ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Αγνοούν ΕΛΛΗΝΑ καθηγητή του ΧΑΡΒΑΡΝΤ! Θα το κρύψουν και αυτό τα κανάλια;;;

· Γιώργος Μαριόλης

Κάθε μέρα μόνο Παγώνη και Βασιλακόπουλο! ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ!!! Δείτε τι λέει ο επιστήμονας, ο οποίος ζητάει ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ των μέτρων ΕΔΩ και ΤΩΡΑ…

Για τον ελληνικής καταγωγής καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, Dr Στέφανο Κάλη, η πανδημία τελειώνει, είναι επείγον να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή, την ίδια ώρα που τα κανάλια σητν Ελλάδα δείχνουν τους ίδιους και τους ίδιους τηλέ-ειδικούς να λένε το αντίθετο!

Σε κείμενο που ανήρτησε στο LinkedIn ο δρ Κάλης σημειώνει ότι για την πλειονότητα των παιδιών και των ενηλίκων «η Covid-19 δεν συνιστά σοβαρή απειλή, παρά μόνον έναν μπελά για το σχολείο, τις δουλειές τους και τα ταξίδια». «Όταν κορυφωθεί η Όμικρον, οι παραλλαγές που θα ακολουθούν πιθανώς θα είναι ακόμη ηπιότερες», λέει, υπογραμμίζοντας: «Είναι επείγουσα ανάγκη να επιτραπεί στο κοινό, ειδικά στους νέους, να επιστρέψουν στην κανονική ζωή».

Ο καθηγητής Κάλης τάσσεται υπέρ του να εστιαστούν οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση της απειλής της Covid-19 στους «ευάλωτους» κι όχι στο σύνολο του πληθυσμού, αφού πολλοί επιστήμονες συμφωνούν ότι η νόσος μετακινείται τάχιστα από την «πανδημική» σε «ενδημική» φάση σαν το κοινό κρυολόγημα και την γρίπη.

«Ποτέ δεν θα ελέγχαμε τους ανθρώπους για κρυολόγημα και τον ιό της γρίπης. Ας σταματήσουμε τα τεστ σε υγιή παιδιά στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο που είμαστε, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και το προσωπικό είχαν την ευκαιρία να εμβολιαστούν κι ως εκ τούτου κι οι δικοί τους κίνδυνοι είναι ελάχιστοι», αναφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δρ Καλής λέει ότι όσοι εμφανίζουν συμπτώματα της Covid-19, εμβολιασμένοι ή μη, πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ και να χορηγούνται στους αρρώστους αποτελεσματικά φάρμακα, ενώ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να μπαίνουν σε αυτοαπομόνωση για πέντε ημέρες είτε μολύνθηκαν από την Covid-19 είτε πάσχουν από κρυολόγημα.

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Νέο 112 για εκκένωση δύο περιοχών, επιχειρούν 18 εναέρια

ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Νέκρα δίδυμα βρέφη λόγω πρόωρου τοκετού – Στο νοσοκομείο η μητέρα

Tech

Κρήτη: Δύο ηλεκτρονικές απάτες 650.000 ευρώ σε έξι ημέρες – Το κόλπο με τις 55 μικρές μεταφορές

4 απαντήσεις στο “ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Αγνοούν ΕΛΛΗΝΑ καθηγητή του ΧΑΡΒΑΡΝΤ! Θα το κρύψουν και αυτό τα κανάλια;;;”

  1. καλα νομιζουν πως βλεπει ο Ελληνας πια παγωνη και βασιλοναζι; καμια γιαγιουλα βλεπει που εχει ηδη εμβολιαστει και δε μπορει να σηκωθει να αλλαξει καναλι 🙂 🙂

  2. Δυστυχως,αγαπητε,εκτος απο θαυμαστες του Αυτια[γεροντια με ανοια]υπαρχουν και κατι γιαππιδες 40αρηδες,θιασωτες του Αρη Πρωτοχεστον του Εισαγγελατου και του μπατσελορ που νομιζουν οτι ο Μητσοτακης εχει μορφωση και αριστεια,γι αυτο ειναι λιγο απομακρος[απ’τη πραγματικοτητα]

  3. “Ειδικοί ακαταδίωκτοι” και αρχηγός ανεγκέφαλος η συνταγή της πιο ακραίας νοσιρότητας και μη χειρότερα…

  4. ΤΙ ΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ Η ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟ ΑΙ-ΚΙΟΥ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΙΝΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά