15:37 - 01/03/2022

Οι θάνατοι των τριπλά “εμβολιασμένων” αυξήθηκαν κατά 495% τον Ιανουάριο- το 80% όλων των νέων κρουσμάτων Covid είναι πλήρως εμβολιασμένα

Διαφημίσεις

Η πανδημία των “πλήρως εμβολιασμένων” μαίνεται, καθώς τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των νοσηλειών και των θανάτων από τον κοροναϊό του Wuhan (Covid-19) συμβαίνουν σε άτομα που έκαναν τα εμβόλια.

Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας (PHS) αναφέρει ότι το εκπληκτικό ποσοστό των τεσσάρων στις πέντε νοσηλείες και θανάτους από τον ιό covid είναι εμβολιασμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο το 20% των νοσηλειών και των θανάτων που αποδίδονται στον ιό covid συμβαίνουν σε μη εμβολιασμένους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα κρούσματα μειώθηκαν συνολικά τον Φεβρουάριο σε σύγκριση με τον Ιανουάριο. Ωστόσο, ο κύριος όγκος εξακολουθεί να αποτελείται από πλήρως εμβολιασμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των τριπλά εμβολιασμένων.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το τελευταίο “κύμα” αρνητικών αποτελεσμάτων για την υγεία εμφανίζεται σε άτομα με τριπλό εμβόλιο, μια δημογραφική ομάδα στην οποία το ποσοστό θανάτων εκτοξεύτηκε κατά 495% τον Ιανουάριο.

“Τα συνολικά κρούσματα μειώθηκαν τον τελευταίο μήνα σε όλα τα δημογραφικά στοιχεία σημαντικά σε σύγκριση με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν μεταξύ 11ης Δεκεμβρίου και 7ης Ιανουαρίου 22, αλλά και τους δύο μήνες οι εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν τη συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων”, ανέφερε η Daily Exposé.

“Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο μηνών είναι ότι οι διπλά εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των κρουσμάτων μεταξύ 11ης Δεκεμβρίου και 8ης Ιανουαρίου 22- καταγράφοντας 145.890 κρούσματα, αλλά οι τριπλά εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των κρουσμάτων μεταξύ 8ης Ιανουαρίου και 4ης Φεβρουαρίου 22- καταγράφοντας 46.951 κρούσματα”.

Η πανδημία θα είχε ήδη τελειώσει αν δεν υπήρχαν τα “εμβόλια”.

Αποδεικνύεται ότι το ποσοστό των κρουσμάτων μειώνεται σημαντικά μεταξύ των ανεμβολίαστων, ενώ συνεχίζει να αυξάνεται μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, και ιδιαίτερα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων που κάνουν τρία ή περισσότερα εμβόλια.

Μεταξύ 11 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου, ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 15% του συνόλου των νέων κρουσμάτων της γρίπης Fauci. Ένα μήνα αργότερα, από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου, το ποσοστό αυτό μειώθηκε σε λιγότερο από 13%.

Εν τω μεταξύ, ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 85 τοις εκατό όλων των νέων κρουσμάτων μεταξύ 11 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου, με μόλις το 9 τοις εκατό των κρουσμάτων αυτών να εμφανίζονται στους εμβολιασμένους με μία δόση. (Σχετικά: Τα κρούσματα του κοβιδίου μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων στην Ταϊβάν είναι επίσης πολύ, πολύ αυξημένα).

Το 32% όλων των νέων κρουσμάτων στην κατηγορία των εμβολιασμένων εμφανίστηκε στους τριπλά εμβολιασμένους, ενώ το 59% εμφανίστηκε στους διπλά εμβολιασμένους.

“Αλλά προχωρήστε μπροστά ένα μήνα και διαπιστώνουμε ότι οι εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 87% των κρουσμάτων, με τους εμβολιασμένους με μία δόση να αντιπροσωπεύουν το 4% αυτών των κρουσμάτων, τους διπλά εμβολιασμένους το 33% αυτών των κρουσμάτων και τους τριπλά εμβολιασμένους το 63% αυτών των κρουσμάτων”, ανέφερε ακόμη το Exposé.

“Αυτό σημαίνει ότι παρά την πτώση των κρουσμάτων σε όλες τις δημογραφικές ομάδες, στην πραγματικότητα μειώθηκαν περισσότερο μεταξύ των μη εμβολιασμένων, των μονοδόσεων εμβολιασμένων και των διπλά εμβολιασμένων, ενώ η μικρότερη πτώση σημειώθηκε στους τριπλά εμβολιασμένους. Αυτό δεν έχει νόημα αν τα εμβόλια Covid-19 είναι αποτελεσματικά. Προφανώς δεν είναι, τουλάχιστον όσον αφορά την πρόληψη της μόλυνσης”.

Όσον αφορά τις νοσηλείες, οι ανεμβολίαστοι τα πάνε συνολικά όλο και καλύτερα, ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι τα πάνε συνολικά όλο και χειρότερα.

Τα στοιχεία του PHS δείχνουν ότι οι νοσηλείες μεταξύ των ανεμβολίαστων μειώθηκαν κατά -24% τον Ιανουάριο σε σύγκριση με τον Δεκέμβριο. Οι νοσηλείες μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων, εν τω μεταξύ, αυξήθηκαν κατά ένα εκπληκτικό 88 τοις εκατό.

“Ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 75% των νοσηλειών μεταξύ της 11ης Δεκεμβρίου και της 7ης Ιανουαρίου 22, με το 7% αυτών των νοσηλειών μεταξύ των εμβολιασμένων με μία δόση, το 46% αυτών των νοσηλειών μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων και το 47% αυτών των νοσηλειών μεταξύ των διπλά εμβολιασμένων”, ανέφερε ακόμη το Exposé.

“Όμως, προχωρήστε μπροστά ένα μήνα και διαπιστώνουμε ότι οι εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 80,5% των νοσηλειών, με τους εμβολιασμένους με μία δόση να αντιπροσωπεύουν το 6% αυτών των νοσηλειών, τους διπλά εμβολιασμένους το 26% αυτών των νοσηλειών και τους τριπλά εμβολιασμένους το 68% αυτών των νοσηλειών”.

Αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στο Uncanceled News.

lewrockwell.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. 7.σφραγισμα με το ζορι…αγιιοι να σε πετυχουν λοιπον αν διαλυσουν τη Ρωσια μενει η Κινα στην οποια μετεφεραν κεφαλαια βιομηχανιες Γιουχαν γα κωρονοιο εινα η επομενη αμερικη σε περιπτωση που αποτυχουν οι σβαμιστες με το σφραγισμα σε δευτερο χρονο ο επομενος κακος δε θα ειναι η αμεεικη ευρωπη αλλα η Κινα..η Ρωσια ειναι αυτη που μαχεται ισως χωρις να το θελει για την πραγματικη ελευθερια ολου του πλανητη,Ο Πουτιν και η Ρωσια εχει τη δυναμη να αντισταθει,οκαθενας θελει την ειρηνη και το καλο ολ…

  2. Κωνσταντινα κουντουρη 03/01/2022 @ 10:04 ΜΜ

    Σημερα στο νοσοκομειο του Ριο δυστυχως ενα παιδακι εσβησε αφου τουν εκαναν εμβολιο για κορονοιο δεν θα το ανακοινωσουν αλλα εμεις ημαστε γειτονε και γνωστοι και το μαθαμε

  3. ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 03/01/2022 @ 11:13 ΜΜ

    Αυτός είναι και ο κυριότερος ίσως λόγος που προκαλέσανε μέσω του εβραίου ζελένσκι τον πόλεμο.Ο αποπροσανατολισμός από την μαζική δολοφονία του εμβολιασμού.Όσον αφορά την πανδημία του “ιού” στους εμβολιασμένους το ομολογεί ευθέως ο π.ο.υ. στο γνωστό βίντεο αναρτήθηκε προσφάτως,όπως και οι γνωστές στήλες της τζώρτζια.

  4. ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 03/01/2022 @ 11:15 ΜΜ

    *στο γνωστό βίντεο που αναρτήθηκε προσφάτως

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*