Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:50 - 29/03/2022

ΠΡΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΡΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ

Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το τηρήσω 100 %…για αυτό δεν παίρνω και όρκο όμως θα προσπαθήσω να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στα κωλομαγαζα σας….τόσους μήνες νεοταξικοι δούλοι και σκλάβοι της ναζιστικής κυβέρνησης είχατε τους μπράβους χωρίς εθνόσημο(οι μπράβοι με εθνοσημο είναι οι μπάτσοι)….υπαλλήλους να μας ζητάνε πιστοποιητικά υγιονομικων φρονημάτων πιστοποιητικά ανοησιας τεστ απάτης και καρκίνου σελφ τεστ για τα παιδιά και ένα σορό καραγκιοζιλικια προκειμένου να μας αφήσετε να μπούμε μέσα…

Φυσικά σας γράψαμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι μια χαρά ειμασταν περπατάγαμε στην φύση και πίναμε το καφέ σε φιλικα σπίτια η στο αμάξι μας.

Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν ενωθηκατε να πείτε όχι η πήρατε λεφτα για να μην μιλάτε…και κυρίως αφού οι καρφωμένοι είναι περισσότεροι είπατε χεστηκαμε για τους υπόλοιπους εμείς να βγάζουμε λεφτά τα δικαιώματα των ανθρώπων ο ναζιστικός διαχωρισμός η κατάφορη παραβίαση Συντάγματος διεθνών συνθηκών δεν σας απσχολησε καθόλου.

Γίνατε ακόμα πιο μισητοι όταν αποφασίσατε να κλείσετε μια μέρα όχι για να πείτε στην κυβέρνηση να βάζετε τους πάντες μέσα αλλά για να ζητιανεψετε λεφτά και απολύσατε κόσμο γιατι δεν καρφωθηκαν….

Μετατράπηκε σε βιαστές να ζητάτε υποχρεωτικές ιατρικές πραξεις.

Θα μπορούσατε να πιάσει ο ένας τον άλλον και ο άλλος τον παραδίπλα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πείτε όχι.

Δηλαδή αν λέγατε όλοι μαζί όχι τι θα σας έκαναν??

Θα έβγαζαν μπάτσους να σας πάνε όλους φυλακή??

Συνεχίστε να δουλεύετε μόνο με τους τσιμπημενους που οι περισσότεροι πλέον είναι άρρωστοι.

Σας σιχαθηκαμε

Γιαννης Ελλην
21 Μαρτίου



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (33)

  1. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 03/29/2022 @ 9:21 ΠΜ

    ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ?
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΟ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ $$$$ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, Η ΠΕΙΝΑ Η Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ. Η ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η 3ΤΗ ΛΥΣΗ -ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ-.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΩΣΤΑ ΤΟΥ.

  2. Συμφωνώ και το ίδιο κάνω. Όλοι είναι συνυπεύθυνοι και πόσο μάλλον οι μαγαζάτορες που την είδαν μπάτσοι για να σε βάλουν στο μαγαζί τους. Δεν τους έχω ανάγκη για να ζήσω, αυτοί με έχουν.

  3. Έτσι ακριβώς όπως τα λες ,..εγώ Γιάννη έχω ένα μικρό καφέ το κρατάω κλειστό από τη μέρα που εφαρμόζονται τα πιστοποιητικά σαν διαμαρτυρία για τον διαχωρισμό των πελατών μου ….οι πιο πολλοί με χλευάζουν……

  4. εχεις μεγαλο δικιο
    μαγαζι εχω και γω αλλα ποτε δερν παρασημοφορησα με χαρτακια την εισοδο ουτε υποχρεωτικοτητες και παπαριες…πιστευω οτι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ πρεπει να επιλεγει και οχι να τον διαλεγουν…(εκει χανουμε την μπαλα)

  5. +10000000000000000000000000000000000000000

  6. Giannis karvounis 03/29/2022 @ 11:40 ΠΜ

    Έχεις απόλυτο δίκιο υπάρχουν καταστήματα που δεν ζητούν πιστοποιητικό και αυτά θα στηρίξω στο μέλλον

  7. Να τολμας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 03/29/2022 @ 12:11 ΜΜ

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ-ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ-
    (Υ)ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!
    ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΕΞΥΠΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ–ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ,ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ-ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ-ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ –

  8. Λάζαρος 03/29/2022 @ 12:11 ΜΜ

    Πρώτοι υπεύθυνοι οι ιατροί που δεν έκαναν αυτό που έχουν ορκιστεί “οφελέειν ή μη βλάπτειν” και δεν συμπληρώνουν σε κάθε παρενέργεια τις “κίτρινες κάρτες”.

  9. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ 03/29/2022 @ 2:40 ΜΜ

    Έτσι και τις δικαιολογίες να τις βάλουν εκεί που ξέρουν. Τι νομίζουν μόνο αυτοί έχουν επιχείρηση; Οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που καταφύγανε μέχρι και σε υπογραφές για άρνηση εφαρμογής του μέτρου χαζοί είναι;

    Τόσα χρόνια δεν τους πείραζε να κρύβουν εκτάκτως τους αδήλωτους υπαλλήλους χωρίς ένσημα πριν σκάσει μύτη η Εφορία. Τώρα τους πείραζε να κάνουν τα στραβά μάτια;

    Σαφώς, διότι τότε κερδίζαν κάνοντας τα στραβά μάτια, τώρα κερδίζαν (η έτσι νομίζουν) ρουφιανεύοντας.

  10. Βασιλης 03/29/2022 @ 3:14 ΜΜ

    Δυστυχώς είναι 100% αλήθεια και μάλλον συμφωνούμε όλοι μας!

  11. Αθανάσιος 03/29/2022 @ 4:53 ΜΜ

    Μετά από όλο αυτό ΌΣΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΕΤΡΟ, Π.Χ. ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ, ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ Κ.Λ.Π., ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    Στους υπάκουους ιερείς ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    Σε όλους τούς αστυνομικούς ανεξαιρέτως ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    Όποιους δεν προλάβει να σκοτώσει το μπόλι να τούς τσακίσουμε αλύπητα, νά μήν ξανασυκώσουν κεφάλι είς τόν αιώνα.

  12. Αθανάσιος 03/29/2022 @ 5:06 ΜΜ

    Αυτά προτείνω εγώ. Ίσως υπάρξουν κι άλλες προτάσεις. ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Μέσα σε ένα ένα μήνα πρέπει να έχει καθαρίσει η χώρα μάς. Κανονικά χρειάζεται να γίνουν ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ ΥΠΟ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ γιά να θυμούντε οι επόμενοι.
    Όποιος χέστης ξαναφορέσει μάσκα 30.000 € πρόστιμο και 3 έτη φυλάκισει χωρίς αναστολή. (Γιά να χρησιμοποιήσουμε κι εμείς το 33, αλλά αντίστροφα) !
    Τίς ακραίες καταστάσεις τίς αντιμετωπίζεις με ΑΚΡΑΙΑ ΒΙΑ.

  13. Αθανάσιος 03/29/2022 @ 5:10 ΜΜ

    ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΑΖΕΙΣ.
    Πολύ σοφά λόγια αυτά !

  14. Μπράβο ρε παιδιά, γιατί εγώ συζητώ με πολλους και λέω να τα κλείσουν τα κωλομαγαζα τους. Εγώ τους τιμωρησα και θα συνεχίσω να το κάνω.

  15. Ανδρέας 03/29/2022 @ 6:32 ΜΜ

    Ελπίζω να μην πηγαίνει κανείς ούτε εκκλησία οκ??

  16. ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ 03/29/2022 @ 8:17 ΜΜ

    Εκκλησία; Φίλε Ανδρέα, τελευταία φορά ήταν στην Κηδεία του Παππού μου, πρέπει να χει 7ετία τουλάχιστον.
    Επειδή έχω μιλήσει με πολύ κόσμο για το θέμα, είναι πάρα πολλοί που ενώ πηγαίνανε συχνά κιώλας, δεν πάνε πλέον.
    Πρώτο χτύπημα έφαγαν όταν άρχισαν τα παρεδώσε με τον Πάπα και μετά με τον Συριζα και τώρα άλλο ένα γερό που προσκυνήσανε τα εμβόλια και προδώσανε κάθε όσιο και ιερό.
    Κάποιοι μιλήσανε για εποχές αποστασίας της Εκκλησίας. Αν και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

  17. Η ζωή ήταν ωραία κ θα συνεχίσει,αν εξαφανιστούν όλα τα υποτακτικά ανθρωποειδή!!!!Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες!

  18. Εμένα από την άλλη,δεν μου αρέσουν αυτά που γράφετε εδώ σε αυτό το ποστ κι ακόμη πιο πολύ με θλίβουν τα σχόλια σας.Δεν περιμενα να σκέφτεστε έτσι.Το βρίσκω άδικο και θλιβερό.Είμαι 32 και δουλεύω από τα 17 με σκοπό να ανοίξω το δικό μου μαγαζί για να είμαι «ανεξάρτητη»,να μην είμαι πια «υπό» κανενός άλλου…και το καταφερα πριν 3+ χρονια,2 εκ των οποίων έχουμε την ψευτοκωλοπανδημια.Δεν ήθελα να διαχωρίσω κανέναν,κόντεψα να βάλω αφίσα στην πόρτα μου ότι απαγορεύεται αυστηρά ο διαχωρισμός των πελατών

  19. Έχω βγάλει το εμπόρευμα μου στους δρόμους,δεν έχω απαγορεύσει σε κν πελάτη μου την είσοδο,βλέπετε οι περισσότεροι ήταν παραπάνω απο πρόθυμοι να επιδείξουν τα μπόλια τους,σε σημείο που δεχόμουν επιθέσεις ότι δεν κάνω σωστα τη δουλειά μου «γι’αυτο διασπείρεται ο ιός»,επειδή εγώ δεν σκανάρω τις περίτρανες καρτούλες τους.Μου έχουν υψώσει το δάχτυλο,γιατρίνες του συστήματος,ότι εγώ φταίω που κλείνουν τα μαγαζιά,επειδή ειπα πως δν πρόκειται να εμβολιαστώ,παρόλα αυτά τους έγραφα στα παλιαμ τα παπούτσια

  20. Δεν σας τα γράφω όλα αυτά για να μου δώσετε εύσημα αλλά πραγματικα με πειράζει,που δεν περνάει από κν το μυαλό,ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι με την ίδια αντίληψη που παλεύουν γι’αυτη με οποίο τρόπο μπορούν.Το να εύχεστε να κλείσουν τα μαγαζιά τους ή σκόπιμα να μην πηγαίνετε στα μαγαζιά γιατί «όλοι είναι ίδιοι»,δεν οδηγεί πουθενά πέρα από την καταστροφή όλων.

  21. Εγω πσντως με ολα αυτα δεν νιωθο ασφαλης με τα προσωπικα δεδομενα μου αν ειστε εσεις πιτε και εσεις στον καθε τυχαρπαστο που δεν εχει καμια σχεσει με κανεναν

  22. Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα στην αντίληψη της πραγματικότητα εδώ.
    Δεν ξερω που βγάζατε λεφτά μέσα στην καραντίνα όλοι εσείς εδώ μέσα, αλλά εμείς ήμασταν 12 μήνες αναγκαστικά κλειστά με 1000 από το κράτος έπρεπε να πληρώνουμε εφκα και πάγια του μαγαζιού και να ζήσουμε 3 παιδιά.
    Δεν είδα τότε κανενα δημόσιο υπάλληλο να ενοχλήθηκε που έπαιρνε κανονικά τον μισθό του και έκανε τηλεργασια
    Σταματήστε να διχάζεται τον κόσμο ειδικά σε ένα κλάδο που απασχολεί το 20% του ελληνικού πληθυσμού.

  23. Ειδικά οι καφετέριες είναι άχρηστες, το μόνο που προσφέρουν είναι “ψυχοδιεγερτικά ναρκωτικά” δηλαδή καφέδες. Η καφεΐνη είναι εθιστική ναρκωτική ουσία. Σε σχέση με την κοκαΐνη φυσικά είναι πολύ light κι ασφαλής, αλλά αν το ψάξετε θα δείτε το πόσο βλαβερό είναι να πίνουμε καφέ. Ένα μόνο σας λέω, έκοψα πανεύκολα το τσιγάρο, αλλά συνεχώς ξανακυλάω στη χρήση καφεΐνης, όσο κι αν την σταματώ για μέρες, είναι πολύ εθιστική. Δοκιμάστε να μην πιείτε καφέ και θα δείτε τι θα πάθετε από ψυχολογικής άποψης!!!

  24. μαγαζατορας 03/30/2022 @ 2:41 ΜΜ

    AYTOI EIMASTE ,ANTHROPOFAGOI KATHE FORA KATI SAS FTAEI ,XASAME TIS DOULEIES MAS ME AFTA TA METRA ENW ANAFEREI TO POST OTI KLEISAME MIA MERA KAI ZITOUSAME LEFTA PRWTOS OROS ITAN NA STAMATISEI O DIAXORISMOS,OPOTE K GIANNI ELLIN FAKE TO POST ME POLU EXTHRA SE ANTROPOUS POU PERASANE PIO DISKOLA APO OLOUS ,12 MINES KLEISTOI ME PSIXOULA ,TA XASAME OLA TWRA EIMASTE STO ELEOS AFTIS TIS KOINONIAS ME ESAS KAI TIN KAKIA SAS NA EINAI PANTOU, APORO O DIAXIRISTIS TIS SELIDAS PWS EVALE AFTO TO POST.FAKE NEWS!

  25. ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ 03/30/2022 @ 2:43 ΜΜ

    TOSA XRONIA SAS DIAVAZW KAI AKOLOUTHW PANTOU,TWRA NA ENAS LOGOS NA SAS DIAGRAPSW KAI NA LEW SE OLOUS TI POST ANEVASATE,APARADEKTOI APLA ME KAKIA SAN TOU ADWNI.

  26. MMMMM OLOI OI PSIFOFOROI TOU ADWNI EDW MESA EINAI,MPRAVO EVGE ,XASAME TIS DOULEIES MAS KATASTRAFIKAME KAI ESEI LETE MPOURDES

  27. ΚΑΝΕΝΑΣ 03/31/2022 @ 7:24 ΠΜ

    ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΜΩΤΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΕΜΒΟΛΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΆΙΤ !!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΚΑΛΑΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΕΙΝΑ…ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ…ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…

  28. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 03/31/2022 @ 8:18 ΠΜ

    ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ … ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑ ΤΡΟΛΑΚΙ… ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΕΒΕΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ…ΕΙΣΑΙ ΝΟΕΛΛΗΝΕΖΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΜΕΤΡΑ…ΟΤΙ ΕΣΥ ΥΠΑΚΟΥΣ,ΕΜΕΙΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ…ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…ΕΙΜΑΙ Ο ΄΄ΚΑΝΕΝΑΣ΄΄ ΟΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ…ΔΕΣ ΣΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

  29. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 03/31/2022 @ 8:27 ΠΜ

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΆΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ,ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΄΄ΜΑΥΡΑ΄΄.ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ,ΑΝ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ,ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ,ΤΩΡΑ.ΗΔΗ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ… ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΖΕ Έ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΖΕ …ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ FAKE NEWS!!!.ΑΠΟ ΕLLINIKA HOAXES ΕΙΣΑΙ???..ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΙΑ!!!

  30. HAHAHAHA RE GELOIE DIAVAZEIS TI GRAFW ,NTOUGANI VGAZEIS KAI TO ONOMA S ,ANTE GEIA ESY KAI TO PALIOKOMMA SOU

  31. ΚΑΝΕΝΑΣ 03/31/2022 @ 3:53 ΜΜ

    ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ,ΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΖΕ,ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.ΑΠΛΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ΣΕ ΚΟΒΩ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΠΕΙΝΑ.ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΡΑ.

  32. ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ, τα πράματα είναι απλά: δεν υπάρχει έλεος για τους προδότες και τους δούλους του κατοχικού καθεστώτος. Τις αρλούμπες που λες να τις σκεφτόσασταν όταν απαγορεύατε την είσοδο στους Έλληνες και μας χλευάζατε, μπάζοντας μέσα τους τουρκόσπορους ραγιάδες. Κάτσε λοιπόν με τα σκουπίδια, για όσο ακόμα ζουν και κυκλοφορούν, και όσο μπορούν να έρχονται στο μαγαζάκι της Γκεστάπο. Οι Έλληνες σας φτύνουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*