Διαφημίσεις

Δεύτερη μέρα «βουτιάς» στο χρηματιστήριο! Και όταν λέμε «βουτιά» μιλάμε για σχεδόν 10% στον γενικό δείκτη που έφτασε ακόμα και στις 852 μονάδες!
Σημειώστε για να καταλάβετε τι γίνεται:

Eurobank -24%

Alpha Bank -16%

Εθνική -12%

Πειραιώς -13%

Χρηματιστηριακοί αναλυτές λένε ότι κανείς δεν περίμενε τη σημερινή «βουτιά» μετά το χθεσινό «κραχ» του -5,7%. Όπως αναφέρουν, δεν υπάρχει επενδυτής που να μην πουλάει!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “ΚΡΑΧ!!”
  1. Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει πολιτειακή ανωμαλία θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο… το διεθνές… γιατί είναι Εβραϊκό!

    Λες;;;

    1. Στρατής το ήξερες πως αυτό και άλλα πολλά μπορείς να τα αλλάξεις;αντι να τα διαπιστώνεις;

      1. Να τα αλλάξω και μαζί να αλλάξει ο κόσμος αναίμακτα, να πάψουν να πεινάνε παιδιά, να πάψουν να πίνουν μολυσμένο νερό, να πάψουν να τρώνε από τα σκουπίδια, να πάψουν να τα βιάζουν παιδόφιλοι, να πάψει η πορνεία για επιβίωση, να πάψουν οι δολοφονίες για ναρκωτικά και συμφέροντα, να πάψει η αδικία, η ανομία; Με ενδιαφέρει, θα μου πεις τον τρόπο σε παρακαλώ;

        Αλλιώς, πολύ φοβάμαι πως, αν κάτι δεν ισοπεδωθεί ποτέ δεν μπορεί να οικοδομηθεί κάτι νέο και υγιές!

        1. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλα όταν ένας ιος μεταλλάσσεται γίνεται πιο επικίνδυνος!
          Τόσες και τόσες φορές (ιστορικά) έχουν συμβεί δεινά στην ανθρωπότητα… και κοίτα που βρισκόμαστε!

  2. Eτοιμαστειτε ….. Ολα μαζι θα σκασουν…!!! Αποθηκευση, Αυταρκεια…. Χθες, σημερα, και οχι αυριο!!!! Επιτελους αφηστε τις ξεροκεφαλιες!!! "ΛΟΥΚΑΣ"

  3. Ετσι ειναι Στρατη,πες αυτα που ειπε και ο γεροντας Ιωσηφ ο Βατοπαιδινος!
    Αλλοιμονο σε οποιον δεν μετανοησει!

  4. ΛΟΠΟΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΧ ΕΦΩΣΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΝΦΙΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΩΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ

  5. Ρε χεστιδες,τι να σας κανω που δεν εχω μετρητα….αληθεια παρεμπιπτοτως θελει κενενας γυρω στις 100.000 Μουριαδης; Α ρε δοξες λεμε……

    1. Ποιος σου το ειπε, κανενας ειδικος σε τετοια θεματα, κανας γεροντας, ο παπαγαλος? Οταν γραφετε μισολογα και γενικολογιες χωρις μια στοιχειωδη επιχειρηματολογια γινεστε γραφικοι. Εδω και 4 χρονια ολο φασαριες γινονται…

  6. Στα παπάρια μας το λαμογιο-χρηματιστήριο! Δηλαδή πότε το χρηματιστήριο ήταν ο "καθρέφτης" της οικονομίας; ;;; ΠΟΤΕ !!Και ποιός απο την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θα πάθει ζημιά αν καταρεύσει το μπουδ@λο χρηματιστήριο;; Αν μπορεί να απαντήσει κανείς με επιχειρήματα κατανοητά ας το κάνει ,να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς ,τί διάολο θα πάθουμε αν κλείσουν το χρηματιστήριο και οι τράπεζες!

    1. κοίτα να δεις, κι εγώ μαζί σου είμαι μακάρι να κλείσουν να ησυχάσουμε….αλλά…..πρέπει να καταλάβουμε σε ποια στιγμή βρισκόμαστε, όλα αυτά θα ήταν και πολύ καλά και περισσότερο εύκολα στην αρχή της κατάστασης, αυτή τη στιγμή, αφού έχουν στραγγίσει τη χώρα, αφού έχουν διαλύσει όλες τις δομές και όλες τις υποδομές, αφού έχουν ξεπουλήσει τη μάνα τους και τον πατέρα τους, είναι σαν να μας ρίχνουν στο λάκο με τα λιοντάρια. Θέλω να πω, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και δυνατοί….. το ΔΝΤ έφυγε βράδυ απ την Αργεντινή κι έγινε το μεγάλο κραχ, εμείς εδώ το διαφημίζουμε…έχω την εντύπωση ότι ετοιμάζουν τη βόμβα για να την πετάξουν στα χέρια των επόμενων.

          1. Τα @@ της τα παιρνει παντα η Ελλαδα… Μακαρι να γινουμε Αργεντινη αλλα δεν αλλαζει ο κομπλεξικος νεοελληνας…

  7. Ως γνωστό… τo "Κεφάλαιο" (χρηματιστήριο), προεξοφλεί τις εξελίξεις…
    Αυτοί κάτι ξέρουν! Εμείς απλά διαπιστώνουμε.
    Κάτι έρχεται… το τί είναι, θα το μάθουμε!
    ¨Εσω έτοιμοι… πρώτα απ όλα… ψυχικά!!!
    Καλή μας τύχη συνάνθρωποι.

  8. Κραχ και παλι κραχ! Μακαρι να γινουμε Αργεντινη! Αλλα οι ελληναραδες προτιμανε το ευρω και ας δανειζονται για να ζησουν… Να γινουν ολα ρημαδιο για να ξαναχτιστουν απ την αρχη!

  9. Από τον περασμένο Μάιο γίνονται ασυνήθιστα πράγματα στο Χ.Α. που γνωρίζουν μόνο όσοι εργάζονται εκεί μέσα.

  10. ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ….ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ…Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ..ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ…ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ….ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *