Διαφημίσεις

“ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙΣ;” Άνανδρε πρωθυπουργέ, τον Λαό τον ρώτησες; Τα φρικιαστικά εγκλήματα πολέμου των Ουκρανών Ναζί, δεν παραγράφονται. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΝΑΤΟ -Ε.Ε. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΗ. Άμεσος κίνδυνος για στελέχη των Ε.Δ. Πούτιν: “Όποιοι κουβαλάνε όπλα στους φασίστες, θα βομβαρδίζονται”

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
10 σχόλια στο ““ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙΣ;” Άνανδρε πρωθυπουργέ, τον Λαό τον ρώτησες; Τα φρικιαστικά εγκλήματα πολέμου των Ουκρανών Ναζί, δεν παραγράφονται.”
  1. Απορώ γιατί δεν ξεσηκώνεται ο ελληνικός λαός να πετάξει τον Μητσοτάκη με τις κλωτσιές από την χώρα μας.
    Ο ίδιος ο Ζελενσκι που τον εφοδιάζει το ΝΑΤΟ κ εκτελούσαν τον λαό της Ουκρανίας, αυτά γιατί δεν τα λένε? Ο κόσμος επί 8 χρόνια κοιμόταν στα υπόγεια. Γιατί τα ΜΜΕ δεν λένε την αλήθεια
    Σοβαρός προδότης ηγέτης ο Ζελενσκι
    https://www.instagram.com/reel/CajbOzjjlKl/?utm_medium=copy_link

  2. ΤΣΙ ΜΠΟΥ ΚΛΟ ΤΑΚΗΣ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ …. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ….

  3. 8.λαωνκαι του ουκρανικου…δυστηχως αυτοι εκμεταλευονται βιοτικες ,υγειονομικες εθνικες και αλλες αξιες ωστε να μας σκλαβωσουν και εμεις να φωναζουμε ζητω τον αντιχριστο που θα φερει ειρηνη μεσα απο δεσμα αναγκαστικα σφραγισμα η εξωντωση…κουλη μου πολυ κ@λοπαιδο ο κυριακος,κουλη μου με την τρελαρομασωναρα σου αφορισμενε μη πολεματε για τους δημιους σας μη ακουτε τους αντιχριστους ιερεις σας ανατρεψτε τους σας δολοφωνουν σας εξαθλιωνουν σας σκλαβωνουν εποκιζουν νεο…φωτησε μας κυριε Ιησου.

  4. οι Έλληνες ειναι εξαθλιωμενοι οικονομικα, κουρασμενοι, απογοητευμενοι, αλλά …. θα ερθει η ωρα να απαντησουν σε καθε σιχαμερο προδοτη που κανει ότι του λενε τα αφεντικα του και ξεπουλαει οτι εχει μεινει ακομα ορθιο ….

  5. “Δουλειά δεν είχε ο δι@ολος γ@μουσε τα παιδιά του” λέει μία σοφή παροιμία..Η μάμη του έχει συμμαχήσει μαζί του.Θα φάνε καλά στο τέλος ,θα γαμιεται θέλει δεν θέλει..

  6. ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  7. Αν δεν πανε απο την ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ(ΑΦΟΥ Η Ελληνικη ειναι ανυπαρκτη)θα πανε απο την μεγαλη καταρα του Ελληνικου Λαου και τα 300…….!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek