Διαφημίσεις

Ο Ρωσικός στρατός είχε και μια εσωτερική νίκη σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στην παγκόσμια ατλαντική συμμαχία. Το λεγόμενο ukase που υιοθετήθηκε από τον Δήμαρχο της Μόσχας, το οποίο ακυρώνει τους κωδικούς QR σε όλη την πρωτεύουσα και ανατρέπει αρκετούς σημαντικούς περιορισμούς που προκύπτουν από την παγκόσμια τυρανία του Covid, τώρα για τη Μόσχα είναι παρελθόν. Την ημέρα που η χρήση μάσκας δεν θα είναι πλέον υποχρεωτική, ο πληθυσμός θα απελευθερωθεί. Θα έρθει εκείνη η μέρα!

Είχαμε πει και σε προηγούμενο άρθρο πως η Ρωσία είναι μια αυτοκρατορία με πολλούς εχθρούς κι ο Πούτιν αναγκάζεται να κάνει συμβιβασμούς, κάπως έτσι είχε αναγκάσει τον πληθυσμό να κάνει υποχρεωτικά τεστ και να χρησιμοποιεί ένα Qr code περισσότερο στα χαρτιά, αφού είχαμε αναφέρει στο άρθρο πως στην ουσία δεν το ζητούσε καμία αρχή… Η αφύπνιση της Ρωσίας ακολουθεί αναπόφευκτα την αμφισβήτηση των παγκοσμιοποιητικών μέτρων, είδαλλως δε θα ερχόταν μια τέτοια απόφαση εν μέσω πολέμου.

Απο την αρχή της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, είχε ήδη ανακοινωθεί ότι η τυπική νοσοκομειακή περίθαλψη, η οποία σύμφωνα με τον Sobyanin (δήμαρχο της Μόσχας) είχε μειωθεί στο 40%, αποκαταστάθηκε στο σύνολό της. Τώρα, από τις 3 Μαρτίου, οι κωδικοί QR δεν θα ισχύουν πια για την πρωτεύουσα και οι άνθρωποι θα επιστρέψουν στη δουλειά, πίσω στην κανονική ζωή. Επιπλέων, τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών δεν υπόκεινται πλέον σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης και μπορούν να συνεχίσουν την κανονική τους δραστηριότητα. Δεν ισχύουν πλέον περιορισμοί για τα θέατρα τους κινηματογράφους, τα μπαρ και τα εστιατόρια, οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν υπόκεινται πλέον σε περιορισμούς.

Γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο ότι αυτός ο πόλεμος δεν ξεκίνησε, για την Ουκρανία, αλλά ενάντια στην κυριαρχία παγκοσμιοποίησης, η οποία επιβάλλει τους κανόνες και το καθεστώς της στον κόσμο. Εδώ είναι μια από τις επιβεβαιώσεις. Η Ρωσία είναι υποχρεωμένη, αν θέλει να κερδίσει αυτόν τον αγώνα, να καθαρίσει τις εσωτερικές τις δυνάμεις, πολλές από τις οποίες, την οδήγησαν να ακολουθήσει τις σειρήνες της παγκοσμιοποίησης.

Ο ρωσικός πληθυσμός ενδέχεται να απελευθερωθεί από αυτή τη μάστιγα. Θα έρθει εκείνη η μέρα, η Ρωσία δεν έχει πλέον επιλογή, αφού έχει μπει μπροστά στον αγώνα.

Πηγή sobyanin.ru

https://ellinikanea.xyz/i-rosia-apanta-sti-dysi-katargoyme-ta-covid-pass-kai-oli-tin-tyrannia/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Η Ρωσία απαντά στη Δυση..Καταργούμε τα covid pass και ολη την Τυραννία..”
  1. EAN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ FAKE ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

  2. ο σχεδιασμος της παγκοσμιοποιησης εγινε σε συνεργασια με το στρατο της Κινας στη Γιουχαν,εστειλαν τον ιο κοβιντ19 το 2019 ολυμπιακοι στρατιοτικοι αγωνες σε ολο τον πλανητη σε εργαστηρια γαλικων και χρηματοδοτηση απευθειας απο USA Δημοκρατικοι οι οποιοι πηγαν τις αμερικανικες εταιρειες Κινα και χρυσο για την επομενη φαση παγκοσμιοποισης οταν καταστρεψουν την USA ερωτω λοιπον.

  3. καλα το ξεκινησε αλλα δεν φτανει πρεπει να προχωρησει και μαλιστα γρηγορα.
    Ο χρονος τελειωνει οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει τωρα. Η πυλη πρεπει να ανοιξει και μαλιστα οσο πιο συντομα γινεται. Ο Πουτιν πρεπει να κινηθει πιο γρηγορα να κατακτησει την ουκρανια χτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek