22:03 - 11/02/2022

Τι τρελαίνει τον ήλιο;

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με το spaceweather.com , μια συνηθισμένη ηλιακή έκλαμψη κατηγορίας Γ έφτασε στη Γη στις 10-11 Φεβρουαρίου με εκτίναξη CME, ως αποτέλεσμα της οποίας καλύφθηκαν 40 από τους 49 δορυφόρους του Έλον Μασκ, ξεκίνησε μια γεωμαγνητική καταιγίδα G1 και εμφανίστηκε το βόρειο σέλας. πάνω από τη Σκωτία:

Οι ηλιακές εκλάμψεις, φυσικά, είναι πολύ διαφορετικές, αλλά μια τέτοια επίδραση για μια έκλαμψη κατηγορίας C είναι λίγο υπερβολική. Αυτό μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι η NASA δεν λέει κάτι. Αλλά τί?

Όπως γράφουν σήμερα το ufosightingshotspot.blogspot.com , κοιτάζοντας μέσα από τα αρχεία του δορυφόρου SOHO-EIT284, οι λάτρεις βρήκαν εκεί κάποιου είδους ορθογώνια όστρακα ακατανόητης φύσης:

Φωτογράφηση για τις 3 Φεβρουαρίου 2022. Και αυτό το μαγικό pepelat εμφανίστηκε μερικές μέρες αργότερα, ακριβώς τη στιγμή αυτής της πολύ ασυνήθιστης ηλιακής έκλαμψης:

Στην πραγματικότητα, μπορείτε, φυσικά, να σκεφτείτε ότι ήταν πάλι κάποιο είδος τεχνουργήματος, αλλά υπήρξαν πολλά τέτοια αντικείμενα τελευταία:

Επιπλέον, ορισμένα αντικείμενα παρατηρούνται ακόμη και από τη Γη, όπως συνέβη πρόσφατα στη Βόρεια Ντακότα και τη Χιλή:

Υπάρχουν τόσα πολλά τεχνουργήματα που τα βλέπουν ακόμη και οι επίσημοι. Για παράδειγμα, στη συλλογή φωτογραφιών του spaceweather.com, ντόπιοι υποστηρικτές ανέβασαν μια φωτογραφία του Ήλιου, στην οποία τεράστιες κηλίδες είναι ορατές με γυμνό μάτι.

Οι φωτεινοί οπαδοί, φυσικά, καθησυχάζουν το κοινό και λένε ότι πάντα ήταν έτσι, αλλά αυτό είναι απόλυτη ανοησία.

Στον σκοτεινό Μεσαίωνα στην Ιταλία, στην πόλη με το υπέροχο όνομα της Πίζας, υπήρχε ένας τέτοιος οπαδός της στρογγυλής Γης με το όνομα Galileo Galilei. Πιστεύεται ότι εφηύρε το spyglass, κάτι που δεν είναι απολύτως αληθινό. Στην πραγματικότητα, 200 χρόνια νωρίτερα, αυτός ο σωλήνας εφευρέθηκε από έναν Γάλλο βαρόνο και διέταξε να συγκολληθεί στο αγαπημένο του πυροβόλο όπλο, δημιουργώντας έτσι το πρώτο οπτικό θέαμα στον κόσμο, αλλά αυτό ήταν μια άλλη ιστορία. Και ο Γαλιλαίος, όταν έφτιαξε τους ντεϊβάδες του, κοίταξε μέσα από αυτόν τον Ήλιο και είδε εκεί σημεία, για τα οποία έγραψε ένα επιστημονικό άρθρο. Αποτέλεσε τη βάση της ποινικής υπόθεσης που ξεκίνησε από την Ιερά Εξέταση, γιατί εκείνες τις μέρες ακόμη και τα παιδιά γνώριζαν ότι η Γη ήταν επίπεδη και ότι δεν υπήρχαν σημεία στον Ήλιο. Με άλλα λόγια, εάν αυτά τα σημεία ήταν ορατά με γυμνό μάτι, ο Galileo δεν θα είχε βασανιστεί με σιδερένιες πένσες.

Και τώρα, αφού οι κηλίδες έχουν γίνει τόσο τεράστιες, σίγουρα κάτι πρέπει να έχει συμβεί στον Ήλιο. Τι συνέβη – κανείς δεν ξέρει, αλλά οι νιμιρολόγοι πιστεύουν ότι σύντομα όλα θα είναι κάπως έτσι ( δεύτερο βίντεο ):

Στο βίντεο, φυσικά, δεν είναι η άνοδος του Nibiru, αλλά απλώς ένα περίεργο κόκκινο ουράνιο τόξο, πάνω στο οποίο αναβοσβήνει αστραπή, αλλά αν κρίνουμε από τα όνειρα εκατομμυρίων, πιθανώς ήδη ανθρώπων, σύντομα όλα θα είναι πολύ παρόμοια με αυτό, οπότε είμαστε μετά την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. https://www.sciencetimes.com/articles/36053/20220210/spacex-starlink-satellite-burning-over-puerto-rico-after-geomagnetic-storm-seen-on-video-watch.htm

    .capital.gr/forbes/3613789/-pligma-gia-ti-starlink-tou-elon-mask-geomagnitiki-kataigida-katestrepse-40-doruforous

    Το θέμα είναι πως ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει εκεί πάνω, λαμβάνοντας υπόψη και τον πόλεμο των άστρων

    m.naftemporiki.gr/story/1801651/o-psuxros-polemos-epestrepse-os-polemos-ton-astron

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*