Διαφημίσεις

Αφου στο τελος θα χασεις , θα υποκυψεις , αργα η γρηγορα και με ολους τους τροπους θα συμβιβαστεις , γιατι δεν το κανεις απο τωρα να μην πονας και να παιδευεσαι χωρις λογο;

Τι θελουν εναν νεο θεο; Οκ σουπερ , ενας νεος θεος ειναι δεν ειναι και καμια σοβαρη ζημια !

Αφου οι πολλοι ειναι ετοιμοι , οι ναοι ειναι ετοιμοι , οι ιεραρχες ειναι ετοιμοι , συμφωνουν οι πιο πολλοι …τι να κανεις τωρα να κατσεις να μαλωσεις; ..

Στο κατω κατω αν εισαι με τους πολλους προφανως εισαι και με την σωστη μερια της Ιστοριας .. δεν ειναι μαλαξ ο πρωθυπουργος που το ειπε , εσυ μωρε θα αλλαξεις τον κοσμο !

Οτι αρπαξει ο κωλος μας ειναι η δουλεια απλα πραγματα και δεν λεω ψεματα , εχεις μια κοινωνια που δινει απιστευτη σημασια στον κωλο , ειτε στο τι μπαινει ειτε στο τι βγαινει … ψεματα λεω; ..

Αρα πως να πολεμησεις με τους κωλους ;… Τα βαζεις ποτε με εναν κωλο καλοαναθρεμενο και ορεξατο ; Οχι βεβαια ..!

Απλα πας με το ρευμα , πας με το οπως παει ο καιρος , το λενε και οι γκουρου , οταν φυσαει δυνατα μην πας κοντρα θα σπασεις απλα γυρε λιγο σαν το καλαμι και ολα θα περασουν …!Την κουνας δεν την κουνας την καλαμια !

Αποδοχη λοιπον μεγαλε και παρε ανασες … με το που αλλαξεις και το δεις με την ματια των πολλων θα δεις οτι ολα θα αλλαξουν … ακομα και η ιστορια δεν θα ειναι τοσο μαυρη … απλα να εισαι με τους πολλους , τοσοι κωλοι ειναι αδυνατον να κανουν λαθος !

MEGATROLL



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Γιατι δεν το αποδεχεσε να μην σε ποναει;”
  1. γιαυτο και επι.νοη.θηκε η λέξη..
    el.wiktionary.org/wiki/πρωτόκολλο
    απο οποια πλευρά και να το κοιτάξεις;;

    Αν και τώρα ψιλοξεχάστηκε υπάρχει και το:
    ΜΗΝ ΣΚΟΤΙΖΕΣΑΙ.. μην μαυρίζεις, μείνε μακριά απο το το σκότως.. έτσι και αλλιώς θα νοιαστείς με τον τρόπο σου.

  2. Όσες φορές “με παρέσυρε το ρεύμα” έχασα τον εαυτό μου… Όταν αντιστάθηκα αισθάνθηκα μόνη… Ϋστερα,συνάντησα κι άλλους ανθρώπους στη δική μου πλευρά… Είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι…Μένει να ενωθούμε. Εκεί είναι η Δύναμη…

  3. Αυτό είναι το πρόβλημα με τους κώλους… Τέτοιοι που είναι, μόνο με αυτά που μπαίνουν και αυτά που βγαίνουν ασχολούνται. Κι όταν δεν ασχολούνται με αυτά, ψάχνουν να βρουν μια ωραία και μαλακή θέση να αποθέσουν… μιά πολυθρόνα, έναν καναπέ, ένα έδρανο, έναν θρόνο… Το πρόβλημά μας αρχίζει από την ώρα που οι κώλοι στρογγυλοκάθονται στη μούρη μας!

  4. Εγώ θα σας πω μια κινεζική παροιμία :Όταν μια ΗΛΙΘΙΑ ΙΔΈΑ, υποστηρίζεται από 1εκ ανθρώπους, παραμένει ΗΛΙΘΙΑ ΙΔΈΑ.

  5. Όσο ξύλο και να φας, όση καταπίεση και να δεχτείς ο βασανιστής σου είναι αυτό, βασανιστής και εσύ θα γίνεις γελοίος άμα τον ανακηρύξεις για ελεήμονα.

    Μη μασάς, το ιππικό είναι στο δρόμο, δες Όμικρον και Πούτιν όταν νομίζανε ότι είναι νικητές. Είναι προειδοποίηση.

    Το καλό είναι ότι την προειδοποίηση την παίρνουν σαν πρόκληση και όχι σαν προειδοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek