Διαφημίσεις

Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε η 39χρονη δημοτική σύμβουλος της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία, Όλγα Καστανά υπό άγνωστες συνθήκες.

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, η δημοτική σύμβουλος Όλγα Καστανά.
Πληροφορίες αναφέρουν πως την άτυχη 39χρονη, βρήκε νεκρή συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο ενημέρωσε τις Αρχές και έφτασαν στο σημείο. Η δημοτική σύμβουλος είχε μακρόχρονη θητεία στα πολιτιστικά της Ημαθίας και ως δασκάλα παραδοσιακών χορών.

9/4/2022

Πηγή briefingnews.gr

Θλίψη στον Βόλο από τον θάνατο ενός 50χρονου – Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Βόλο, από τον θάνατο ενός 50χρονου άνδρα ο οποίος έπεσε για ύπνο το βράδυ και δεν ξύπνησε ποτέ.

Ο άνδρας διέμενε με τη μητέρα του στο Βόλο. Τον 50χρονο βρήκε στο κρεβάτι του η μητέρα του, στις 8.30 το πρωί, ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, πήγε ασθενοφόρο και οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, τον θάνατο του άνδρα πιστοποίησε ιδιώτης γιατρός ενώ οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

08/04/2022

Πηγή

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό με το θάνατο ενός νέου ανθρώπου…

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό με το θάνατο ενός νέου ανθρώπου συνέβη πριν από λίγη ώρα στη Λάρισα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, μία 40χρονη που διέμενε στη συνοικία της Χαραυγής βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε σωριασμένη στο έδαφος το παιδί της που ειδοποίησε τον πατέρα του. Αυτός ενημέρωσε αμέσως το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου έσπευσε στο σημείο, αλλά παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, η 40χρονη είχε δυστυχώς καταλήξει.

08/04/2022

Πηγή onlarissa.gr

Τον άτυχο 56χρονο εντόπισε τυχαία αστυνομικός στη βόρεια πλευρά της πόλης…

Την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι άφησε το μεσημέρι της Τετάρτης 56χρονος Λαμιώτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στη συμβολή των οδών Τσιλαλή και Αγίας Παρασκευής, από αστυνομικό του ΑΤ Λαμίας που έτυχε να περνά από το σημείο.

Ο αστυνομικός παρατήρησε τον πεσμένο άνδρα πάνω στο τιμόνι και έσπευσε να δει τι συμβαίνει και αν χρειάζεται βοήθεια.

Δυστυχώς για τον 56χρονο ήταν αργά. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στο LamiaReport το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο δεξιά, χωρίς χειρόφρενο και ο άνθρωπος ήταν πεσμένος πάνω στο τιμόνι, στοιχεία που παραπέμπουν σε αιφνίδιο θάνατο την ώρα που οδηγούσε.

Περισσότερα όμως θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή η οποία παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση.

08/04/2022

Πηγή aegeanews.gr

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στην Πάτρα καθώς ένας άνδρας λιποθύμισε στο δρόμο και λίγο μετά κατέληξε.

Τραγικό τέλος για νεαρό άντρα στην Πάτρα.

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ένας περαστικός στην οδό Καρατζά στην Πάτρα, καθώς βρήκε το άψυχο σώμα ενός νεαρού άνδρα, ηλικίας περίπου 25-30 ετών.

Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μπροστά από σπίτι σε πάροδο της οδού Καρατζά της Πάτρας.
Στην περιοχή έφθασαν άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας και ερεύνησαν το σημείο, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταστεί εφικτό να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι ο θάνατός του να προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.

07/04/2022

Πηγή newsitamea.gr

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το χαμό του Χρήστου Ράδου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες αργά το απόγευμα στο σπίτι του.

Ο57χρονος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής το τελευταίο 24ωρο ώρες και καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις του στο τηλέφωνο τον αναζήτησε οικείο του πρόσωπό του, το οποίο και τον βρήκε νεκρό στο πατρικό του σπίτι που ήταν στην ίδια γειτονιά που διέμενε με την οικογένειά του. Ο θάνατος αποδίδεται πιθανότατα σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
Ο Χρήστος Ράδος ήταν έντονα κοινωνικός. Τα φοιτητικά του χρόνια τα πέρασε στο Βελιγράδι όπου φοίτησε στην Γυμναστική ακαδημία αλλά Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην οικογεειακή επιχείρηση ξυλείας μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του. ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει ένα Wine Bar στην Καρανάσιου, το Gallo Nero. Ήταν άλλωστε μεγάλος γνώστης του οίνου και εκ των πιο δραστήριων μελών του Συλλόγου Οινοφίλων “Οινέας”.

Γνωστός κι αγαπητός στους αθλητικούς κύκλους μιας και είχε μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ στις αρχές της δεκαετίας του 70 ενώ ήταν εκ των πρωτοστατών της ίδρυσης του μπασκετικού Άρη Αγίας Μονής το 1992 επί θητείας Κώστα Γεραγόρη μαζί με τους φίλους του, Δημήτρη Παπαδογεώργο, Λάκη Πρεμέτη, Νίκο Παζαϊτη, Σωτήρη Μιχαλίτση, Χρήστο Τοζάρο και άλλους, με τους οποίους αγωνίστηκε στην ομάδα της συνοικίας, που πρόσφατα μετονομάστηκε ΑΕΤ/Αρης Αγίας Μονής και συμμετέχει στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

07/04/2022

Πηγή: trikalavoice.gr

ΣΟΚ, θλίψη και πένθος στην Αλεξανδρούπολη, από τον ξαφνικό θάνατο της Άννας Φυλλαρίδου, ιδιοκτήτριας του περιοδικού “Thea MAGAZINE” και της ομώνυμης ιστοσελίδας, η οποία “έφυγε” χθες σε ηλικία 55 χρόνων.
07/04/2022
Πηγή evros-news.gr

Σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Ραχήλ Φελλούς, δασκάλα εβραϊκών στην Ισραηλήτικη Κοινότητα Λάρισας, που έφυγε ξαφνικά χθες Τρίτη από τη ζωή, προδομένη από την καρδιά της.

Η 43χρονη δίδασκε στα Εκπαιδευτήρια «Καραβάνα», ενώ παλαιότερα είχε λειτουργήσει εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της το σύζυγό της Τζέκης Αλμπάλας και δύο παιδιά ηλικίας 7 και 14 ετών.

9/4/2022

Πηγή onlarissa.gr

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, ο πατέρας τριών παιδιών, Δημοσθένης Λειβαδάρας, βυθίζοντας στην θλίψη την τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του άτυχου 48χρονου θα τελεστεί σήμερα στις 16:30 μ.μ. στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου στην Αθήνα. Όπως αναφέρει η “Ανωγή” η είδηση σκόρπισε τη θλίψη στ’ Ανώγεια και ήρθε να προστεθεί σε μια μακρά λίστα απωλειών νέων ανθρώπων το τελευταίο διάστημα.

Ο άτυχος 48χρονος ήταν σύζυγος της Γιάννας Σκουλά και είχε τρία παιδιά, τον Χαράλαμπο, την Κατερίνα και το Γιώργο. Όλοι όσοι τον γνωρίσαν τον αποχαιρετούν με οδύνη και συγκίνηση.

05/04/2022

enimerotiko.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “Και για να μην ξεχνιόμαστε…”
  1. Για την ώρα σκοτώνεις την ελληνική γλώσσα!!! Δεν ξέρω τι θα έκανες αν ήσουν γονέας ή σύζυγος, ξέρω πάντως ότι αν ήσουν ΕΛΛΗΝΑΣ θα έγραφες σωστά τη γλώσσα μου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek