15:55 - 02/04/2022

Εδώ και ένα μήνα σχεδόν έχουν, δημοσιευτεί τα πρώτα στοιχεία από τις κλινικές έρευνες της Pfizer σχετικά με την ασφάλεια των παρασκευασμάτων της.

Διαφημίσεις

Χρειάστηκε δικαστική απόφαση για να αρχίσουν να δημοσιεύονται, μιας και όταν ανεξάρτητοι επιστήμονες τα ζήτησαν από την ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ, τον FDA, ο οργανισμός επικαλέστηκε αδυναμία να τα δημοσιεύσει πριν περάσουν 50-70 χρόνια.

Κανονικά, και μόνο αυτή η ολοφάνερη δυσανεξία του FDA στην διαφάνεια γύρω από τα επιστημονικά δεδομένα που υποτίθεται ότι αποδείκνυαν ότι “η επιστήμη είχε μιλήσει”, θα έπρεπε να έχει ενοχλήσει τους “πιστούς της επιστήμης”. Αντίθετα, όχι μόνο δεν τους έκανε εντύπωση, αλλά ακόμα και όταν άρχισαν να δημοσιεύονται τα πρώτα τρομακτικά στοιχεία με εκατοντάδες πιθανές παρενέργειες, ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ.

Ολο το προηγούμενο διάστημα διάφοροι μοριακοί βιολόγοι, εξειδικευμένοι γνώστες της ιατρικής επιστήμης και έρευνας, παιδίατροι, οδοντίατροι, πνευμονολόγοι, πλαστικοί χειρούργοι κλπ δεν έχαναν ευκαιρία να παρουσιάζουν διάφορες έρευνες και επιστημονικά δεδομένα που “αποδείκνυαν” με πόση ασφάλεια και αποτελεσματικότητα πατασσόταν ο φοβερός ιός.
Μετά την δημοσίευση των στοιχείων από τον FDA, ένα περίεργο πράγμα, ούτε ένα σχόλιο. Ξαφνικά, άλλος άρχισε να ασχολείται με τον κινηματογράφο, άλλος με την ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία, αλλά για τις παρενέργειες που ο FDA ήξερε αλλά δεν μίλαγε από τον Φεβρουάριο του 2021 παρακαλώ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

Γιατί τέτοια αφωνία άραγε; Μήπως τα δεδομένα αυτά της Pfizer δεν είναι αρκετά αξιόπιστα για να σχολιάσετε; Μήπως και ο FDA δεν είναι αρκετά αξίοπιστη πηγή; Τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί κατάπιαν την γλώσσα τους;

Αλλά πώς να μην καταπιούν την γλώσσα τους όταν επί ένα χρόνο κατακεραύνωναν όποιον τολμούσε να δηλώσει επιφυλακτικός απέναντι “στα επιστημονικά δεδομένα” όταν αποκαλύφθηκε ότι μιλούσαν ενώ ΟΙ ΙΔΙΟΙ είχαν άγνοια;

Και αν μια μητέρα που σκοτώνει τα παιδιά της είναι τέρας και κάποιοι ζητούν την θανατική καταδίκη της, τι είναι όσοι ήξεραν αλλά σιωπούσαν και έστειλαν στον τάφο άγνωστο αριθμό χιλιάδων παιδιών στον πλανήτη; Γιατί μην ξεχνάμε ότι οι καταγραφές της Φαρμακοεπαγρύπνησης όπως λένε οι αρμόδιοι καταγράφουν ένα μικρό ποσοστό των συνολικών παρενεργειών και θανάτων.

Υπολογίζεται ότι καταφράφεται από 1% έως 10% των πραγματικών περιστατικών. Δεν μιλάμε για Ελλάδα όπου οι επαγγελματίες υγείας στην συντριπτική τους πλειονότητα θεωρούν την Κίτρινη Κάρτα ταμπού. Μιλάμε για προηγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία ή τις χώρες του πυρήνα της ΕΕ.

Λοιπόν; Θα πουν κάτι;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιωργος 04/02/2022 @ 4:09 ΜΜ

    Οι περιουσιοι το μονο που ξερουν καλα να κανουν ειναι ο εκβιασμος η δολοφονια και η εξαγορα με το ψευτικο χρημα που εκδιδουν για να περασουν τα σχεδια τους.
    Τοσες δεκαετιες τωρα χωνουν μεσα στην βρωμα τους καθε ευαλωτο καθε πουλημενο και καθε φοβικο σκουπιδι της επιστημης μεσα στα κολπα τους και ιδου σημερα η σιωπη στα εγκληματα τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*