Διαφημίσεις

Του Άρη Σπίνου

Κρατήστε αυτό το ρεπορτάζ! Γίνεται εσχάτως λόγος πολύς γύρω από το θέμα των κυβερνήσεων συνεργασίας, που άνοιξε αναπάντεχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο του ΟΤ, με αφορμή ερώτηση για πιθανή αλλαγή του εκλογικού νόμου!

Η αλήθεια είναι, πως με βάση τις δημοσκοπήσεις που απεικονίζουν την εικόνα του σήμερα, αυτόνομη κυβέρνηση είναι δύσκολο να σχηματιστεί, ακόμη και στις δεύτερες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική που θα επακολουθήσουν των πρώτων εκλογών με απλή αναλογική.

Σε απλά λόγια στις δεύτερες εκλογές για να σχηματίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοδύναμη κυβέρνηση η ΝΔ θα πρέπει να αγγίξει το 38,5%, κάτι που την ώρα τούτη φαντάζει από αδύνατο έως απίθανο!

Το ζήτημα που εγείρεται και ήδη πολιτικοί αναλυτές το βάζουν στο τραπέζι, είναι εάν ο Ν. Ανδρουλάκης θα συμφωνήσει να συμμετάσχει το ΚΙΝΑΛ σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη ή εάν θα προταθεί κυβερνητικό σχήμα με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Η απάντηση είναι ΝΑΙ με πόδια και χέρια.

Υπό το πρίσμα αυτό, πολλά προβεβλημένα ονόματα κοινής αποδοχής θα πέσουν στο τραπέζι, για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής τύπου Παπαδήμου!

Τεχνοκράτη, τραπεζίτη, με κύρος, ειδικό βάρος, εμπειρία, αλλά και σχέσεις με τους θεσμούς!

Ένα εξ αυτών είναι και ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας, ένα πολιτικό ον που ποτέ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του! Παίζει μπάλα σε μεγάλα γήπεδα και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5 το σύστημα διαπλοκής εντός και εκτός χώρας ήδη τον έχει πρώτο στην λίστα.

edolio5.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “Πανστρατιά από το εγχώριο και εξωτερικό σύστημα διαπλοκής! Εκκλησία, εφοπλιστές, Lobbies, και πάσα διαπλεκόμενος ανά την γη, “σπρώχνουν” για να γίνει ο Στουρνάρας υπηρεσιακός Πρωθυπουργός σε κυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.”
  1. copy cat…ιταλίας… βαρετοοοοο

    μονο που αυτός της Ιταλίας έχει και την υπο.γραφή του στα χαρτονοσματα που κρατάνε στα “χέρια” οι ευρωπαίοι..

    τυχαια ονοματα δράγοι/dragi .. drug-i-s.. οταν χωρίς το ναρκωτικό των χρημάτων εισαι άχρη-ι-στος επι της γης…
    xaxaxa

  2. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΓΑΙΝΕ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ..Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΚΑΣΝΕΙΣ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ 33ΑΡΗΣ

  3. Αφού ο δικός σου κύριε Σπινονπαοζει τσιγκολελετα να μαζέψει κάνα ψηφαλακι 3 χρόνια τώρα, τι θες; Αντί να είναι κάθε βδομάδα έξω από τον Άρειο πάγο και όλα τα κανάλια με ένα νέο σκάνδαλο στα χέρια, συμμετέχει σε Βουλή που δ ν έχει συσταθεί καν σε σώμα. Να τα λέμε όλα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek