Διαφημίσεις

Το ολόγραμμα ενός νεκρού παιδιού στο κοντρόλ ενός καναλιού, δίπλα σε γνωστό παρουσιαστή, στην αρχή αιφνιδίασε, μετά εξόργισε και στη συνέχεια σήκωσε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων για την «ενημέρωση» – ολετήρα στο βωμό της τηλεθέασης.

Ο λόγος για την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Live News», στο Μega. Eκπομπή που συνηθίζει να «ντύνει» με γραφικά τα θέματά της. Τη Δευτέρα όμως έφτασε στο σημείο να «ντύσει» με το ολόγραμμα της 9χρονης Τζωρτζίνας τις εξελίξεις για τον θάνατο των τριών αδελφών από την Πάτρα. Στο στούντιο της εκπομπής παρουσιάστηκε το κορίτσι χαμογελαστό, δίπλα στον παρουσιαστή.

Η υπόθεση αναμένεται να φτάσει στο ΕΣΡ, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρατεί οργή:

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Οργισμένες αντιδράσεις στα social media κατά του Νίκου Ευαγγελάτου”
  1. Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α……ΚΑΚΟΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΕΣΡ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

  2. καλά πάει το θεα.τρο;; και εάν όλα αυτά ειναι για να γραφτουν οι αντιδρασεις και να παρθουν/μετρηθούν απο τις μηχανες για να φτιάξουν/τελειοποιήσουν το databank του Α.Ι.;; .. μέχρι και αυτό που γράφω να το καταγράφουν για δικους τους λόγους;

    βαρετό… οταν αναμιγνύεις την λογική με το συναίσθημα,

  3. Καλά, τώρα το πήρατε εσείς χαμπάρι γι΄αυτό το σίχαμα της κοινωνίας; Τόσα χρόνια που έχει αλώσει κυριολεκτικά ψυχές και ψυχές στα ΜΜΕ, τον είχατε και τον καμαρώνατε κι αυτόν κι όλη του τη φαμίλια, δίνοντάς του θεαματικότητες ώστε να μπορεί να διατηρείται στο ‘γυαλί’και να τρώει με 10 μασέλες
    !

  4. ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓ/ΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΗΘΥΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ-ΚΑΝΑΛΙ)-
    ΘΕΛΕΙ ΧΛΩΡΙΝΗ ΠΟΛΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ
    ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ————-
    ΕΦ ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ,ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ‘ΧΟΡΟΣ’ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΟ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek