00:21 - 10/02/2022

ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΘΗΚΕ ΤΟ ΞΈΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΆΣ./Τα αραβικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν την επιδημία ευλογιάς στην Υεμένη. Μια νέα πανδημία;/Η ευλογιά κυκλοφόρησε! Έρχονται lockdowns; Κατάρρευση αγοράς;

Διαφημίσεις

Αυτό το άρθρο είναι πλέον ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ, καθώς ήταν προηγουμένως μόνο για τους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ώστε να μπορούν να ενημερώνονται πριν από το ευρύ κοινό. Δεδομένου ότι αυτή η είδηση αναφέρεται τώρα από τις εφημερίδες στην Υεμένη και στον αραβικό κόσμο, ξεκλείδωσα αυτό το άρθρο.

Ένα “ξέσπασμα” ευλογιάς έχει πλέον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ότι λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή, εντός της χώρας της Υεμένης. Ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021, λίγο περισσότερο από δύο μήνες πριν, και ένα καπάκι είχε σφίξει τόσο σφιχτά πάνω της που άρχισα να παίρνω πληροφορίες γι’ αυτήν μόλις τώρα.

Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να μεταφερθεί το αίμα από το πρώτο θύμα, με ασφάλεια σε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο, να εξεταστεί, στη συνέχεια να επανεξεταστεί, και να κρατηθεί ω-όσο-πολύ-σιγά από τις αρχές της Υεμένης (και της Σαουδικής Αραβίας), όταν τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Κανείς δεν ήθελε να διαρρεύσει αυτή η πληροφορία. Τώρα, υπάρχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ επιβεβαιωμένες περιπτώσεις. Αρκετά περισσότερα. Δεν μπορεί να κρατηθεί μυστικό πια.

Πηγές μυστικών πληροφοριών εκτός των ΗΠΑ, με τις οποίες συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια των χρόνων μου στην Κοινή Ομάδα Δράσης για την Τρομοκρατία του FBI, μου έστειλαν εικόνες από αρκετές επιβεβαιωμένες περιπτώσεις. Οι εικόνες αυτές εμφανίζονται παρακάτω.

Οι τακτικοί ακροατές του ραδιοφώνου μου και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μου γνωρίζουν ήδη ότι για δεκαπέντε χρόνια εργάστηκα με το FBI- τα τελευταία πέντε χρόνια (2003-2008) με την Κοινή Ομάδα Δράσης για την Τρομοκρατία. Σύμφωνα με ένορκη κατάθεση της Assistant Special Agent in Charge, Amy Pickett, του FBI New York City Division, ασχολήθηκα με πληροφορίες εθνικής ασφάλειας, τρομοκρατίας και εξωτερικής αντικατασκοπείας. Αυτό προέκυψε σε ομοσπονδιακή ποινική δίκη στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης τον Δεκέμβριο του 2009.

Στη δίκη προέκυψε επίσης ότι ήμουν πράκτορας πληροφοριών “επιπέδου 5”. Μου είχε χορηγηθεί πλήρης “Εξωεδαφική επιχειρησιακή εξουσία” από το Γραφείο Πληροφοριών στα κεντρικά γραφεία του FBI στην Ουάσινγκτον. Το FBI δεν είναι εξουσιοδοτημένο για εργασίες στο εξωτερικό, οπότε όποτε μου ανατέθηκε να ταξιδέψω στο εξωτερικό, η εργασία μου έπρεπε να συντονίζεται με άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ, όπως η CIA . …αλλά ΔΕΝ δούλευα για τη CIA.

Υπό την ιδιότητά μου αυτή, είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να συνεργαστώ με τους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών άλλων χωρών- κυρίως στο πλαίσιο των αρχών επιβολής του νόμου των εν λόγω άλλων χωρών. Μερικές φορές, οι άνθρωποι αυτοί συνεργάζονταν με τις στρατιωτικές πληροφορίες της χώρας αυτής, και σε σπάνιες περιπτώσεις, οι άνθρωποι αυτοί συνεργάζονταν με τη δική μας εκδοχή της CIA στη χώρα τους. Μέσω αυτών των σχέσεων, έχω πρόσβαση σε πληροφορίες και πηγές που δεν έχουν τα συνήθη μέσα ενημέρωσης. Κάποια από αυτά που μου λένε, μπορώ να τα αναφέρω. Πολλά από αυτά δεν μπορώ να τα αναφέρω, διότι θα μπορούσαν να αποκαλύψουν πηγές και μεθόδους, θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων ή θα μπορούσαν να βλάψουν τις ικανότητες της εθνικής ασφάλειας της χώρας μου. ΔΕΝ θα το κάνω αυτό.

Αυτό – ΠΡΕΠΕΙ να το αναφέρω.

Η χώρα της Υεμένης είναι εμπόλεμη ζώνη εδώ και αρκετά χρόνια. Διάφορες μουσουλμανικές ομάδες στην Υεμένη μάχονται κατά της εκεί κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία. Η χώρα είναι ένα χάος. Η πείνα είναι ανεξέλεγκτη. Οι συνθήκες υγιεινής είναι τρομακτικές. Η υγειονομική περίθαλψη είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τη θέση της Υεμένης σε σχέση με μέρη του κόσμου που συνήθως έχουν σημασία:

ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ

Ο εμφύλιος πόλεμος στην Υεμένη είναι ένας συνεχιζόμενος πολυμερής εμφύλιος πόλεμος που ξεκίνησε στα τέλη του 2014 κυρίως μεταξύ της κυβέρνησης της Υεμένης υπό την ηγεσία του Abdrabbuh Mansur Hadi και του ένοπλου κινήματος των Χούτι, μαζί με τους υποστηρικτές και συμμάχους τους. Και οι δύο ισχυρίζονται ότι αποτελούν την επίσημη κυβέρνηση της Υεμένης.

Ο εμφύλιος πόλεμος ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν οι δυνάμεις των Χούτι κατέλαβαν την πρωτεύουσα Σαναά, την οποία ακολούθησε η ταχεία κατάληψη της κυβέρνησης από τους Χούτι. Στις 21 Μαρτίου 2015, η Ανώτατη Επαναστατική Επιτροπή υπό την ηγεσία των Χούτι κήρυξε γενική κινητοποίηση για να ανατρέψει τον Χάντι και να επεκτείνει τον έλεγχό της οδηγώντας στις νότιες επαρχίες. Η επίθεση των Χούθι, συμμαχώντας με στρατιωτικές δυνάμεις πιστές στον Σάλεχ, άρχισε μάχες την επόμενη ημέρα στην επαρχία Λαχίτζ. Μέχρι τις 25 Μαρτίου, το Lahij έπεσε στα χέρια των Χούτι και έφτασαν στα περίχωρα του Άντεν, της έδρας της κυβέρνησης του Χάντι. Ο Χάντι εγκατέλειψε τη χώρα την ίδια ημέρα.[

Ταυτόχρονα, ένας συνασπισμός υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας ξεκίνησε στρατιωτικές επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας αεροπορικές επιδρομές για την αποκατάσταση της πρώην κυβέρνησης της Υεμένης. Παρόλο που δεν υπήρξε άμεση παρέμβαση του Ιράν, το οποίο υποστηρίζει τους Χούθι, η σύγκρουση θεωρήθηκε ευρέως ως επέκταση της σύγκρουσης αντιπροσώπων Ιράν-Σαουδικής Αραβίας και ως μέσο καταπολέμησης της ιρανικής επιρροής στην περιοχή.

Οι δυνάμεις των Χούτι ελέγχουν σήμερα την πρωτεύουσα Σαναά και όλη τη Βόρεια Υεμένη εκτός από την επαρχία Μαρίμπ. Έχουν συγκρουστεί με τις υποστηριζόμενες από τη Σαουδική Αραβία φιλοκυβερνητικές δυνάμεις που είναι πιστές στον Χάντι. Μετά τη συγκρότηση του Νοτίου Μεταβατικού Συμβουλίου το 2017 και την επακόλουθη κατάληψη του Άντεν από το STC το 2018, ο συνασπισμός κατά των Χούτι έχει κατακερματιστεί, με τακτικές συγκρούσεις μεταξύ των φιλοχουντικών δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία και των νότιων αυτονομιστών που υποστηρίζονται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQAP) και το Ισλαμικό Κράτος έχουν επίσης πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον και των δύο παρατάξεων, με την AQAP να ελέγχει εδαφικές εκτάσεις στην ενδοχώρα και κατά μήκος τμημάτων της ακτής.

Σύμφωνα με το ACLED, πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στην Υεμένη, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 12.000 αμάχων, καθώς και εκτιμήσεις για περισσότερους από 85.000 νεκρούς ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης πείνας λόγω του πολέμου. Το 2018, τα Ηνωμένα Έθνη προειδοποίησαν ότι 13 εκατομμύρια άμαχοι της Υεμένης αντιμετωπίζουν πείνα σε αυτό που, όπως λένε, θα μπορούσε να γίνει “ο χειρότερος λιμός στον κόσμο εδώ και 100 χρόνια”. Η κρίση έχει μόλις αρχίσει να κερδίζει την ίδια προσοχή από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με τον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας το 2018.

Η διεθνής κοινότητα έχει καταδικάσει έντονα την υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας εκστρατεία βομβαρδισμών, η οποία περιελάμβανε εκτεταμένους βομβαρδισμούς αμάχων στο εσωτερικό του δυτικού τμήματος της Υεμένης που ελέγχεται από τους Χούτι. Σύμφωνα με το Yemen Data Project, η εκστρατεία βομβαρδισμών έχει σκοτώσει ή τραυματίσει περίπου 17.729 αμάχους από τον Μάρτιο του 2019.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρείχαν πληροφορίες και υλικοτεχνική υποστήριξη για την εκστρατεία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας. Τον Μάρτιο του 2019, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών ψήφισε τον τερματισμό της αμερικανικής υποστήριξης στην πολεμική προσπάθεια της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άσκησε βέτο. Ο διάδοχός του, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε το πάγωμα των πωλήσεων όπλων προς τη Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ τον Ιανουάριο του 2021 και ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την αμερικανική υποστήριξη προς τον σαουδαραβικό συνασπισμό.

Από τις 13 Απριλίου 2021, οι πωλήσεις όπλων προς τα ΗΑΕ δεν έχουν σταματήσει, ενώ οι πωλήσεις προς τη Σαουδική Αραβία συνέχισαν να διακόπτονται. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες για τον τερματισμό της αμερικανικής εμπλοκής στον πόλεμο δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί. Τον Ιούνιο, η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν έδωσε καμία απάντηση σε ερωτήματα του Κογκρέσου σχετικά με το επίπεδο της συνεχιζόμενης αμερικανικής εμπλοκής στην Υεμένη.

SMALLPOX

Τουλάχιστον ΔΥΟ εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα πραγματικής λοίμωξης από ευλογιά έχουν πλέον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ σε ανθρώπους, στη φύση, στην Υεμένη. Οι εικόνες τουλάχιστον ΔΥΟ μολυσμένων ατόμων στην Υεμένη, εμφανίζονται παρακάτω:

Ένας έφηβος άνδρας:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βλέπετε τα πόδια όλων των μικρότερων παιδιών πίσω από το κεφάλι του εφήβου; Πιστεύεται ότι και αυτά έχουν μολυνθεί.

Ένας ενήλικας άνδρας:

ΚΑΝΕΝΑ από αυτά τα άτομα δεν έζησε ούτε εργάστηκε μαζί. ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς δεν ζούσε ή εργαζόταν στο ίδιο χωριό. Παρόλα αυτά, ΟΛΟΙ τους προσβλήθηκαν από αυτή την ασθένεια. Και ΑΥΤΟ είναι το τεράστιο πρόβλημα. Τεχνικά – αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Τουλάχιστον όχι φυσικά.

Η ευλογιά ήταν μια μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από μία από τις δύο παραλλαγές του ιού, τη Variola major και τη Variola minor. Ο παράγοντας του ιού της Variola (VARV) ανήκει στο γένος Orthopoxvirus.

Το τελευταίο φυσικό κρούσμα διαγνώστηκε τον Οκτώβριο του 1977 και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) πιστοποίησε την παγκόσμια εξάλειψη της νόσου το 1980.

Η ασθένεια αυτή είναι τόσο μολυσματική και τόσο θανατηφόρα για τον άνθρωπο, ώστε υπάρχουν μόνο δύο μέρη στον πλανήτη γη όπου αποθηκεύεται οποιοσδήποτε ζωντανός ιός: Στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) στην Ατλάντα, και στη Ρωσία, στο στρατιωτικό ινστιτούτο ιολογίας.

Το τυπικό ποσοστό θανάτου μετά τη νόσηση ήταν περίπου 30%, με υψηλότερα ποσοστά μεταξύ των βρεφών. Συχνά όσοι επέζησαν είχαν εκτεταμένες ουλές στο δέρμα τους, ενώ ορισμένοι έμειναν τυφλοί.

Το τελευταίο (ποτέ) κρούσμα ευλογιάς στον κόσμο σημειώθηκε σε μια επιδημία στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1978. Μια ιατρική φωτογράφος, η Τζάνετ Πάρκερ, προσβλήθηκε από τη νόσο στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ και πέθανε στις 11 Σεπτεμβρίου 1978. Αν και παρέμεινε ασαφές πώς μολύνθηκε η Parker, διαπιστώθηκε ότι η πηγή της μόλυνσης ήταν ο ιός της ευλογιάς που καλλιεργήθηκε για ερευνητικούς σκοπούς στο εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής.

Όλα τα γνωστά αποθέματα του ιού της ευλογιάς παγκοσμίως καταστράφηκαν στη συνέχεια ή μεταφέρθηκαν σε δύο εργαστήρια αναφοράς του ΠΟΥ με εγκαταστάσεις BSL-4 – τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) των Ηνωμένων Πολιτειών και το Κρατικό Ερευνητικό Κέντρο Ιολογίας και Βιοτεχνολογίας VECTOR της Σοβιετικής Ένωσης (σήμερα της Ρωσίας).

ΕΣΚΕΜΜΈΝΗ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ;

Το γεγονός ότι κανένα από αυτά τα θύματα δεν ζούσε (ή δεν εργαζόταν) μαζί, και προέρχονταν από διαφορετικά χωριά, εγείρει το ερώτημα ΠΩΣ θα μπορούσαν να έχουν μολυνθεί από μια ασθένεια η οποία είχε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ως ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ το 1980, και η οποία υπάρχει μόνο στο CDC και σε ένα στρατιωτικό εργαστήριο στη Ρωσία;

Φαίνεται ότι το ξέσπασμα αυτό προκλήθηκε από σκόπιμη απελευθέρωση.

Το μοναδικό άτομο που γνωρίζουμε που έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τον κόσμο για μια επερχόμενη επιδημία ευλογιάς, είναι ο Μπιλ Γκέιτς. Ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει πολλά στα εμβόλια. Here Here Here Here Here

Αναρωτιόμαστε πώς το ήξερε;
EDITORIAL

Αυτά είναι χειρότερα νέα από έναν πυρηνικό πόλεμο. Κυριολεκτικά.

Ένας πυρηνικός πόλεμος θα ήταν ξαφνικός, μαζικός και τελειωμένος. Μια επιδημία ευλογιάς στον σύγχρονο κόσμο, θα συνεχιστεί, και θα συνεχιστεί, και θα συνεχιστεί.

Ο αριθμός των νεκρών από το COVID θα είναι ελάχιστος σε σύγκριση με αυτό που μπορεί να κάνει η ευλογιά. Εδώ είναι η αναφορά θανάτων από πραγματικά περιστατικά των προηγούμενων ετών.

Ποσοστό θνησιμότητας κρουσμάτων (CFR) και συχνότητα της ευλογιάς ανά τύπο και κατάσταση εμβολιασμού σύμφωνα με τη μελέτη περίπτωσης του Rao[28].
Τύπος της νόσου Συνήθης Συνήθης Συγκολλητική Συνήθης Ημισυγκολλητική Συνήθης Διακριτή Τροποποιημένη Επίπεδη Πρώιμη Αιμορραγική Όψιμη Αιμορραγική
Μη εμβολιασμένοι CFR 62% 37% 9,3% 0% 96,5% 100% 96,8%
Εμβολιασμένος CFR 26,3% 8,4% 0,7% 0% 66,7% 100% 89,8%
Ανεμβολίαστος Συχνότητα 22,8% 23,9% 42,1% 2,1% 6,7% 0,7% 1,7%
Εμβολιασμένοι Συχνότητα 4,6% 7% 58,4% 25,3% 1,3% 1,4% 2,0%
Ο οικονομικός αντίκτυπος στον κόσμο … δεν θα έχει μείνει καμία οικονομία πουθενά μετά από ένα πλήρες, παγκόσμιο ξέσπασμα ευλογιάς.

Θεέ μου, αυτό ακριβώς που μιλούσαν κάποιοι πολύ πλούσιοι άνθρωποι πρόσφατα: “Μια Μεγάλη Επαναφορά”, όπου, λένε, “δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι”.

Ένα ξέσπασμα ευλογιάς είναι το τέλειο όχημα για να καταστραφούν εντελώς οι οικονομίες του πλανήτη για να ξεκινήσει μια “Μεγάλη Επαναφορά”. Έγινε σκόπιμα; Με σκόπιμη βιολογική απελευθέρωση (επίθεση); Για να εγκαινιάσει κάποιο εγωπαθές, κοινωνιοπαθές, πλούσιο άτομο το σχέδιο της Μεγάλης Επαναφοράς;

Ίσως οι άνθρωποι που προωθούν αυτή τη Μεγάλη Επαναφορά, δεν θα έπρεπε να τους επιτραπεί να ζήσουν για να τη δουν; Απλά αναρωτιέμαι.

Εν τω μεταξύ, οι πολίτες ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να καλέσουν τους βουλευτές και τους γερουσιαστές και να απαιτήσουν να πουν στην κυβέρνηση Μπάιντεν ότι όλα τα ταξίδια μεταξύ της Υεμένης και των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ. Επιπλέον, ΚΑΝΕΝΑ άτομο που έχει βρεθεί στην Υεμένη τον τελευταίο μήνα, δεν πρέπει να επιτρέπεται να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος οπουδήποτε στον πλανήτη, πόσο μάλλον να έρθει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να απαγορεύσουμε τα ταξίδια προς/από τη Σαουδική Αραβία για το θέμα αυτό.

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ – 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 – 10:43 Π.Μ. ΕΣΤ.

Αυτή η εφημερίδα της Υεμένης αναφέρει επίσης την ιστορία. Η Al Sahwa (που στα αγγλικά σημαίνει “Η αφύπνιση”) είναι μια αραβόφωνη εβδομαδιαία εφημερίδα που εκδίδεται στη Σαναά της Υεμένης. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης από την Al-Sahwah:

Αυτή είναι μια άμεση σύνδεση με την ιστοσελίδα της εφημερίδας- είναι περίπου η όγδοη είδηση στη σελίδα.

Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια, η al-Sahwah ιδρύθηκε το 1986[1] και είναι ένα από τα επίσημα μέσα ενημέρωσης του Κόμματος Ισλάχ ή Al Islah[1][2].[3] Αν και η εφημερίδα εκδίδεται εβδομαδιαία κάθε Πέμπτη[4],[5] ο ιστότοπός της ενημερώνεται καθημερινά[6].[7] Ο Rajeh Badi είναι ο αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας[7].

Η εφημερίδα περιγράφει τον εαυτό της ως τη φωνή του ισλαμικού κινήματος στη χώρα[1] και ως εκ τούτου προσφέρει την ανάλυση των ειδήσεων από ισλαμική οπτική γωνία[3].

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ήταν η 17η πιο επισκέψιμη ιστοσελίδα για το 2010 στην περιοχή MENA[4].

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΌΝΤΩΣ .

Επίσης, τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) αναφέρουν ότι ο εμβολιασμός κατά της ευλογιάς σταμάτησε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1972 “μετά την εξάλειψη της ασθένειας”. (Σύνδεσμος) Έτσι, όποιος γεννήθηκε το 1972 ή μετά, ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ.

Η ατάκα

Η ατάκα σε αυτό είναι απλή: Ένα σωρό άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έκαναν πρόσφατα τα εμβόλια COVID. Μία από τις γνωστές παρενέργειες της λήψης αυτού του εμβολίου είναι η απότομη και παρατεταμένη μείωση των CD-8 Τ-κυττάρων, της πρώτης γραμμής άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού για την εξόντωση των εισβολέων ιών. Μερικοί άνθρωποι έχουν δει 81% ΜΕΙΩΣΗ στα CD-8 κύτταρα τους μετά το εμβόλιο.

Τι νομίζετε ότι θα συμβεί αν η πραγματική ευλογιά χτυπήσει αυτούς τους ανθρώπους; Με τις άμυνες του ανοσοποιητικού τους συστήματος να έχουν αμβλυνθεί κατά 81%, θα έχουν καμία πιθανότητα να επιβιώσουν από την ευλογιά; Ή μήπως η ασθένεια απλά θα τους καταλάβει σαν πυρκαγιά και θα τους αφανίσει;

Α, και κανείς δεν θα αναρωτιόταν ποτέ τι τους σκότωσε- θα ήταν καλυμμένοι με πληγές και φλύκταινες. Θα ήταν ξεκάθαρο: η ευλογιά τους σκότωσε.

Οι άνθρωποι που τα έστησαν όλα αυτά … θα έβγαιναν ατιμώρητοι, επειδή κανείς δεν θα έμπαινε στον κόπο να ρωτήσει πώς μια ασθένεια που είχε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ως ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ πριν από 40 περίπου χρόνια, και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά στον πλανήτη για περισσότερα από 40 χρόνια, ξαφνικά εμφανίστηκε ξανά. Και κανείς δεν θα συνδέσει τις τελείες ότι το “ξέσπασμα” της ευλογιάς έγινε επίτηδες, και εξαφάνισε τα 2/3 της ανθρωπότητας — αλλά μόνο επειδή αυτά τα 2/3 είχαν προετοιμαστεί για να πεθάνουν από ένα εμβόλιο COVID.

Η ανθρωπότητα εξοντώνεται και κανείς δεν είναι σοφότερος. Πόσο βολικό.

ΒΑΣΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ

Τα ακόλουθα προέρχονται από το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης:

Τι είναι η ευλογιά;
Η ευλογιά είναι μια οξεία, μεταδοτική και μερικές φορές θανατηφόρα ασθένεια που προκαλείται από τον ιό της βαριόλα και χαρακτηρίζεται από πυρετό και ένα χαρακτηριστικό προοδευτικό δερματικό εξάνθημα.

Ποιος προσβάλλεται από ευλογιά;
Το τελευταίο φυσικό κρούσμα ευλογιάς σημειώθηκε στη Σομαλία το 1977 και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θεωρεί ότι η ασθένεια έχει εξαλειφθεί από το 1979. Η τελευταία εμφάνιση της νόσου στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν το 1949. Ωστόσο, δεδομένης της απειλής της βιοτρομοκρατίας μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, θεωρείται ασθένεια που θα μπορούσε να απελευθερωθεί σκόπιμα κατά τη διάρκεια μιας βιοτρομοκρατικής επίθεσης.

Πώς μεταδίδεται η ευλογιά;
Η ευλογιά μεταδίδεται από την επαφή με μολυσμένα άτομα. Γενικά, απαιτείται άμεση και αρκετά παρατεταμένη επαφή πρόσωπο με πρόσωπο για να μεταδοθεί η ευλογιά από το ένα άτομο στο άλλο. Η ευλογιά μπορεί επίσης να μεταδοθεί μέσω άμεσης επαφής με μολυσμένα σωματικά υγρά ή μολυσμένα αντικείμενα, όπως κλινοσκεπάσματα ή ρούχα.

Ποια είναι τα συμπτώματα της ευλογιάς;
Τα συμπτώματα της ευλογιάς αρχίζουν με υψηλό πυρετό, πόνους στο κεφάλι και στο σώμα και μερικές φορές εμετό. Ακολουθεί ένα εξάνθημα που εξαπλώνεται και εξελίσσεται σε ανάγλυφα εξογκώματα και φουσκάλες γεμάτες πύον, οι οποίες φθείρονται, φθείρονται και πέφτουν μετά από περίπου τρεις εβδομάδες, αφήνοντας μια χαραγμένη ουλή.

Πόσο σύντομα μετά τη μόλυνση εμφανίζονται τα συμπτώματα;
Μετά την έκθεση, χρειάζονται 7 έως 17 ημέρες για να εμφανιστούν τα συμπτώματα της ευλογιάς (ο μέσος χρόνος επώασης είναι 12 έως 14 ημέρες). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μολυσμένο άτομο αισθάνεται καλά και δεν είναι μεταδοτικό.

Πώς διαγιγνώσκεται η ευλογιά;
Η ευλογιά μπορεί να διαγνωστεί με βάση τα κλινικά σημεία και συμπτώματα του ασθενούς. Η νόσος μπορεί να διαγνωστεί οριστικά με την απομόνωση του ιού από το αίμα ή τις βλάβες ή με την ταυτοποίηση αντισωμάτων στο αίμα που παράγονται ως απάντηση στον ιό. Η διάγνωση της ευλογιάς γίνεται σε εξειδικευμένα εργαστήρια με κατάλληλες τεχνικές εξέτασης και μέτρα για την προστασία των εργαζομένων στο εργαστήριο.

Ποια είναι η θεραπεία για την ευλογιά;
Το εμβόλιο που χορηγείται έως και τέσσερις ημέρες μετά την έκθεση στον ιό και πριν από την εμφάνιση του εξανθήματος, παρέχει προστατευτική ανοσία και μπορεί να αποτρέψει τη μόλυνση ή να μειώσει τη σοβαρότητα της νόσου. Δεν υπάρχει επί του παρόντος αποτελεσματική θεραπεία, εκτός από τη διαχείριση των συμπτωμάτων. Ορισμένες ενώσεις ερευνώνται ως χημειοθεραπευτικοί παράγοντες.

Τι μπορεί να γίνει για την πρόληψη της εξάπλωσης της ευλογιάς;
Εάν ο ιός παρουσιαστεί ξανά, θα μπορούσε να προληφθεί με τον εμβολιασμό των στενών επαφών όσων έχουν μολυνθεί.
Πληροφορίες για το CDC

Μετάδοση
Πώς εξαπλώνεται η ευλογιά;
Πριν από την εξάλειψη της ευλογιάς, αυτή μεταδιδόταν κυρίως με άμεση και αρκετά παρατεταμένη επαφή πρόσωπο με πρόσωπο μεταξύ των ανθρώπων. Οι ασθενείς με ευλογιά γίνονταν μεταδοτικοί μόλις εμφανίζονταν οι πρώτες πληγές στο στόμα και το λαιμό τους (πρώιμο στάδιο εξανθήματος). Μεταδίδουν τον ιό όταν βήχουν ή φτερνίζονται και τα σταγονίδια από τη μύτη ή το στόμα τους μεταδίδονται σε άλλους ανθρώπους. Παρέμειναν μεταδοτικοί μέχρι να πέσει και η τελευταία κηλίδα της ευλογιάς.

Αυτές οι κηλίδες και το υγρό που βρέθηκε στις πληγές του ασθενούς περιείχαν επίσης τον ιό της βαριόλας. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί μέσω αυτών των υλικών ή μέσω των αντικειμένων που έχουν μολυνθεί από αυτά, όπως τα κλινοσκεπάσματα ή τα ρούχα. Τα άτομα που φρόντιζαν ασθενείς με ευλογιά και έπλεναν τα κλινοσκεπάσματα ή τα ρούχα τους έπρεπε να φορούν γάντια και να προσέχουν για να μην μολυνθούν.

Σπάνια, η ευλογιά έχει εξαπλωθεί μέσω του αέρα σε κλειστούς χώρους, όπως ένα κτίριο (αερομεταφερόμενη οδός).

Η ευλογιά μπορεί να μεταδοθεί μόνο από τον άνθρωπο. Οι επιστήμονες δεν έχουν αποδείξεις ότι η ευλογιά μπορεί να μεταδοθεί από έντομα ή ζώα.
halturnerradioshow.com
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com
Τα αραβικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν την επιδημία ευλογιάς στην Υεμένη. Μια νέα πανδημία;

Στις 6 Φεβρουαρίου 2022, η αραβική έκδοση alsahwa-yemen.net, με έδρα την Υεμένη, αν κρίνουμε από το όνομά της, έκανε μια σύνοψη των πρωτοσέλιδων τοπικών ειδήσεων για τους αγγλόφωνους αναγνώστες της. Και ένα από αυτά ανέφερε ένα ξέσπασμα ευλογιάς στην πρωτεύουσα Σανάα:

A newspaper in Yemen has stated that smallpox has been released. Gates basically promised it, it turned up where it should not have (in the hands of the CDC) & right when the Covid narrative clearly failed. From Jim Stone site. pic.twitter.com/q0zVhU8Guu
— Galaxy (@GalaxyFreeLife) February 9, 2022

Ο σύνδεσμος δεν οδηγεί πουθενά και δεν υπάρχουν αναφορές γι’ αυτό πουθενά αλλού, οπότε οι θεωρητικοί της συνωμοσίας μαντεύουν εδώ και τρεις ημέρες – πρόκειται όντως για ευλογιά ή μήπως οι τοπικοί δημοσιογράφοι υπερβάλλουν λίγο τον ζήλο τους; Δεν έχουμε τρόπο να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε αυτή την πληροφορία, αλλά μπορούμε να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες κάτι από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.

news.yahoo.com, 4 Νοεμβρίου 2021: Ο Bill Gates προειδοποίησε τις κυβερνήσεις να προετοιμαστούν για τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της ευλογιάς και μελλοντικές πανδημίες, επενδύοντας δισεκατομμύρια στην έρευνα και την ανάπτυξη. Ο κ. Γκέιτς έκανε τα σχόλια αυτά σε συνέντευξη του Policy Exchange με τον πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας Τζέρεμι Χαντ.

“Ελπίζω ότι σε πέντε χρόνια θα μπορώ να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο “Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πανδημία”, αλλά θα χρειαστούν δεκάδες δισεκατομμύρια για έρευνα και ανάπτυξη – οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι μέρος αυτού”, δήλωσε ο Γκέιτς.

Ο ιδρυτής της Microsoft πρότεινε ότι το “παιχνίδι με τα μικρόβια” θα μπορούσε να προετοιμάσει τις χώρες για βιοτρομοκρατία, όπως επιθέσεις με ευλογιά σε αεροδρόμια. Ο κ. Γκέιτς προειδοποίησε ότι οι επιδημίες που προκαλούνται από βιοτρομοκρατία θα μπορούσαν να είναι χειρότερες από τις φυσικές.

Τώρα μερικά μηνύματα από ευαισθητοποιημένους (στην πραγματικότητα υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, τέτοιες προειδοποιήσεις από πάστορες για τον Έμπολα):

Эй Джей:

AJ: Μου έδειξαν σε ένα όνειρο μια νέα ασθένεια που θα ξεσπούσε το καλοκαίρι. Προκαλούσε στους ανθρώπους μεγάλα σπυράκια στο σώμα τους. Θυμάμαι ότι βρισκόμουν κάπου σε μια πολυκατοικία και υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων που στεκόταν έξω σαν να είχε συμβεί κάτι κακό. Ο Θεός επέστησε την προσοχή μου στο χέρι κάποιου με μεγάλες πληγές στο μέγεθος ενός νομίσματος. Και ο τρόπος που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια μου ήταν κάτι σαν ένα απλό κινούμενο σχέδιο gif. Τα σπυράκια εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν αρκετές φορές καθώς παρακολουθούσα. Και εκεί, στο πάτωμα δίπλα στη βεράντα, ήταν ένα μικρό αγόρι περίπου οκτώ ετών με ασυνήθιστα υψηλό πυρετό. Ήταν κουλουριασμένος στο πάτωμα και έτρεμε, οπότε έβαλα μια βρεγμένη πετσέτα στο κεφάλι του και προσευχήθηκα πάνω του.

Την ίδια περίπου εποχή, είδα ένα άλλο όνειρο στο οποίο ξέσπασε μια νέα πανούκλα. Στο όνειρο ήξερα ότι ήταν σαν τον Έμπολα, αλλά πολύ χειρότερα. Έκανε τους ανθρώπους να αιμορραγούν από τα μάτια, τα αυτιά, τη μύτη κ.λπ. Και είδα μεγάλο αριθμό ανθρώπων και γυναικών με παιδιά να περιμένουν έξω από το νοσοκομείο και να συμπληρώνουν διαγράμματα ασθενών.

Anno.Domini: Στο όραμα είδα μια επιδημία που έκανε τους ανθρώπους να αιμορραγούν από μέσα προς τα έξω. Ήταν ο ιός Μάρμπουργκ που προκαλούσε αιμορραγία στους ανθρώπους. Ακόμη και υγιείς έφηβοι έβλεπαν το αίμα να συσσωρεύεται κάτω από το δέρμα τους και να ρέει στα πόδια τους λόγω της βαρύτητας. Το αίμα συσσωρευόταν μέσα στο σώμα τους και έτρεχε από τρύπες και κάτω από τα νύχια των ποδιών τους όταν σηκώνονταν.

Επιτέλους, ένα ρεπορτάζ από το scrap TV, το οποίο λέει πάντα στους ανθρώπους του scrap την αλήθεια, μια αλήθεια και μόνο μια αλήθεια. Το μήνυμα είναι από το 2009, και τα νέα του λευκώματος είναι σαν ένα καλό κρασί που χρειάζεται χρόνια παλαίωσης για να αναπτύξει το μπουκέτο του:

Έτσι, υπό το φως των παραπάνω, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια νέα πανδημία που προέρχεται από την Υεμένη, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.
thebigtheone.com
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com
Η ευλογιά κυκλοφόρησε! Έρχονται lockdowns; Κατάρρευση αγοράς;
Αυτή η αναφορά καλύφθηκε επίσης στη ραδιοφωνική εκπομπή του Hal…

Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. KALLISTRATOS FM 02/10/2022 @ 1:23 ΜΜ

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ,ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ,ΤΟ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ ΦΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*