Διαφημίσεις

Επέστρεψε το μυστηριώδες διαστημικό αεροπλάνο-Εικόνες Βίντεο

Το μη επανδρωμένο αεροπλάνο των ΗΠΑ, βρισκόταν στο διάστημα τα τελευταία δύο χρόνια

Το αεροσκάφος, που μοιάζει με ένα μικρό διαστημικό λεωφορείο, βρισκόταν στο διάστημα τα τελευταία δύο χρόνια σε μία άκρως απόρρητη αποστολή και προσγειώθηκε χτες στην Καλιφόρνια.

Το Orbital Test Vehicle ή X-37B, πέρασε 674 ημέρες σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Γη.

Ήταν η τρίτη διαστημική πτήση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, αλλά η αποστολή του έχει καλυφθεί από ένα πέπλο μυστηρίου.

Οι δραστηριότητές του στο διάστημα είναι άκρως απόρρητες, αλλά ορισμένοι αναλυτές εικάζουν ότι το διαστημόπλοιο μπορεί να έκανε δοκιμές για παρακολουθήσεις με τεχνολογίες νέας γενιάς, για την ανάπτυξη μικρών δορυφόρων, ή για επίδειξη νέων υλικών για χρήση σε μελλοντικά στρατιωτικά προγράμματα.

Το μικρό αεροπλάνο έχει μήκος 8,8 μέτρα, ύψος 2,9 μέτρα, άνοιγμα φτερών 4,5 μέτρα και βάρος πέντε τόνους. Εκτοξεύθηκε με έναν πύραυλο Atlas-5 και είχε σχεδιαστεί εξ αρχής ώστε να παραμείνει σε τροχιά επί μήνες, προκειμένου να δοκιμαστεί η αντοχή και τα ρομποτικά συστήματά του.

Μοιάζει με ένα μίνι διαστημικό λεωφορείο και μπορεί να γλιστρά στην ατμόσφαιρα αλλά και να προσγειώνεται σε διάδρομο, ακριβώς όπως το επανδρωμένο διαστημικό λεωφορείο της NASA πριν αποσυρθεί.

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Επέστρεψε το μυστηριώδες διαστημικό αεροπλάνο-Εικόνες Βίντεο”
  1. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΚΤΩ ΜΕΤΡΩΝ ΜΗΚΟΣ… ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΒΑΡΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑ….

    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ '' SHUTLE '' ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ …ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ [ ΑΡΑΓΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ] Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1984…ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ-Χ…ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1994 ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ …

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΤΣΑΛΕΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ '' SHUTLE '' …ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ Χ-37Β ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ…

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΟΧΗΜΕΝΟΙ…ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ…ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ…

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ …Η Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ…ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *