Διαφημίσεις

Να γιατί προκαλούν τα τουρκάκια και οι Σαμαροβενιζέλοι μούγκα… Ο ΓΑΠ έχει πουλήσει το Αιγαίο από το 2009…

Να λοιπόν γιατί οι Τούρκοι προκαλούν συνεχώς Ελλάδα και Κύπρο… Και οι δικοί μας πολιτικάντηδες δεν βγάζουν άχνα… Έχουν βρει και τα κάνουν…

Το βίντεο είναι απόσπασμα από την συνέντευξη (Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009) που έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου στον απεσταλμένο της ΕΡΤ, Φάνη Παπαθανασίου. Η συνέντευξη μεταδόθηκε και από τα 3 Κρατικά Κανάλια (ΕΤ-1, ΝΕΤ και ΕΤ-3), αλλά αποσιωπήθηκε εντελώς από τα ιδιωτικά!

Όπως θα δείτε στο βιντεάκι αυτό, ο Νταβούτογλου βγάζει είδηση που θα έπρεπε να είναι πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες: Ο Yorgos (όπως αποκαλούν οι Τούρκοι τον Τζέφρυ Παπανδρέου) έχει συμφωνήσει με τον Έρντογαν (1:25 του βίντεο) για πλήρη Ελληνοτουρκική Συγκυριαρχία στο Αιγαίο!

Βίντεο που πρέπει να δουν όλοι…

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Να γιατί προκαλούν τα τουρκάκια και οι Σαμαροβενιζέλοι μούγκα… Ο ΓΑΠ έχει πουλήσει το Αιγαίο από το 2009…”
  1. Πρίν μπουμε στην ευρώπη ειχαμε μια εναερια παραβίαση στο τόσο ,κατα την ενταξη η κατάσταση διο γκόθ ηκε σε τέτοιο βαθμό που ξεπερνα την έννοια της ενωμένης η της αληλέγκυας ευρώπης.Αυτο σημαίνει πως κατι αλλο συμβαινει.Επισης το κακό σχεδόν κύκλωσε την χώρα με εδαφικες και ενεργειακες απειλές.
    Καποια νυφη βλέπω μα αρσενικη θα ειναι

  2. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ 2009, ΠΡΙΝ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, Π-Ρ-Ι-Ν ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ???

    ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΘ ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ… ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ… ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΗΘΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ… ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΜΕΝΑΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ [ΨΥΦΟΣ] ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ [ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ]. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ [ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΩΝ] ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ [ΟΥΤΕ ΚΑΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΗ].

  3. Πλάκα κάνεις ρε Ντουβάρογλου; Τράβα να βρεις τον ΓΑΠ να στο δώσει το Αιγαίο, εμείς δεν δίνουμε τίποτα.

  4. ποιοι μας κυβερνουν ; ξαναβγαλτετους κρεμαστετους στο συνταγμα ολους καιτα παπαγαλακιατους που την κανανε μουγγα

  5. Καλημέρα σε όλους. Τον Ιούλιο του '97, 12 χρόνια πριν από τον ΓΑΠ, τότε παρέδωσαν το Αιγαίο οι Σημίτης και Πάγκαλος. Βάλτε στο Google "Συμφωνία της Μαδρίτης" και διαβάστε όσα άρθρα εμφανιστούν. Δεν πρέπει να υπάρχει Έλληνας και Ελληνίδα που να μην τα γνωρίζει αυτά τέτοιες μέρες.

  6. Ρε γράψτε τους τι λένε αυτοί .. εμείς τι κάνουμε και τι δεχόμαστε είναι το θέμα.Αιγαιο, Μακεδονία και Θράκη φυλάμε Θερμοπύλες ! Δε δεχόμαστε τίποτα !

  7. ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

  8. ΑΝΩΝΥΜΕ 11,11ΠΜ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΠ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΕΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΛΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…

    Ο ΕΝΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ… ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ????

    ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΛΙΓΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ… ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ..

    1. Ποιος είπε ότι δεν βλέπω ή δεν θέλω να δω αυτά που γράφεις; Βλέπω και γνωρίζω περισσότερα απ' όσα νομίζεις. Κοίταξε να ελέγχεις την επιθετικότητά σου και να μη βγάζεις βεβιασμένα συμπεράσματα.

  9. Siga re ellinarades… Diko sas einai to aigaio? Oi poroi anhkoun se olous, i gh den einai kanenos. Sti teliki, poio einai to provlima sas na ta vroume me tous tourkous? Ta idia skata eimaste etsi k allios. Ase pou tha glitoname eksoda gia strato (kai tha mporousame na ton katargisoume). Poies thriskies kai paparia. Vevaia, afto einai to sxedio, diairei kai kyrieve panta. Oi kyvernontes mia xara ta vriskoun k evimeroun eis varos mas spernontas dixonies metaksy mas. Ki o stratos na sou thymizei ton elegxo kai na se kanei na theoreis dedomeni tin exthra k alla pramata.. Syggnomi gia ta greeklish, steroumai ellinikou pliktrologiou afti th stigmi.

    Ksypnate adelfiaaaaaa…. Mas teleionoun… Gia ta paidia mas fovamai perissotero.

    PS: Oso anapoloume thermopyles k agia sofies, toso pio vathia sto skato vythizomaste. Ksypna. Gine dimiourgikos. Sampotare tous. Ftiakse to mellon. To parelthon perase.

    1. Αφού η γη δεν είναι κανενός, να χαρίσεις το σπίτι σου σε έναν Τούρκο και αν σου το επιτρέψει να μείνεις και εσύ μέσα, αν και νομίζω ούτε να ζήσεις δεν θα σε αφήσει…
      Και οι άμοιροι στο Ιράκ και τη Συρία να ζήσουν ειρηνικά θέλανε, αλλά πηγαίνουν κάποιοι παλαβοί και τους κόβουν τα κεφάλια.
      Ζεις σε άγριο κόσμο φιλαράκι και μόνο προς το χειρότερο πηγαίνει τελευταία…
      Άσε λοιπόν τις ουτοπίες και αν φοβάσαι για τα παιδιά μας προετοιμάσου για τα πολύ χειρότερα που από ότι φαίνεται έρχονται.
      Αν δεν μπορούμε να προστατευτούμε απλά δεν θα επιζήσουμε.

  10. Σοβαρα; ''…gia ta paidia mas fovasai perissotero;…'' ΡΕ τα ''paidia'' πρεπει να φοβούνται για σενα …πορδη κουφια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *