Διαφημίσεις

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Βολιώτης δασολόγος Κώστας Μίνος, με την είδηση του θανάτου να προκαλεί θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Για τον θάνατο του Κώστα Μίνου ενημέρωσε με ανάρτησή του ο προσωπικός του φίλος, γιατρός Μιχάλης Μεικόπουλος: «Ο Κώστας Μίνος έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 62 ετών. Παρ’ όλο ότι γνωρίζαμε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα, η απώλεια φαίνεται σαν μη αληθινή. Ατομο δραστήριο, διαλεκτικό, ευγενικό, φιλικό, πάντα κάθε του δραστηριότητα αποσκοπούσε προς το καλό των συνανθρώπων του.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Δασολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων, συνεργαζόμενος με το έτερο ήμισύ του όπως έλεγε και φίλο του Βελισσάρη Μπαλιώτα.

Από τα νεανικά του χρόνια συμμετείχε στο δημοκρατικό αριστερό κίνημα και αγωνίστηκε για τα ιδανικά της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Οπου μπορούσε βοηθούσε με κάθε τρόπο.

Τα τελευταία χρόνια με τίμησε εμένα και την οικογένειά μου με τη φιλία του.
Οι σχέσεις του πάντα αρμονικές, φιλικές με τον οικογενειακό του φίλο και συνεργάτη Βελισσάρη Μπαλιώτα, που τόσο πολύ του στάθηκε όλα τα χρόνια και το τελευταίο χρονικό διάστημα, που επιδεινώθηκε η υγεία του. Τον Θοδωρή Κόφφα, τον Παναγιώτη Παπαγιώτη, την Ιωάννα Καραστατήρα και άλλους. Να μην ξεχάσω και τη μεγάλη του αγάπη και καθημερινή παρεούλα, το πανέμορφο σκυλάκι του τον Ρίκο που θα μείνει πια μόνο του.

Θα μας λείψουν η παρουσία του, η ποιότητα του λόγου του, η συμπεριφορά του. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, πάντα θα μας συντροφεύει. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα Κωστή» αναφέρει ο Μ. Μεικόπουλος.

Η ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ

Σε σχετική ανακοίνωση της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του συντρόφου μας Κώστα Μίνου. Ο εκλιπών από νεαρή ηλικία συμμετείχε δραστήρια σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες μέσα από τις γραμμές της Αριστεράς. Την τελευταία δεκαετία ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, διετέλεσε συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Βόρειου Βόλου, ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε στην Ο.Μ. Νέας Ιωνίας

Οι γνώσεις του σε πολλά πεδία, η μαχητικότητα με την οποία στήριζε τις απόψεις του, η καλή του διάθεση και το χαμόγελο του θα μας μείνουν αξέχαστα. Τα τελευταία χρόνια η θέληση του για ζωή, ανέτρεψε προβλέψεις και διαγνώσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η περίπτωση της εξέλιξης της υγείας του αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης σε ιατρικά συνέδρια και στην σχετική επιστημονική έρευνα.Κέρδισε πολλές μάχες κόντρα στον θάνατο. Οση θλίψη κι αν μας γεμίζει η κατάληξη, εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα σαν νικητή, το πάθος του για τη ζωή θα αποτελεί έμπνευση για μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στους αγαπημένους του φίλους και συντρόφους μας που αποτελούσαν το στήριγμα του στον μεγάλο αγώνα που καθημερινά έδινε».

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας

Από την πλευρά της η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας τονίζει τα εξής: «Η απώλεια του Κώστα Μίνου μάς θλίβει αφάνταστα. Ο σύντροφος Κώστας αποφοίτησε από τη σχολή Δασολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια εργάσθηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Από τα νεανικά του χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο δημοκρατικό αριστερό κίνημα. Διατέλεσε συντονιστής της ΟΜ Βορείου Βόλου και προσφάτως από τη θέση του μέλους της ΟΜ Νέας Ιωνίας Βόλου συμμετείχε σε όλες τις διαδικασίες μας. Με την παρουσία του, τις σκέψεις και τους λόγους του κοσμούσε την οργάνωση μας και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Αξιοπρεπής, έντιμος και ασυμβίβαστος μέχρι το τέλος… Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

taxydromos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek