19:17 - 21/03/2022

Dr Τρόμος! «Να μην κυκλοφορούν ελεύθερα οι ανεμβολίαστοι»

Διαφημίσεις

Την ώρα που οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης καταργούν η μία μετά την άλλη τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κάνει come back με νέο παραλήρημα.

Ο υπέρμαχος των προστίμων και του διχασμού της κοινωνίας, ο οποίος στο παρελθόν έφτασε στο σημείο να ζητήσει μέχρι και… φυλακή για όσους δεν εμβολιάζονται, καταπατώντας κάθε έννοια της δημοκρατίας, τώρα επέστρεψε ζητώντας να αποκλειστούν από κάθε δραστηριότητα οι ανεμβολίαστοι.

Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για το ενδεχόμενο κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ο Βασιλακόπουλος ζητά να διατηρηθεί, παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχτεί περίτρανα από άπειρες επιστημονικές μελέτες ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, νοσούν και μάλιστα καταλήγουν στις ΜΕΘ!

«Λάθος να κυκλοφορούν ελεύθερα» είπε για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, και ζήτησε «να μην καταργηθεί το πιστοποιητικό» σχολιάζοντας λανθασμένη την πρόταση του Γκίκα Μαγιορκίνη για την κατάργηση των πιστοποιητικών.

Μάλιστα, ο Δρ. Τρόμος έφτασε στο σημείο να κάνει και πολιτική ανάλυση, αναφέροντας ότι εάν έρθει η κατάργηση θα γίνουν… εκλογές: «μου θυμίζει περισσότερο ότι πλησιάζουν εκλογές αν γίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν πρέπει να ναι κανείς δυσαρεστημένος στη χώρα μας» ανέφερε.

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ποσο προκλητικα αδαης …εχει σχετικες μελετες για το ορθο της παπαρολογιας του;μηπως οι εμβολιασμενοι ειναι δυνητικα επιρρεπης σε νοσηση και μεταδοση σε ολους γυρω τους…

  2. ΚΑΝΕΝΑΣ 03/21/2022 @ 8:36 ΜΜ

    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ………. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΒΛΗΜΑ……..

  3. δεν αγα-παει τους ανθρώπους;;
    youtube.com/watch?v=jqk0jwNs2Ew

  4. δεν ειναι θεμα εκλογών..
    πρωτίστως ειναι θεμα τουριστών. Διοτι απο το αεροδρόμιο μεχρι και το περίπτερο υπάρχουν εταιρείες/ιδιοκτήτες κτλ που δεν είναι οπως πριν 20 χρόνια μονο με την Κα Μαριό και τον Κυρ Βαγγέλη.. και δεύτερον θα ερθουν να εργαστουν για 9 μήνες απο αλλες χώρες.. οπως παντα ελλειψη +τονισμου.. χαχαχα

  5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ 03/21/2022 @ 11:19 ΜΜ

    ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ν ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΕΝΝΟΩ !!!

  6. Margaritis choropanitis 03/22/2022 @ 4:07 ΠΜ

    PANIAS SINGER STRIKES AGAIN

    BY THE WAY

    HOW THE FUCK IS THIS ASHOLE?

  7. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 03/22/2022 @ 4:39 ΠΜ

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛ@ΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ.
    ΜΕΤΑ ???????????????????
    ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑ???????

    Η Pfizer προσφέρει εκατομμύρια δωροδοκίες για να αγοράσει τη σιωπή των ειλικρινών γιατρών
    Δρ Πολ Αλεξάντερ: “Η Pfizer μου πρόσφερε 1 εκατομμύριο δολάρια, 50.000 δολάρια μηνιαίο μισθό για να σταματήσω να γράφω και να σφυροκοπώ αυτούς και τον Μπούρλα. Είπα ΟΧΙ”

    https://lionessofjudah.substack.com/p/pfizer-offers-millions-in-bribes?s=r

  8. Πες ρε τρύπιε μωρη αδερφαρα τραβελε ότι γουστάρεις..απλά βλέπεις ότι σε έχουμε χεσμενο πλέον και αργήσαμε κιόλας και εσένα την αδερφή αλλά και την άλλη την πεθαμένη την κωλογρια..τρελαίνεστε που σας γράφουμε κανονικά..δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα..φέρτε και το στρατό πουσταρια

  9. Ανώνυμη 03/22/2022 @ 8:09 ΜΜ

    Και γιατί ρε παπ@@α Βασιλακοπουλε εσύ να είσαι ελευθερας βοσκης?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*