Διαφημίσεις

Προειδοποίηση Ρωσίας προς την ΕΕ για το τι έπεται

Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνά η Ρωσία καθώς ο πρεσβευτής της χώρας στην Γαλλία, Αλεξάντερ Ορλόφ προέβη σε δηλώσεις που ουσιαστικά βάζει την “κόκκινη γραμμή” μεταξύ της χώρας του και της ΕΕ καθώς χωρίς περιστροφές δήλωσε ότι αν οι Βρυξέλλες τις περάσουν θα σημάνει Γ΄ΠΠ.

Αυτή η δήλωση του πρεσβευτή έρχεται μετά από οδηγία του ρωσικού ΥΠΕΞ, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι προτάσσει τον διάλογο αναφέροντας «Αυτή την στιγμή η Ρωσία δεν βρίσκεται σε πόλεμο με την ΕΕ, ούτε και η ΕΕ με την Ρωσία αλλά υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Αν τις περάσουν οι Ευρωπαίοι πάμε σε Γ’ΠΠ».

Τα παραπάνω μετέδωσε και η παρουσιάστρια του καναλιού ΟΡΕΝ, Πόπη Τσαπανίδου.

Σχολιάζοντας την δήλωση ο πρώην Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ Δ.Αβραμόπουλος είπε ότι «Δεν πρέπει οι διπλωμάτες να κάνουν τέτοιες δηλώσεις». Προφανώς δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να προειδοποιεί τους εχθρούς της χώρας του..

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “Μόσχα: «Αν η ΕΕ περάσει την “κόκκινη γραμμή” θα πάμε σε Γ’ ΠΠ»”
  1. Ευρώπη και ΗΠΑ, δηλώνουν και, δείχνουν, πως δε θέλουν 3οΠΠ . . Το θέμα όμως δεν είναι τι θέλουν αυτοί, αλλά τι θέλει η Ρωσία, η οποία έχει ήδη περάσει τις κόκκινες γραμμές με την “ειδική επιχείρηση” εισβολής στην Ουκρανία . . “αδελφό¨ κράτος παρεμπιπτόντως!
    Όταν ενεργεί μ’ αυτόν τον τρόπο σε “αδερφούς” (κατ εμέ τον θεωρώ ως ένα είδος εμφυλίου πολέμου), πως θα συμπεριφερθεί στους “εχθρούς”;
    Δηλ. σ αυτούς που πέρασαν κάποιες άλλες “κόκκινες γραμμές” και προκάλεσαν τη σύρραξη; Ίδωμεν!

    1. Πρέπει να αναρωτηθείς γιατί χτυπάνε μια χώρα αδελφική. Είναι τρελός ο Πουτιν οι ξέρουν οι Ρώσοι κάτι που δε ξέρουμε; Πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι είναι η νέο Ναζί πχ; Θα χτυπούσε η Ουκρανία το Ντονμπάς εαν δεν είχε εισβάλλει η Ρωσία;

      Εμείς σαν Έλληνες πρέπει να προσέξουμε να μην περάσουμε κόκκινη γραμμή με τη Ρωσία γιατί φίλε μου όταν μπουκάρουν οι Τούρκοι (ο Κουλης τους ανοίγει το δρόμο …) η Δύση δε θα μας βοηθήσει όπως και δε βοήθησε το 74.

      Ακου ΚΑΛΆ τις προφητείες και τον Καλλιώρα!!

  2. μιλαει και ο αβρααμ θυμαται να πει καμια ατακα ανταξια του βλεματος του … μπλιαχ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek