Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:37 - 31/03/2022

Σάββας Καλεντερίδης: Καταστρέφεται η χώρα! Η Ελλάδα θα πληρώσει άλλη μία κρίση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σάββας Καλεντερίδης: Καταστρέφεται η χώρα! Η Ελλάδα να πληρώνει άλλη μία κρίση
Τον ρόλο της Τουρκίας στον πόλεμο της Ουκρανίας ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Η Τουρκία κοιτά πρώτα τα συμφέροντά της και μετά τις συμμαχίες. Θέλει να αποκτήσει ρόλο ηγετικής δύναμης. Να τα ακούν οι παροικούντες της Αθήνας.

Υπάρχει στο στρατιωτικό κατεστημένο των ΗΠΑ η άποψη, ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να επιστρέψει στην αγκαλιά της Δύσης και αν επιστρέψει η σχέση θα είναι εκτρωματική.

Δείχνουν ανοχή στις παρασπονδίες της Τουρκίας, η οποία δεν εξηγείται.
Μία άλλη διάσταση της εμπλοκής της Τουρκίας στο Ουκρανικό!

Επιδιώκει να είναι εγγυήτρια δύναμη με παρεμβατικά δικαιώματα, κάτι που βολεύει Ζελένσκι και τη Δύση. Αυτό τί σημαίνει; Ότι η Τουρκία μπορεί να έχει ειρηνευτική δύναμη.

Θα πρέπει να υπάρχει έντονος προβληματισμός, για το γεγονός ότι η ΕΕ πλήττει με κυρώσεις τη Ρωσία αλλά στην ουσία πυροβολεί τα πόδια της.

Αν εκτραχυνθεί η κατάσταση και πάμε σε πυρηνικό πόλεμο, πάλι η Ευρώπη θα την πληρώσει.
Δεν γίνεται η Ελλάδα να πληρώσει άλλη μία περίοδο κρίσης!

Δεν μπορεί να καταστρέφεται η χώρα! Πού θα πουλάμε τα πορτοκάλια μας; Στην Καλιφόρνια; Πώς θα ζήσει η αγροτιά;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. brighteon.com/aeeb6149-9688-4f5b-8373-cc87f9b9e01d

    ολη η αλήθεια.. για την Ελλάδα

    μεθόδευση.. lets go one more time..

  2. Σκέψη:
    εαν γυρίσουν όλοι οι Ελληνες πίσω απο το εξωτερικό .. ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σε μια ΔΟΣΗ… αναρωτιέμαι τι θα γίνοταν..

  3. τελειότητα που θα τους τελειώσει…..
    ετσι απλα

    • Sir Μήτσος εξ Αγγλίας 04/02/2022 @ 9:31 ΠΜ

      Θα δερναμε επί ένα μήνα με εφταουρο μαστίγιο όλους τους κατοίκους της χώρας, μέχρι να μελανιασουν.τα κωλαράκια Και μετά Δωρεάν Μπιντε σε αλατόνερο, ευγενική χορηγία των ΑΧΕΠΑ για όλους τους κωλοδαρμενους.
      Α.Α.Α.Α Είσαι τρελός?? Δεν γίνονται αυτά.!!!! Θα αφήσω την ζωή μου και ότι έχω φτιάξει τόσα χρόνια για να έρθω πχ πίσω και να ανεχτώ την κάθε γιαγιά παππού που της κάνει αύξηση 30 ευρώ στη σύνταξη για ψηφοθηρια, τα κομματοσκυλα και τους άχρηστους δημ υπαλλήλους να παίζουν με την ζωή μου !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*