14:26 - 01/03/2022

Προς “Μαντης” Αλεξανδρος ..επειγουσα αναγκη επικοινωνιας !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αλεξανδρε προσπαθουμε να επικοινωνησουμε μαζι σου και δεν τα καταφερνουμε , πρεπει να επικοινωνησεις αμεσα μαζι μας !

Περιμενω η εμαιλ η τηλεφωνο ..ΑΜΕΣΑ !

Ευχαριστω

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 4.προθεσεις…τα λαθη του πουτιν …1αφησε τον παιατ και του πηραν την καρδια της ρωσιας..χωρις ουκρανια δεν υπαρχει ρωσια σιταρια ενεργεια εργοστασια ναυτικο εμποριο απαντηση σε στρατιωτικο πυρηνικο πληγμα,δεν χτυπησε γην δυτικη ελιτ στη δολοφονια με τα μπολια σφραγισμα δεν χτηπησε την θνησκοντα χρεοκοπημενη FED.BUNDESMBAG..dolars me Κινα..δεν εβαλε την κινα να χτυπησει ταιβαν στο στρατιωτικο τομεα κεραυνοβολος πολεμος η Δυση δε νοιαζεται για τον ουκρανικο λαο οπως ο Ζελενσκι οπως ο Κουλης γι..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*