17:11 - 03/02/2022

Το πρωτο βημα ειναι να δεχθεις οτι χανεις ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

..Γιατι αν συνεχιζεις να νομιζεις οτι ολα ειναι καλα ..η οτι τα καλα ερχονται εισαι ο πιο χρησιμος Ηλιθιος της κοινωνιας που θελουν να υπηρετεις !

Αν καταλαβεις οτι χανεις , οτι πηγες πισω , οτι παραδοθηκες εχεις ελπιδες να σηκωθεις !

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Γιώργος 02/03/2022 @ 5:19 ΜΜ

    Αρθρογράφε! Ωραία τα λες! Έχεις διαβάσει την Αποκάλυψη; Αν όχι , σου συστήνω να την διαβάσεις! Η κοινωνία που νομίζεις ότι θα αποφύγεις με το να προσπαθείς να αφυπνίσει τους άλλους, δεν αποφεύγεται! Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε προς τα εκεί και ας φωνάζει το Άγιο Πνεύμα στο πέρασμα των αιώνων! Δεν αγαπάς τον Χριστό περισσότερο από τον εαυτό σου; Αντίο!!!

  2. tis arrwstes maimoydes tis ksexasan ?toys arrwstous poy tis xaidepsan toys ksexasan ?
    oi xeimerinoi olympikoi stin kina einai ena kalo bima na moirazeis to epomeno level ston planiti //exontas eidi fytepsei to ergo kina ..stis syneidiseis ?

  3. ονειρευτης 02/03/2022 @ 7:40 ΜΜ

    …λεω στις παρεες γνωστων και φιλων και γενικα στις συζητησεις γυρω απο τα τεκτενομενα οτι..”ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ..ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ,ΛΙΓΟΙ ΒΑΛΑΝ ΜΠΟΛΙ[ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ]ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ, ΑΣΤΑ..

  4. ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗ….

  5. Καθ' οδόν 02/03/2022 @ 11:10 ΜΜ

    choratouaxoritou.gr/?p=177501

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*