεσα σου την τεχνολογια ???” Και να απαντάει: “ωωωω μέσα μου…. 20 πόντους τεχνολογία…” κτλ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*