Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:57 - 10/04/2022

ΜΑΜΩΝΙΤΕΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο λόγος του πάτερ Κλεομένη πολλές φορές φαντάζει ότι μιλάει κάποιος τρελός,ο βίος του πάτερ Κλεομένη είναι έξω από τα συνηθισμένα της ζωής των ανθρώπων αναδεικνύει το πώς πρέπει να είναι ο ιερέας απέναντι στους ανθρώπους και στον Θεό και αρκετές φορές έχει και προφητικό λόγο έναν προφητικό λόγο που δεν του δίνουμε σημασία καθώς θεωρούμε ότι τα έργα του είναι ενός ανισόρροπου ανθρώπου καθώς και πάρα πολύς κόσμος δεν θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος ιερέας είναι πραγματικός ιερέας του Θεού.

Θα πρέπει ο κόσμος να πάρει πάρα πολύ σοβαρά τα λεγόμενα και όλα αυτά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο πάτερ Κλεομένης από αγάπη προς τους ανθρώπους γιατί προσπαθεί να μας δείξει την αλήθεια να μας καθοδηγήσει προς το φως και δεν ζητάει τίποτα από εμάς παρά να αγαπήσουμε ψυχή και σώματι τον πατέρα Θεό τον Ιησού Χριστό και το Άγιο Πνεύμα την υπεραγία Θεοτόκο και όλους τους Αγίους μας να ζήσουμε μία ζωή όπως έζησαν και οι άγιοι μας. Σε αυτό το βίντεο μας κάνει μία υπενθύμιση το τι έλεγε πριν τέσσερα χρόνια το 2018 για αυτά που ερχόντουσαν και που ήρθαν.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας 04/10/2022 @ 12:03 ΜΜ

    Ηταν και ο πρώτος που ειχα ακουσει να λεει τους εμβολιασμένους ρουτερακια, μετα απο μηνες βγηκανε οι ερευνητές και μιλούσανε για νανορουτερ πως βρεθήκανε με μικροσκόπιο στα εμβόλια, σιγουρα του δείχνει ο Θεός καποια πράγματα οπως εχει δείξει και σε εμενα και σε πολλούς αλλους ανθρώπους αλλα μην παίρνουμε οτι ακουμε σαν ευαγγέλιο γιατι εχει πει πραγματα που δεν εχουν γινει οπως οτι το καλοκαίρι του 2020 θα φουντώσει πολυ η πανδημία κατι που δεν εγινε

  2. Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας 04/10/2022 @ 12:05 ΜΜ

    Διαφωνώ επίσης σε αυτα που ελεγε για τους εμβολιασμενους που εχουν σακατευτεί απο τα εμβολια, τους ελεγε να δεσουν μια πετρα στο λαιμό τους και να πεσουν στην θάλασσα πριν καταλήξουν παράλυτοι, πως το ξερει οτι δεν υπαρχει μετάνοια για τους εμβολιασμένους αφου ακομα και οι δαίμονες παραδέχονται σε εξορκισμούς πως εαν μετανοήσουν χανουν την δυναμη τους επανω στους ανθρώπους, ο μεγαλύτερος στοχος του διαβολου ειναι να απελπίσει τον ανθρωπο για να τον οδηγήσει στην αυτοκτονία

  3. Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας 04/10/2022 @ 12:07 ΜΜ

    μονο τοτε πραγματικά θα ειναι δικος του

  4. Υποτίθεται ότι όλα όσα γίνονται είναι στο σχέδιο του “Θεού”… Όλα όσα γίνονται… Καλά να περάσετε ζόμπι… Χιχι… Ας αποδεχτούμε επιτέλους το σχέδιο του Υψίστου!!! Μην το πάτε κόντρα… Εμβολιαστείτε κάργα αυτό θέλει!!!! Μπεεεεεε!!!! Αυτή είναι η αλήθεια ωρεεεεεε…

  5. ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 04/10/2022 @ 1:54 ΜΜ

    Άντε ρε, είσαι τρελός.Δεν γίνονται αυτά το 2020 Ο κόσμος πάει μπροστά ρεεεεεε.
    Αυτή η ορθοδοξία πολύ αναχρονιστική ρε παιδί μου πρέπει να προσαρμοστεί στο ‘σήμερα’. Αγ. Παΐσιος, Αγ. Πορφύριος και λοιπές χαζομάρες. Που ζήτε ρεεεεε Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.
    Τι; Ρίξανε ιό και πεθαίνει ο κόσμος. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ; Γρήγορα εμβόλιο να σωθούμε. Ουφ σωθήκαμε, άσε τους μαλάκες να μην το κάνουν.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕΕΕΕΕ.

  6. Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας 04/10/2022 @ 10:17 ΜΜ

    Ο Θεος εχει προειδοποιήσει πολλες φορες μεσα απο αγιους οπως ο αγιος Παισιος, οπως ο παπα σαβας, αλλα ακομα και σε αλλα χριστιανικα δογματα υπαρχουν ανθρωπου που μιλήσανε για υποχρεωτικά εμβολια που θα σχετίζονται με το χαραγμα, ολοι οι ανθρωποι ειχαν ακουσει τις λεγόμενες συνωμοσίες για το εμβολιο και τα τσιπακια κτλ, αλλα τους παραλύσαν το μυαλο με τον θανατο που τους βομβάρδιζε το χαζοκούτι καθε μερα, εαν διαβάζανε τους αγιους οι ανθρωποι δεν θα ειχαν τηλεόραση σπιτι τους

  7. George Tzoles 04/11/2022 @ 7:58 ΠΜ

    Το κατοχικά είναι ένας χώρος για όσους αναζητούν την εικόνα πίσω απ’ την κουρτίνα και τα ελεγχόμενα σκουπίδια της TV.Και ευτυχώς υπάρχουν σε πληθώρα για να αφυπνίσουμε.Εν ταχύ και εύχομαι να λέω τετριμμένα για πόλους.Η διάθεσή μας ανιχνεύεται 100% σε 1ο χρόνο στα ΜΜΕ,υπάρχει τεχνολογία καταγραφής ονείρων,το βήμα παραπάνω είναι η memory,σου,μας και έγινε εφικτο μέσο του γραφενίου στο εμβόλιο.Η μετάνοια δεν σε απαλλάσσει απ’ την ρουφιανος,το δεις πλέον στο αίμα σου..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*