Διαφημίσεις

Τουλάχιστον οκτώ (8) και πιθανώς έως δώδεκα (12) ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη, το είδος που χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση VIP, και άλλα τέτοιου τύπου που μεταφέρουν προμήθειες, εκτελούν λεωφορεία από τη Μόσχα προς τα Ουράλια Όρη. . . όπου βρίσκονται οι πυρηνικές αποθήκες της Ρωσίας.

Τα αεροσκάφη που εμπλέκονται είναι:

-RuAF Tupolev Tu-204-300 RSD3

-RuAF Sukhoi Superjet 100-95B RSD71

-RuAF A319-115CJ RSD72

-RuAF An-148-100E RSD73

-RuAF Ilyushin Il-96-300PU RSD74

-RuAF Tupolev Tu-214PU RSD78

-RuAF Tupolev Tu-214SR RSD79

-RuAF SuperJet 100-95B RSD80

Δείτε πώς φαίνεται αυτή τη στιγμή στο ραντάρ:

Αυτό μοιάζει πολύ με το είδος της κίνησης που θα περίμενε κανείς για να δει εάν η Ρωσία επρόκειτο να εξαπολύσει πυρηνική επίθεση. Μεγάλα πλάνα απομακρύνονται από την Πρωτεύουσα προς την ασφάλεια των πυρηνικών αποθηκών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:41 ΠΜ EST —

Αυτά τα αεροσκάφη προέρχονται από το Ρωσικό Ειδικό Απόσπασμα (RSD). Τώρα προσγειώνονται σε διάφορους προορισμούς στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των Ομσκ, Ούφα, Νοβοσιμπίρσκ και Τιουμέν.

3 από τα αεροπλάνα που κατευθύνονται ανατολικά είναι αεροσκάφη διοίκησης και ελέγχου.

FWIW, τα αεροπλάνα που πηγαίνουν στην Ούφα προσγειώνονται στην ακριβή τοποθεσία αν πάνε στα τεράστια υπόγεια καταφύγια κοντά.

Αυτό δεν είναι καλό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:38 ΜΜ EST —

Μεγάλη έξοδος ιδιωτικών τζετ από τη Μόσχα προς το Ντουμπάι και σήμερα το πρωί. Φαίνεται ότι οι υπερπλούσιοι Άραβες δισεκατομμυριούχοι πετρελαιοειδών είναι και αυτοί έξω από τη Μόσχα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:01 μ.μ. EST –

Από πηγή εντός του Διπλωματικού σώματος . . .

Τις τελευταίες τρεις ημέρες, η Ρωσία τραβάει μοναδικές, ιδιόκτητες, μηχανικές βαφές και πρότυπα και τοποθετεί σε βαθιά αποθήκευση, μαζί με αντικείμενα πολιτιστικής αξίας.

halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Πολλά αεροπλάνα της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρουν ανθρώπους έξω από τη Μόσχα στα . . . Ουράλια Όρη!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ χτύπημα κατά των ΗΠΑ.”
  1. Όταν κάνετε ένα άρθρο ,copy paste από ξένο μέσο καλό είναι να βάζετε κάποιον που ξέρει αγγλικά να κάνει μια σωστή μετάφραση, γιατί με το Google translate δεν βγάζουμε άκρη.. οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε τον κόπο να το ανεβάζετε σε διάφορα sites..(δεν αναφέρομαι στο κατοχικά,να μην παρεξηγηθω)

  2. ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, ΚΛΠ.
    ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΟΜΩΣ . . . . ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.

  3. βαλτε τα δια βατιρια στο στομα γιατι στην αναγνωριση πτωματων θα γινει της πουτανας!! χωρις πλακα αν αληθευει … σωσον κυριε τον λαον σου!!!

  4. Την πληροφορία αυτή τη διάβασα και σε άλλα δυο ιστολόγια, εξ ίσου έγκυρα με το δικό σας. Είναι η αγωγή επικαιρότητα και το greeknews on demand του Γιάννη Κουντούρη. Μόνο τυχαία δεν είναι όλα αυτά. Επειδή ο Πρόεδρος Πούτιν πολεμά την λευκή αδελφότητα, μπορεί σε αυτή τη φάση να έχει επιλέξει κάποιο πυρηνικό πλήγμα. Μπορεί ο Λιακόπουλος να ξέρει κάτι παραπάνω, που παρακολουθεί χρόνια τους εξοπλισμούς της Ρωσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *