Διαφημίσεις

Σαν … “Ευχαριστώ”εμείς, στέλνουμε δυνάμεις & όπλα ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Ρωσίας.


Η ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη υποχρέωσε την κυβέρνηση να ζητήσει βοηθάει από το πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν…ο πρόεδρος Πούτιν ανταποκρίθηκε άμεσα και έστειλε βοήθεια στην Ελλάδα…αν δεν ερχόταν τέτοια βοήθεια ή Ελλάδα ακόμη θα καιγόταν…μαλάκα Μητσοτάκη το ακούς?… Ο Πούτιν έστειλε άμεση βοήθεια και εσύ ως ανταπόδοση έστειλες πολεμικό υλικό στην Ουκρανία να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες…γιατί ρε μαλάκα Μητσοτάκη δεν ζήτησες βοήθεια από την Ουκρανία και τους φίλους σου τους Αμερικανούς? Μαλάκα Μητσοτάκη ένας πρωθυπουργός σαν και σένα πρέπει να βρίσκεται κρεμασμένος έξω από το σύνταγμα.
Giannis Kupraiou
skeftomasteellhnika.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
12 σχόλια στο “Για όποιον έχει ξεχάσει να του θυμίσω ότι εδώ βλέπουμε το ρωσικό αεροπλάνο Beriev Be 200 να σβήνει τις φωτιές στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 21…”
  1. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΗ ΤΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΛΟΥΓΚΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΠΑΝΤΑ.ΛΟΥΓΚΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΗ.

  2. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΩΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ ; ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ . ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΤΗΡΑΣ . ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!!!

  3. Εβραίος είναι.”Οβριός και αρματωμένος δεν γίνεται”-Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.Είναι πασίγνωστο το πόση σχέση με τον ανδρισμό έχουν οι εβραίοι.Η συκιά είναι το σύμβολο των εβραίων (βρίσκεται και έξω από το ισραηλινό κυνοβούλιο),από εκεί προήλθαν και οι “συκιές”.Οι εβραίοι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είναι ο κατ’εξοχήν λαός με κίναιδο χαρακτήρα,κατά το κοινώς λεγόμενον ο λαός της “φουστιάς”.Συκιά-ισραήλ.

  4. Η ΡΩΣΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟ 1821 ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ΚΑΙΝΑΡΤΖΗ (1774) ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ
    ΓΝΩΣΤΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΜΑΧΕΣ!!!

  5. Ο κοσμος δεν διαβαζει. Ξαναπιασαμε το παιχνιδι ο καλος τρουμαν και ο κακος σταλιν, και ο κακος τρουμαν και ο καλος σταλιν. Αν διαβαζε ο κοσμος νεα του συναφιου του, ακι ειδησεογραφια, θα εβλεπε οτι η προετοιμασια, logistics, για το παραμυθακι που βλεπουμε ξεκινισε πριν 12 χρονια. Και επαιζε μεχρι πριν 2μηνες ασταματητα. Ειναι 2 χερια τα οποια ανηκουν σε ενα σωμα. Το να λες ειμαι με αυτο το χερι, η ειμαι με το αλλο χερι σημαινει οτι δεν πας καλα.

  6. να το πω απλα. Απο τα νεα του συναφιου βλεπωω οτι η ΕΕ και οι τα αμερικανα εξοπλιζουν και απρεχουν τεχνολογια εδω και 22 χρονια στους ρωσσους και τους κινεζους για να γινουν αξιομαχοι αντιπαλοι. Αφου πρωτα ειπαν δημοσια δια σοτματος υπεξ οτι θελουν πηρυνικο πολεμο μαζι τους. Αυτο το ειπαν το 2008. υπαρχουν πολλα νεα απο τον τομεα των ηλεκτρονικων, πωλησεις, συνργασιες κλπ. Φανταζομαι οτι 99% και S/W ποιο βαρβατο οπως σοναρ αυτοματοι πιλοτοι κλπ απο αγγλογαλλογερμανοαμερικανικες ακτες ξεκινισε.

  7. ποια εταιρια, που την λενε ονοματα δεν λεμε, google, εχει την γνωση για επεξεργασια τεραστιου βασεν δεδομενων. ποια ιδια εταιρα φτιανχει τσιπακια που τα πουλα σε οποιον θελει για 30 ευρω για καμερες με αναγνωριση μουτσουνας. Ποια εταιρα κατα 99% εχει φτιαξει το συστημα των κινεζων για βαθμολογια πολιτων, 1.5 δις πολιτων, ειπαμε μεγαλες βασιες δεδομεων. Κια ποια ρωσσια χρησημοποιει παρομοιες τεχνολγιες στον πλυθυσμο της. Εξυπνες καμερες στο μετρο ? Ειπαμε δυο χερια που παιζουν ξυλο, ενα κεφαλι.

  8. KAI Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ … ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΥΦΑΚΙ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥΣ … ΑΛΛΆ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ … ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟ ΤΑΚΗ …

  9. και αφου δεν τον θελουμε τον κωλοτσιμπ…….λο γιατι δεν τον πεταμε στα αχρηστα ??τοσο δυσκολη ειναι η ενεργεια καθειρξεις?

  10. Στο αρθρο ομως ξεχασες να αναφερεις οτι το κρατος πληρωσε αδρα την ενοικιαση τ ν αεροπλανων κοινως οι Ρωσσοι μας πηραν το κεφαλι.Ας μην μιλησουμε κ για το εμπαργκο των Ρωσσων εναντι της Ελλαδος στα αγροτικα προιοντα.Ουτε Ρωσσολαγνεια λοιπον χρειαζεται ουτε Αμερικανολαγνεια παρα πιστη στον Ελληνα κ τις δυνατοτητες του.

  11. Λυπάμαι πολυ που υποστηρίζεται η ιδέα οτι, επειδή η ρωσσία μας έστειλε ένα αεροπλάνο το οποίο δεν μας το χάρισε αλλά το νοικιάσαμε για σχεδον 1 εκκατομυριο ευρώ τον μηνα για 4 μηνες = 3,8 εκκατομυρια ευρώ που πληρωσαμε συνολικα τους ρωσσους και το οποίο μαλιστα δεν μας βοήθησε και πολύ να σώσουμε κάτι από τα πάνω απο 1 εκκατομύριο καμμενα στρέμματα πράσινης γής, δηλαδή τί θέλετε να πείτε? Οτι τώρα τους χρωστάμε χάρη και πρέπει να προδωσουμε την Συμμαχία για ενα αεροπλάνο που το πληρώσαμε κιολας?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek