15:19 - 28/02/2022

Αντεξαν ολοι να το κανουν ;;;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

36 Ουκρανοι περπατησαν 10 ωρες ωστε να φτασουν στα συνορα και αναρωτιεμαι αν αντεξαν ολοι , αν ηταν να ακολουθησουν και αλλοι αλλα δεν τα καταφεραν η δεν το τολμησαν καν !

Μπορω να γραψω ενα κατεβατο απο τους λογους που αυτο μπορει να συμβει και σε σενα , αλλα δεν θελω να το κανω γιατι αν χρειαζεσαι εμενα να σου αναλυσει τους κινδυνους που εχεις μεσα στην χωρα σου , το συστημα που σε ελεγχει και τους εξωτερικους πλεον κινδυνους σημαινει οτι δεν εισαι ετοιμος να δεις την πραγματικοτητα μας !

Θα επιμεινω , ξεκινα τωρα να περπατας , ιδιως αν εισαι σε μια ηλικια ανω τον 45 ετων και με την συνηθισμενη ζωη γραφειο , σπιτι και αυτοκινητο για να πας να παρεις τσιγαρα …πρεπει τωρα να ξεκινησεις !!..

Να συμπληρωσω ακομα οτι υπαρχουν κινδυνοι εμφανης πια για ολους …αλλα θυμισου οτι ειμαστε σε μια πιστα με πολλα επιπεδα …και το επιπεδο των αορατων εχθρων δεν εχει τελειωσει ακομα ..σε λιγο καιρο ισως ακουσεις και για επομενο αορατο εχθρο που η λυση θα ειναι ΜΟΝΟ το δυνατο ανοσοποιητικο …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καλυτερος τροπος στο να το αυξησεις απο το καθημερινο περπατημα σε αποσταση που εχει ενταση και χρονο ..αυτο κανουμε , ελα να το κανουμε ολοι μαζι για να σου βγει πιο ευκολα , να σου βγει με στοχο και παρεα , ειναι προκληση που κανει ο καθενας μας με την υποσχεση οτι θα την συνεχισει για ολη του την ζωη , οταν ξεκινησεις σε μια εβδομαδα θα λες σας ευχατιστω που μου αλλαξατε την ζωη !

Εγγραφη στην ομαδα εδω https://yourfitway.com/l38Z91
Εγγραφη στο Τελεγκραμ της Ομαδας μας https://t.me/+aRJmA1anGIk3Mjg8

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΖΟΜΠΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 02/28/2022 @ 10:50 ΜΜ

    Το σύστημα μας θέλει άοπλους και ακόμα χειρότερα δειλούς,ταπεινούς,αδύναμους,εκφυλισμένους.Μας προορίζουν για σφαγή από τις μουσουλμανικές τριτοκοσμικές ορδές.Μόνον εμείς οι ίδιοι μπορούμε να σωθούμε και αυτό θα συμβεί μόνον αν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*