21:35 - 22/03/2022

Και καπου στην Ουκρανια καιγονται συγκεκριμενα κτιρια ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μαριουπολη , χτυπημενα και φλεγομενα κτιρια, …οπου ειμαι σιγουρος ο δυτικος πολιτισμος και τα ΜΜΕ θα κατακρινουν μαζι με τους γεωστρατηγικους αναλυτες τους θα προσπαθησουν να κανουν σπικαζ στον αγωνα Ουκρανιας -Ρωσιας ..αλλα ..!

Αυτη η φωτο μας δειχνει κατι ποιο βαθυ που ..μας ποναει !

Οπου καποια στιγμη πρεπει να σκεφτουμε και αλλους λογους πολυ πιο ουσιαστικους για αυτον τον πολεμο !

Σημερα ο Μπαιντεν ειπε ξεκαθαρα …ερχεται η Νεα Ταξη Πραγματων και πρεπει να ηγηθουμε !

Αλλα και ο Πουτιν δεν εκρυψε της αληθειες , εχει πει ξεκαθαρα οτι δεν μπορουμε να αφησουμε την Νεα Ταξη τους να συνεχισει …!

Αν ομως ο Κοιμισμενος Τζο λεει οτι ερχεται η Νεα Ταξη και πρεπει οπωσδηποτε να ηγηθει (αρα δεν την φερνει αυτος ) ..και ο Πουτιν λεει οτι ειναι αντιθετος με αυτη (αρα ουτε αυτος ειναι) ..τοτε ποιος οδηγει την νεα ταξη που ερχεται; ..Ποιος την επιβαλει; ..

Ισως η φωτο σας λυσει την απορια !

Ισως οι δηλωσεις των ραβινων σας λυσει την απορια ! Δηλωσεις αναμονης του Μεσια τους μεσω αυτου του πολεμου!

Ισως ο Ζελενσκι και η αποστολη του να θελει να φερει τον τριτο παγκμοσμιο πολεμο να μην προερχεται μονο απο την τεχνολογικη μας προοδο η οποια ξεφυγε καθε ηθικης και ελεγχου , να μην εχει να κανει μονο με την τεχνιτη νοημοσυνη οσο στο οτι λογω αυτης η υπαρξη του νεου Ενος ειναι πλεον μια πραγματικοτητα !

Ισως οι αλλαγες στα κοσμικα ρολογια του συμπαντος ειναι πολυ πιο κοντα στην αληθεια απο οποιαδηποτε γεωστρατηγικη θεωρεια … !Ισως η μονιμες λουπες που δημιουργει η Ελιτ να ειναι ενα συμβολαιο χιλιετερηδων για το ποιος θα αναλαμβανει την γη καθε δυο χιλιαδες χρονια ..!

Και ολα αυτα δεν ανηκουν στους θρησκοληπτους , δεν ανηκουν σε ελαφροισκιωτους ..αλλα σε μια σκληρη , κρυφη ιστορια και γνωση που εχουν κανει τα παντα για να μην μπορεις να την δεις !

Αυτα ειναι σιγουρα πιο κοντα στην αληθεια απο οτι αλλο τεχνιτα η με προπαγανδα θα θελησουν να κανουν τους κοιμισμενους της γης να ασχολουνται ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (19)

  1. Το ατύχημα δεν θα είναι ατύχημα ούτε από πτώση αεροπλάνου, η ιστορία stranger την γράφουν και επαναλαμβάνεται, η ώρα της συγκομιδής έφθασε

    Το θέλημα του Ιησού Χριστού η μετάνοια μας και η ταπείνωση μας η σωτηρία.

  2. Μόνο δύο επιλογές. … αν σας έρθει από πάνω, δεν θα μείνει…, να πατάει και κάποιος.

  3. Τρία εξάπλευρσ κτίρια??? 666 .

  4. ..πενταγωνα, 3 εξαρια, σβαστικες τα κερατα τους στον πάτο τους, πατήσανε πενταλ γκαζιού περισσότερο;

  5. περασει δε περασει η νεα ταξη η συγκομιδη θα γινει αφου ετσι κι αλλιως ολα γι αυτην γινονται

  6. Ρωσία Κίνα η νέα παγκόσμια πίπα!!!

  7. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ 03/23/2022 @ 12:17 ΠΜ

    ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ:Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ Γ’Π.Π. ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΒΟΘΡΟΦΑΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ:”ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”.

  8. ΚΑΤΕΡΙΝΑ 03/23/2022 @ 12:28 ΠΜ

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ, Η ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΥΑΛΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ(ΟΧΙ ΜΑΣ) ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΩΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΑΤΟΦΙΑ ΓΝΩΣΗ(ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑΜΕ).
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝ Ο ΨΕΥΤΟΜΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ.

  9. Χρόνος δεν Υπάρχει 03/23/2022 @ 6:09 ΠΜ

    Σάν μαθητές όταν αλλάζαμε τάξη ειμασταν χαρούμενοι, ειδικά από την Πέμπτη στην Έκτη, έτσι νιώθαμε μεγάλοι, γιατί μετά ερχόταν το Γυμνάσιο,,,
    Α

  10. Πρακτωρ 03/23/2022 @ 10:11 ΠΜ

    Καλημέρα αδελφέ
    Δεν συμφέρει πλέον η ζωντανή μετάδοση.
    Συμφέρει μόνο η διατήρηση ακοής του πολέμου και οι συνέπειες του σε εμένα και εσένα.
    Αυτό θα προβάλουν τώρα τις συνέπειες για να δημιουργείς συνειρμούς.

    Είναι τα ίδια χρήματα που σου έλεγαν να πλένεις τα χέρια σου. σχολαστικά
    Όμως το καλοκαίρι είναι κοντά.

    Καλή δύναμη

  11. Πινόκιο 03/23/2022 @ 11:29 ΠΜ

    Kαλό είναι να μην τρώμε πολύ κουτόχορτο…

  12. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ 03/23/2022 @ 7:38 ΜΜ

    ΡΟΤΣΙΛΝΤ:”ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” (ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΕΠΙΣΗΣ).

  13. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 03/24/2022 @ 8:45 ΠΜ

    ΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΠΟΤΕ …

  14. Εμφάνιση του αριθμού 118. Εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, το θέμα πάνω στον συγκεκριμένο αριθμό, έχει εξαντληθεί. Επιγραμματικά – έτσι όπως προσωπικά κατανοώ, ο αριθμός 118 συμβολίζει ένα λανθάνον δυναμικό –άγνωστο, το οποίο εργάζεται εντατικά προκειμένου να εκδηλωθεί.

  15. Το Tweeter που παραθέτει παραπάνω ο Stranger, αφορά τις δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν, ενώπιον της τριμηνιαίας συνάντησης CEO του Business Roundtable.

    .whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2022/03/21/remarks-by-president-biden-before-business-roundtables-ceo-quarterly-meeting/

    […] Ξέρετε, πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ένα ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ στην παγκόσμια οικονομία – όχι μόνο στην παγκόσμια οικονομία, στον κόσμο. Αυτό συμβαίνει κάθε τρεις ή τέσσερις γενιές […]

  16. ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ = INFLECTION POINT = 118 [English Gematria]
    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν αναφέρεται στο σημείο καμπής

    19.2.2021 Δηλώσεις του Μπάιντεν στην Εικονική Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου

    .whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2021/02/19/remarks-by-president-biden-at-the-2021-virtual-munich-security-conference/

    .atlanticcouncil.org/content-series/inflection-points/bidens-inflection-point-for-democracies-poses-historic-challenge-for-the-us-and-allies/

  17. Πίσω στις πρόσφατες [21.3.2022] δηλώσεις Μπάιντεν

    […] Όπως μου είπε ένας από τους κορυφαίους στρατιωτικούς σε μια σύσκεψη ασφαλείας τις προάλλες, 60-60 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν μεταξύ 1900 και 1946. Και από τότε, έχουμε εγκαθιδρύσει μια φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη, και αυτό δεν είχε συμβεί για αρκετά μακρό χρονικό διάστημα. Πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν, αλλά απέχει πολύ από το χάος. […]

  18. […] Και τώρα είναι μια εποχή που τα πράγματα αλλάζουν. Θα υπάρξει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων και πρέπει να την καθοδηγήσουμε. Και πρέπει να ενώσουμε τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο για να το κάνουμε. […]

    χμ…

    2017 Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων της Αμερικής είναι πλέον επισήμως νεκρή

    .timesonline.com/story/opinion/2017/09/28/america-s-new-world-order/18333756007/

  19. Γενεά: Ο χρόνος από τη γέννηση ενός ανθρώπου, έως τη γέννηση του απογόνου του.

    Με κάθε γενεά να την προσδιορίζουν στα 20-30 χρόνια – 25 μέσος όρος.

    Ο Μπάιντεν αναφέρει πως κάθε 3 ή 4 γενιές υπάρχει κάποιο σημείο καμπής

    INFLECTION POINT = 118 [English Gematria] ….λανθάνον δυναμικό

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*